• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

5 Reise-Inspirerte Ting å gjøre Når Du ikke Kan Reise {UPDATED}

ByEcho

Jun 20, 2021

Det er sannsynligvis ikke en overraskelse til deg, men reise er en stor del av mitt liv. Min første “store reisen” rundt om i verden i 2010 hadde en stor effekt på hvem jeg er i dag, på mine interesser, min jobb, og til og med hvordan jeg ser på verden. Reise tillater oss å åpne opp våre sinn, for å oppleve nye ting, og—ikke minst—for å lære.

Mens reiselivsnæringen er for tiden på vent i løpet av denne karantene krise, er det fortsatt mulig å lære, og på en måte, for deretter å reise. For ikke å fysisk reise, selvfølgelig, men disse erfaringene bidra til å bringe spenningen av å reise til ditt eget hjem.

Jeg er fortsatt sliter med denne nye (forhåpentligvis midlertidig) måte av livet i mine egne veier, men mens jeg finne ut av det, jeg også prøver å fokusere på de reiseopplevelser som en gang gitt meg så mye glede. Jeg bruker mye tid på å FaceTiming med venner fra hele verden, en viktig forbindelse for å holde i selv-isolasjon og sosial distanse.

Men mens FaceTime er stor, det er massevis av solo aktiviteter du kan gjøre for å fortsatt få som smaker av reise når du er hjemme.


5 REISE-INSPIRERTE TING Å GJØRE NÅR DU IKKE KAN REISE

Ta en virtuell språk klasse

Hvis du har fulgt mine opplevelser på nettet for en stund, vet du at språket har vært en stor del av min reise historien. Jeg har tatt språkkurs i Tyskland og Spania, og også brukt språk-apper og-spill, lære er på farten.

See also  Iransk Mat: En Kulinarisk Reise Guide til Hva du skal Spise og Drikke

Når du står fast hjemme, å lære et språk er en flott måte å passere tiden. Og kan du vanligvis gjøre det ganske enkelt fra din telefon eller datamaskin. Duolingo er en favoritt-app av meg, og det er gratis funksjoner som er virkelig nyttig og morsom—en flott måte å begynne å lære et nytt språk eller praktisere en du ikke er så kjent med.

Og hvis du er heldig å ha en bit av ofres inntekt i øyeblikket, Rosetta Stone er betalt online-versjonen er en flott måte å komme top-notch, ekspert leksjoner for å lære et språk.

Min anbefaling: bruk denne tiden til å øve på rustne språkkunnskaper, eller begynne å lære språket på et sted du ønsker å besøke i fremtiden. Bonus: når dine språkkunnskaper forbedre nok, kan du bruke den ekstra fritiden til å se foreign language film, lese bøker i sin opprinnelige språk, eller selv sette opp Skype-møter med mennesker over hele verden. Det er en flott måte for ytterligere å koble mens vi alle føler seg så isolert.

Lage ulike retter

Alle som har reist, selv bare litt, vet hvor viktig mat er for en kultur. Når folk blir spurt om “hvorfor” de reise til et bestemt sted, mange folk faktisk sier det er mat som driver dem til å oppdage et nytt sted.

Så det er fornuftig da at hvis vi reiser til mat, så kan vi også bruke mat til å reise. Når du er ute på dagligvare -, vandre nedover den internasjonale mat midtgangen og se hva piques din interesse. Lager opp på internasjonale krydder form lokale dagligvarebutikker (enda bedre: Kinesisk dagligvarer som kan ellers bli sliter med akkurat nå).

See also  St. Maarten Eksperimentell Reise Guide: 20 Ting å Gjøre, Se og Spise

Bla gjennom det store internett for oppskrifter fra din favoritt byer og land. Åpner opp for at kokebok, du fikk en gave fra venner som reiste til Thailand sist vinter og se hva ingrediensene du har, og kan enkelt bestille på nettet eller plukke opp lokalt.

Den beste delen? Du kan gjøre en hel natt på reise erfaring. Tilbringe et par timer på å forske mat i ditt valgte kultur eller land, plukke en oppskrift, lage mat, og kanskje sette på en utenlandsk film fra samme sted til å virkelig fordype deg!

Les reise bøker og essays

Bare i dag har jeg plukket opp en bok av min hylle som jeg hadde glemt. Å bli sittende fast hjemme, jeg har plutselig funnet tid til å lese igjen. Og det er så herlig! Tiden bort fra skjermen, det er nesten som følelsen du får når du er faktisk å reise!

I det siste, jeg har lest mye av reise essays og memoarer, men sannferdig jeg finner fiction til å være min favoritt måte å reise med en flukt. Ofte i fiksjon, innstillingen i seg selv kan være et tegn. Det er en flott måte å oppdage et nytt sted gjennom det skrevne ord, en flukt fra bilde-tung reise media verden vi lever i i dag.

Oh, og hvis du ønsker en flott reise memoarer om Venezia, sjekk ut Joseph Brodsky bok Vannmerke—en av mine all-time favoritter.

Falske det!

Ønsker du å få kreative mens fast hjemme? Hvis du har noen ting legging rundt, kan du falske din egen tur til dit du ønsker å gå!

See also  Japansk Mat: Fra Tempura å Takoyaki

Tilbake i løpet av fremveksten av Instagram og dens effekt på reise, var det få studier gjort av forskere som faktisk forfalsket hele helligdager og gap år ved å bruke blått-skjermer og Photoshop. Det var morsomt fordi det faktisk fungerte!

Les mer om falsk turen:
På Travel+Leisure: Den ‘Falske et Fly Tur-Utfordring”, Har Personer som Bruker Toalettet og Vaskemiddel Flasker for å Gjøre Det Ser ut Som De er på Reise rundt om i Verden

Reiser kan bli en flott, sikker rømning selv i disse vanskelige tider. Og du trenger ikke engang å reise!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *