• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

5 Avslappende Stedene å Bo i hele Verden om å Komme Over det Siste Året {UPDATED}

ByEcho

Jun 17, 2021

Når det kommer til å ta en pust i bakken, du trenger ikke å splurge på et luksuriøst spa. Det er ingenting som slår beroligende ro på stranden, ro av fjellene, og stillheten i naturen. Her er fem fantastisk rolig destinasjoner garantert til å lade deg fra stress og spenning av det siste året.

Goa

Goa kan bli Indias ultimate festen reisemål, men det er laid-back atmosfære kombinert med en fantastisk utsikt som gjør det perfekt for å mestre kunsten av stranden og slapper av. Her kan du lese din favoritt bok under skyggen av palmene, slappe av i en hengekøye mens du nipper til kalde kokum juice, eller ta en formålsløse spasertur på land.

Fordi du sitter i Goa, og du kan nyte sjømat av reke balchão og krabbe xec xec, og deretter avslutte med et glass av lokalt produsert brennevin feni.

Ikke glem å vise takknemlighet for den tjenesten du har mottatt ved å tipse folk som hjalp deg. Som i de fleste steder, spissen er vanligvis 10% av den totale regningen.

Skotske Høylandet

Kanskje det er imponerende silhuetten av Ben Nevis ved soloppgang, crystal klarhet i Loch Ness, den dype dips av Glencoe, majestet og mystikk av gamle slott, og uimotståelig sjarm av sine kyst landsbyer som gjør det Skotske Høylandet forfriskende. Og vi har ikke engang tok i betraktning den utrolige mat, rik kultur, og varme mennesker.

For en virkelig avslappende ferie, bo i en hytte, og du vil aldri gå galt. Høylandet har et bredt spekter av alternativer, fra de luksuriøse Ardmore Hytte i Isle of Skye, som du kan finne på Uavhengige Hytter nettstedet, off-the-grid Peanmeanach Bothy på den isolerte Ardnish Halvøya. Vi garanterer at du vil forlate uthvilt og klar til å ta på det nye året.

See also  Georgisk Mat: En Kulinarisk reiseguide til Republikken Georgia

Bali

Ferier fornye oss, og Bali tar dette til neste nivå. På Pura Tirta Empul, kan du bade i en renselse bassenget for å rense og helbrede kropp og sinn fra tidligere år er negativ.

Men hvis vatt gjennom hellig vann er ikke din kopp te, prøv meditasjon, yoga ved stranden eller oppleve den berømte Balinesisk massasje i en av øyas førsteklasses spa. Vi har stor tro på, skjønt, at sykling langs rismarker i Ubud, eller se på solnedgangen på Tanah Lot Temple er like revitaliserende.

Limousin

Selv om en litt røff rundt kantene, Limousin er en av de vakreste stedene i Frankrike. Tvert i mot, sin ” landlig atmosfære legger til sin sjarm.

Regionen er hjem til Lake Vassiviere, en av de største kunstige innsjøer i landet, og den tragiske byen Oradour-sur-Glane, et gripende minnesmerke over den forferdelige World War 2 massakren i 1944. Limoges, hovedstaden, er det et velkomment avbrekk fra hektisk storby.

Imidlertid, for uavbrutt rolig, leie en veldig Europeisk på jakt bobil og hode rett til regionens viltvoksende landskapet, spesielt den omkringliggende Uzerche. Vil du ha gode muligheter for å turmuligheter mens du nyter den fantastiske utsikten av bjørk og bøk woodlands, blomst-kledd enger, vakre, gamle landsbyer, og tusenvis av bekker.

Bora Bora

Mens din viktigste grunnen for en ferie i Bora Bora er å sette føttene opp, kan du alltid sette inn et lite eventyr i din reiserute. Chill-out humør av øya er perfekt for alle-dag stranden og slapper av.

Imidlertid, sin uberørte farvann og frodig interiør vil sikkert trekke deg ut av din overwater bungalow. Gi etter for fristelsen. Ta det en gang-in-a-lifetime sjanse til å svømme med haier eller gå på en 4×4 kjøre rundt på øya, gjennom tette jungler og til toppen av Mount Otemanu. Ikke glem å besøke souvenir butikker for den berømte svarte perler.

See also  Hvordan få tid for deg selv og din partner når du har reise {UPDATED}

For en avslappet, men samtidig morsom kveld, bestill en Polynesisk middagsforestilling og nyt tradisjonelle danser mens du nyter en overdådig måltid av barbequed kjøtt, fersk sjømat og tropiske frukter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *