Delstaten Arizona er helt nydelig å besøke. Ja, du har fått de største byene som Flagstaff og Phoenix å utforske, men det er dens naturlige skjønnhet som gjør denne tilstanden så spesiell. Fra nasjonalparker og urørte daler, det er massevis å se hele staten. Best av alt, det er en haug av de beste turer i Arizona som tar deg rett til dem!

Jeg må være ærlig, jeg hadde egentlig ikke tenkt å tilbringe aldre i Arizona, tidligere. Vel, det var før vi besøkte! Kjøring fra New Mexico, endte vi opp med å sjekke ut noen av de beste stedene i Arizona og helt elsket det.

Dette er nøyaktig hvorfor jeg ønsket å dele noen av de beste turer i Arizona for å oppleve! Denne måten, vil du få til å virkelig få en smak av hvor vakkert det er staten.

For å gjøre ting enklere, har jeg spratt et par for hver fotturer nivå. Denne måten, du er garantert å finne et par for å oppleve, uavhengig av hvor kjent eller sikre en turgåer du er.

Med det i tankene, ta en titt på noen av de beste turer i Arizona. Har den beste tiden etterfølgende staten!

1.) Bright Angel Trail, Grand Canyon

En populær tur i Grand Canyon National Park, dette er en tolv kilometer lange turen er ganske tøft i den tørre sesongen, og til tider rett og slett farlige i de kaldere månedene.

Av denne grunn er det ikke for nye turgåere, men kan fullføres hvis du er forberedt og kjent med fotturer.

I motsetning til de fleste turer, begynner du på toppen her og jobb deg nedover, så husk at retur vil være langt vanskeligere enn nedstigningen.

Pack rikelig med mat og vann med deg, og du vil bli belønnet med fantastisk utsikt i Grand Canyon, så vel som den brusende elven nedenfor.

Oh yeah, sørg for å gi vei til muldyr som bruker denne stien også.

2.) Camelback Mountain, Vindmåler, Scoreboard, Canyon Park

Ligger i Echo-Canyon Park like utenfor Phoenix, det er to (ganske tøft) turstier å følge for Camelback Mountain. Begge, Vindmåler, scoreboard, Canyon og Cholla er en utfordring, og absolutt ikke for nybegynnere.

Selv om den omtrentlige to mil stier lyd kort, de er ekstremt bratt og utrygge på poeng. Som blir sagt, når du kommer til toppen, din innsats blir belønnet med en fantastisk panoramautsikt over byen Phoenix nedenfor.

Sørg for å få en tidlig start for å unngå den verste midt på dagen varmen og for å skaffe seg en parkeringsplass. I helgene, det kan være vanskelig å skaffe seg et sted hvis du ankommer en senere enn 8.

See also  12 Beste Stedene I Devon Å Besøke - Den komplette reiseguide {UPDATED}

3.) Campbell Mesa Loop, Coconino National Forest (Nasjonalpark)

Hvis du er på utkikk etter en tur som er rikt på natur, men lett i tempo, dette er den ideelle turen for deg!

Ligger i Coconino National Forest like utenfor Flagstaff, denne sløyfen er litt under seks mil, men det er fortsatt relativt flatt hele veien.

Omgitt av ponderosa pines, vil du finne mange givende utsikt langs veien, inkludert et fantastisk panorama av tinder fremover.

En ting å merke seg, denne stien er også svært populær blant terrengsyklister og til og med hest ryttere, så sørg for å betale oppmerksomhet og gi måte når det er nødvendig.

4.) Cathedral Rock, Sedona

En av de beste turer i Arizona for å utforske Cathedral Rock, er et svært populært, moderat til lett sti som gjør for en perfekt dagstur.

Omtrent to mil tur / retur, må du være forberedt på en kort men bratt stigning på slutten, men når du nå toppen, utsikten her er ulikt noe du har sett før.

Den spesielle skjønnheten i red rocks er vakker, med helt kult fjellformasjoner og selv sjansen til å se noen dyrelivet i de kjøligere timer av dagen.

En solnedgang sett fra toppen er en once in a lifetime syn, men pass på å få rikelig med lommelykter for å lyse opp din vei ned… ingen liker å falle i mørket!

Oh, og ikke glem å se Chapel of the Holy Cross som er ganske i nærheten. Det er så unikt.

5.) Devil ‘ s Bridge Trail, Sedona

Dette moderat til vanskelig turen er litt over fire mil tur / retur og stor hvis du er ute etter en utfordring.

Mens det kan være ganske bratt i enkelte seksjoner, er den fortsatt en av de mest trafikkerte turer i Coconino National Forest, og det er sikkert lett å forstå hvorfor.

Utsikten fra trappen som fører til toppen gir fantastisk utsikt over den omkringliggende red rock, og så er det den ultimate belønning, å nå den ikoniske sandstein broen i seg selv.

Bare pass på å komme tidlig for å unngå at de fleste folkemengder og nab en parkeringsplass. Det er virkelig fantastisk og en av de beste turer i Arizona som er så fotogene!

6.) Havasupai Falls, Havasupai Indisk Reservasjoner I

Ligger på Havasupai Indisk Reservasjoner i nærheten av Grand Canyon National Park, må du be stamme tillatelse og foreta en bestilling til besøk og camp her før du tar denne turen. Adgang er strengt forbudt, og det er viktig at du behandler land med respekt og ærbødighet mens du besøker.

See also  Bør Reisende Gi til Barn Som Tigger? - siste Travel guide{UPDATED}

En ganske hard tur på i underkant av 20 km tur-retur, dette er for de mest erfarne turgåere. Ja, det kan være tøft, men det faller seg selv er helt nydelig, med briljant turkis vann og mange steder å sitte og ta i den fantastiske naturen.

Vær oppmerksom på at dette området er utsatt for flash flom i løpet av sensommeren og tidlig høst, så sørg for å betale nær oppmerksomhet til været og pack mange av bestemmelsene, vann og solkrem.

7. Wildcat Trail, Monument Valley

Tar i noen av de flotte stedene i nærheten Monument Valley, Wildcat Løypa er rett på dalbotnen og er enkel å navigere i ditt eget tempo.

Med rundt 4-miles av stier, det er en fin rute å utforske noen av de buttes som gjør denne regionen så spesiell. Bare sørg for å pakke massevis av vann og et tak for skygge. Solen kan være anmassende i sommermånedene.

Du må betale en avgift for å delta i Monument Valley Navajo Tribal Park, men ingen andre tillatelser som er nødvendig for Wildcat Stien i seg selv.

8.) Hieroglyfiske Trail, Apache Junction

Ligger i uhyggelig vakker Overtro Villmarken, dette er et kort, enkelt tur som er best tatt tidlig på våren, når det fosser som linje deler av stien er rushing med snøsmelting og kaktus er blomstrende.

Uavhengig av tid på året, turen ender på en gigantisk stein som er utsmykket med gamle helleristninger. Dette er et flott sted for familier, ettersom det er en relativt kort, men spennende utflukt. Gjøre en dag ut av det ved pakking et lunsj og bruke tid på å ta i utsikt langs veien.

9.) West Fork Trail, Sedona

Ligger i Sedona er Red Rock Landet, West Fork Stien er en av de beste turer i Arizona som er kjent for sin skjønnhet så vel som historisk betydning.

Din reise starter på ruinene av den Mayhew Hytta, som ble bygget tidlig på 1870-tallet, og fungerte som en berømt lodge før det brent nesten hundre år senere.

Nå er turen er ca seks mil tur / retur, og relativt enkel (hvis du er en ivrig turgåer), selv om det er noen motbakker scrambling som kreves i avsnitt så vær forberedt.

Oh, og bære noen vanntett fottøy, vil du passere over bekker utallige ganger, og ingen liker fotturer med våte føtter!

10.) Rim Trail, Grand Canyon National Park

Denne turen tar deg langs kanten av Grand Canyon, behandling deg til noen av de mest spektakulære utsikt i hele området.

I motsetning til de fleste andre turer her, dette er en relativt lett løype for alle som foretrekker en mindre anstrengende fottur erfaring.

See also  HVORDAN TA BEDRE REISE INSTAGRAM BILDER - siste Travel guide{UPDATED}

Nå har du muligheten til å gå hele 12.8 km avstand til fots, eller hoppe av og på bussen hvis det er et bestemt område du ønsker å tilbringe tid på å utforske.

Bare sørg for å tid for tur slik at du kan nyte solnedgangen fra Hopi-Punkt eller Mather Point for et bilde-perfekt sted. Det er virkelig en av de beste turer i Arizona for utsikten.

11.) Window Rock, Navajo Nation Trail

Selv om det ikke er teknisk sett en tursti i seg selv. etterfølgende rundt Vinduet Rock er utrolig. Bare sjenert av New Mexico grensen, det er veldig lett å besøke når du reiser på tvers av stater, og vel verdt et gander for et par timer besøk.

Bli med i det ganske lett, Navajo Nation Stien (som er mer av en tursti) og hodet rundt dette fantastiske området som har så mye mening å Navajo Nation. Det er virkelig en av de beste turer i Arizona hvis du ønsker noe helt enkel, men likevel imponerende.

12.) Tom Thumb Trail, Scottsdale

Viden kjent for å være den beste turen i Scottsdale-området, denne moderate til en vanskelig sti som fører deg gjennom på en vei forbi gamle saguaro kaktus før du begynner å klatre til toppen.

Her er det viktig å stoppe opp og ta hyppige pauser for vann og hvile, som dehydrering og sunstroke er en svært reell fare i dette området.

Du vil bli behandlet på nydelig utsikt over McDowell Mountains i det fjerne før du kommer høydepunktet på reisen, Tom Thumb seg selv.

Dette er et stort stykke granitt som er estimert til å være millioner av år gamle, som stikker rett fra bakken. Sørg for å tilbringe litt tid hviler og tar i den vakre utsikten før du begynner nedstigningen.

13.) Skatten Loop Trail, Mistet Nederlenderen State Park (Nasjonalpark)

Ligger i Tapt Nederlenderen State Park, dette er en kort og middels lett tur som er ideell for nybegynnere.

Med en gradvis stigende vei, som fører deg gjennom den sterke skjønnheten av denne øde landskapet. Vil du se alt fra høye kaktuser å steinformasjoner som har blitt dannet over millioner av år.

Etter turen, stopp i den nærliggende byen Goldfield på Mammut Steakhouse-restauranten og Salongen for en uforglemmelig opplevelse.

Goldfield er en tidligere ghost town slått levende Wild West-museet, og salongen tilbyr en overraskende variert meny midt i den Gamle Vest-innredning. Gå for den klassiske Gigantiske Mammoth Burger sammen med en kald øl eller klassisk sarsparilla for den ultimate pick-me-up etter tur

 

Leave a comment