Ligger på den Atlantiske Kysten av Puerto Rico, San Juan er vanligvis den første port-of-anrop når du kommer på øya. Blir den største byen, det fikk århundrer av historie, pulserende nabolag, og en haug av de beste tingene å gjøre i San Juan spredt over hele byen.

Alle disse gjør det til en fast-favoritt for å besøke når du er i Puerto Rico. Alt dette gjør det til et flott sted for å starte ditt eventyr rundt øya eller for en storbyferie, også.

Ærlig talt, hele øya Puerto Rico er fantastisk, spesielt med alle de flotte steder å se. Du vil ikke vil gå glipp av det! Som blir sagt, hvis det er en by vibe du er ute etter, så San Juan vil være stedet å være.

Så, for å traff bakken kjører, jeg ønsket å dele noen episke steder å besøke i San Juan mens du utforsker byen.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i San Juan. Ha en fantastisk tur!

1.) Old San Juan

For meg, Gamle San Juan er det første stedet du må besøke når du ankommer i byen!

Du skjønner, her kan du spasere gjennom Old San Juan og suge opp kultur og historie (som er fantastisk) i et av de mest historiske nabolag i Puerto Rico.

Med århundrer av historie og koloniale bygninger som kan dateres tilbake århundrer, og det er den type sted som er perfekt for historie buffs, eller om du bare har lyst på en kald ut spasertur.

Som du rusle rundt, vil du være i stand til å ta i Garita del Diablo, den 16. Århundre Puerta de San Juan city gate og partner det opp med et besøk til Castillo San Felipe del Morro.

See also  14 Beste Tingene Å Gjøre i området Rundt Lake Erie, USA Den endelig reiseguide {UPDATED}

For en fullstendig kule lille bar, pop i Batey Bar. Det er ingenting fancy, men en av de eldste vannhull i byen. Slik en stor opplevelse.

Hvis du begynner å bli sulten, pop i Kafé Manolín for sine Mofongo fylt med reker.

Igjen, det er ikke den slags sted du går for en fancy måltid, men det har alle de atmosfære og sjarm for en virkelig autentisk lunsj i Gamlebyen.

2.) Castillo de San Felipe del Morro Castle of San Cristobal
Dette Hotellet, The Westin I San Juan

Snakker av Gamle San Juan, ikke glem å besøke noen av de eldste fort i Amerika, mens han var i byen. Ofte referert til som El Morro, Castillo San Felipe del Morro tok den spanske tiår for å fullføre mange århundrer siden.

Spekket med historie og gir fantastisk utsikt, El Morro er fortsatt en av de beste tingene å gjøre i San Juan hvis du er i din historie.

Ja, det er sannsynligvis en av de mer populære (og noen ganger travlere) flekker i San Juan – men med rette! Historien er utrolig å se.

Oh, og ikke glem å pop over til Castillo San Cristobal, også. Likevel, til denne dag, det er en av de største festningsverk som Spania som noensinne er bygget i den nye verden!

Du kan selv se noen av de fastboende iguaner, også.

3.) Santurce

Ligger i det bankende hjertet av San Juan, Santurce er et nabolag som du ikke ønsker å gå glipp av når du besøker byen.

Det er et blomstrende kunstscene, og er omgitt av fargerike veggmalerier, foodie lastebiler, hippe kafeer og live musikk stedene for å starte opp!

En gang i området, sørg for å utforske de Museum of Art (MAPR) for sine atten haller fylt med tusenvis av kunstverk. Hvis det ikke er din ting, hodet til gatene rundt Calle Cerra hvor du vil få se massevis av street art og veggmalerier å se.

See also  13 Beste Tingene Å Gjøre I Sør-London Den komplette reiseguide {UPDATED}

Plus, vil du få til å ringe inn i MUSA etter en velsmakende lunsj – og cocktailer) – deres svertet tunfisk er alt!

4.) Pearl

La Perla er et samfunn i dag, men det var ikke alltid tilfelle. For århundrer, dette var et område hvor undertrykte folk ble tvunget til å leve (som de ikke var tillatt i byen).

I dag, samfunnet er en fargerik blanding av bygninger og steder å besøke, spesielt for vantage poeng fra fjæra.

Hvis sult streik, være sikker på å pop inn i La Garita som har noen velsmakende mofongo og fantastisk utsikt over kysten. Bare vær oppmerksom på deg, kan du vente en liten stund for mat til å komme!

Som med alle byer, bruk fornuftige forholdsregler når du utforsker områder. Selv om trygg på dagtid, ville jeg ikke anbefale å gå rundt dette området alene om natten.

5.) styrke

Bare en kort måter bort fra El Morro, kan du finne La Fortaleza – et sted du ikke kan gå glipp av.

Du ser, dette er det sammensatte der hjemme og kontor i Puerto Rico er Guvernør er forretningsvennlig og er nydelig å se. Malt i en vakker blå, den flotte bygningen er oppført på UNESCOS National historic Site (Historisk bygning som ble bygget i løpet av de siste par århundrene.

Med masser av historie, det er denne typen plass du trenger for å bestille en omvisning for. Du ser, kan du ikke bare vandre rundt La Fortaleza, men du kan hoppe inne på en guidet ukedag tur som varer i rundt 30 minutter eller så.

See also  11 Beste Fotturer I Oregon Til Å Oppleve Den endelig reiseguide {UPDATED}

Bare sørg for å ta legitimasjon med deg, du vil ikke komme i annen måte!

6.) Fylke

Hotellet ligger bare sjenert av den Gamle Bydelen i San Juan Condado ligger et nabolag som er perfekt hvis du ønsker litt tid på stranden.

Nå, Condado Beach, og kan bli litt travel i helgene, men det er fortsatt et flott sted å slappe av og gå en liten dukkert! Bare komme tidligere i morgen hvis du ønsker å unngå de fleste folkemengder. Plus, kan du leie stoler og parasoller rett ved stranden.

Ikke bare det, den har en haug av hoteller og lite foodie flekker linjen bukter og strandlinje også. Det er en av de beste tingene å gjøre i San Juan hvis du har lyst på et par avslappende dager i byen.

Oh, og ikke glem lunsj på Orozco Restaurant – et helt uformelt sted for en av de mest smakfulle lokale retter i Condado.

7.) Hovedstad

Sannsynligvis en av de største bygningene i alle Puerto Rico, El Capitolio er fantastisk å besøke.

En gang her, hoppe på en av de guidede turer for å se de utrolige arkitektur på innsiden. Skjønt, det er ofte hit eller savner hvis du kan faktisk komme på en. Likevel, verdt en gasse og spørre når du ankommer i området.

Alternativt, hvis du bare ser det fra utsiden, sørg for å besøke Plaza de San Juan Bautista for den beste utsikten av El Capitolio.

Plus, det er et nydelig turområde rundt Capitol Stranden også.

Etterpå kan du gå over til Vaffel-æra for en velsmakende helgebrunsj. Deres “Bridget Spesielle’ vaffel med kremost og er så god.

Leave a comment