• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

7 Grunner til å Prøve Huset Sitter for Din Neste Tur! {UPDATED}

ByEcho

Jun 22, 2021

Jeg husker første gang jeg prøvde huset sitter. Det var en liten 1-roms leilighet i south Brooklyn. Med tre uker med overnatting, det var den perfekte mengden av tid til å utforske en ny del av byen, og et nabolag som jeg ellers aldri ville ha vært i stand til å ha råd til å leve i. Alltid på utkikk etter uvanlig overnatting alternativer, huset sitter ga meg en enestående mulighet til å bo i New York City.

Huset sit erfaring gitt meg muligheten til å leve komfortabelt for en måned. Og, det kom med en søt liten katt—en innebygd beste venn for måned! Mitt ansvar er inkludert fôring katten og endre hennes kasse—og mye kos!

En annen tid, min kjæreste og jeg gjorde et hus sitter for en måned i en London-forstaden. Normalt er en måned i London ville har vært kostnadene uoverkommelige, men her hadde vi en full-size huset for å nyte, to fantastiske katter (som raskt ble beste venner), og gangavstand til Undergrunnen i London for ubegrenset netter ute i byen.

Utover den grunnleggende arbeid som kreves for å holde kjæledyr i live, hadde jeg leiligheten for meg selv å ta opp på min digital nomad arbeid. Og, jeg hadde en helt ny by for å gjøre nye forretningsforbindelser på et mer rolig tempo, i motsetning til trykket er typisk for forretningsreiser. Som et bekreftet TrustedHousesitters medlem, jeg var i stand til effektivt å ta vare på min host kjæledyr, men også vokse min online business og oppleve en ny by som helst lokale.

Huset sitter er en unik måte å se og oppleve verden. Og, det har folk som meg—digital nomads, pensjonister, samt de som er på jakt etter unike opplevelser i utlandet (og gode historier!)—mulighet til å se og gjøre mer mens du er på reise.

HVA ER HUSET SITTER?

Hvis du ikke er kjent med huset sitter — det er egentlig en måte å reise verden mens du ser over andres eiendom (og dyr), mens de reiser. Det er en håndfull av huset sitter samfunn og nettsteder.

TrustedHousesitters er verdens største pet og huset sitter samfunnet, og opererer i over 130 land. Gjennom TrustedHousesitters nettside og app, pet eiere koble direkte med pålitelige og verifisert stedfortreder som har omsorg for dyr for gratis—i bytte for overnatting.

Les mer om TrustedHousesitters online her, eller last ned appen for å komme i gang.

7 GRUNNER TIL Å PRØVE HUSET SITTER

1. Hvert hus sitte kommer med en beste venn!

Jada, det finnes en rekke fordeler til huset sitter, men uten tvil den beste grunnen til at de er så gøy er at alle hus sitte kommer med en beste venn! Reise til utlandet og til nye steder som kan bli mye moro, men det er også flott å oppleve sammen med en ledsager i form av en hund eller en katt—eller andre typer kjæledyr!

See also  Å redefinere Turisme: 20 Tips for den Oppmerksomme Reisende

Den beste delen er, de er innebygd i ledsagere for varigheten av huset sit. Dessverre, som bor i en liten New York-leiligheten, jeg kan ikke ha en pet av min egen, så å være i stand til å reise verden rundt og tilbringe kvalitetstid med søte katter og hunder er virkelig spesiell. For de av oss som ikke klarer å holde våre egne kjæledyr, være i stand til å ta vare på dyr, mens reiser er en virkelig godbit.

2. Mer tid til å utforske et nytt sted

Når huset sitter, pleier du å bo for lengre perioder av gangen. Huset mitt sitte i London ga meg nesten en hel måned som bor i byen. Med min fleksibel arbeidsplan som en digital nomad, jeg hadde plutselig alt dette tid til å utforske, få nye venner, og se nye turistattraksjoner.

Langhus sitter gi deg nok av muligheter til å utforske ditt nye hjem. Enten det er en privat strand i Sør-Amerika, en forstad av en stor by i Usa, eller et lyst loft i Europa—sjansen til å reise sakte er bare en naturlig del av huset sitter.

3. Spar penger på å jobbe mens du er på reise

Noen mennesker kan føle at huset sitter er alle morsomme og ingen jobb, men du har faktisk et stort ansvar. Vi vet alle hvor viktig våre egne dyr er til for oss og våre familier, så som et hus sitter, det er ditt ansvar å følge de ordensregler og respekt for kjæledyr og deres eiere. Som et hus sitter, får du til å bo gratis i bytte for nye opplevelser.

See also  Nord-India Utover den Gyldne Trekanten: En Eksperimentell Guide

Som sier at, skjønt, det er en åpenbar fordel for huset sitter, som du får din overnatting i bytte for å ta vare på eierens kjæledyr og hjem. Med TrustedHousesitters, du bare betale for en årlig plan som gir deg tilgang til å søke mulig housesits eller finne stedfortreder for ditt eget kjæledyr.

Pluss: erfaring er virkelig moro! Gå en hund gir stor daglig mosjon, og koser meg med en katt er 100% terapeutisk!

4. Bedre fasiliteter enn et hotell

Snarere enn å bo i en uoriginal Airbnb eller en grunnleggende hotel, overnatting alternativer når huset sitter er topp kvalitet, fordi de er faktisk i folks hjem.

Som ofte betyr fullt utstyrt kjøkken, komfortabel seng, laken, sengetøy og møbler som du vil finne i ditt eget hjem. Plus, det betyr at du skal holde sine kjæledyr lykkelig hjemme i sin egen trygge omgivelser. Det er den mest behagelige type overnatting.

Du kan bare trenger en lo roller for å bli kvitt alt som kjæledyr pels!

5. Få huset til deg selv

Som en digital nomad og hyppige reisende, finne plass for deg selv å hunker ned og arbeid, arbeid, arbeid, er en av de største utfordringene. Arbeider fra kafeer, co-working spaces, eller delte kontorer er flott for en stund, men det er ingenting som å ha din egen plass. Et sted å tenke, og oppdatere din arbeidsmoral. Og for at: du trenger plass!

Heldigvis, mange av huset sit alternativer inkluderer romslige boliger og leiligheter med alle fasiliteter og plassen du trenger—ikke bare behagelig å se etter hjem og sine dyr, men å fokusere på ditt arbeid eller din reise opplevelser.

6. En flott måte å få venner rundt om i verden

Som jeg nevnte ovenfor, huset sitter betyr at du kommer til å møte en haug av fantastiske dyr fra hele verden. Men det betyr også at du får vite sine eiere, så vel. Og det er ingenting som en rolodex av god kontakt med vakre hjem fra verden rundt.

De fleste eiere som søker huset stedfortreder er hyppige reisende selv, og om du møter opp med dem et annet sted i verden, eller de ber deg om å returnere til et annet hus sitte i fremtiden, det er en fantastisk måte å bygge nettverk og få venner.

See also  Haitiske Mat: En Kulinarisk Reiseguide

7. Oppdater din arbeidsmoral

Huset sitter er ikke lett. Jada, det er mye moro å spille fange med en hund hver dag, eller å ha en kosete katt til å dele seng med, men å ha en rutine for daglig ansvar er også veldig nyttig. Hvert hus sitter jeg noen gang har gjort, hus har gitt nyttige instruksjoner om hvordan du effektivt kan ta seg av sine kjæledyr.

Men det er ikke bare vaner for å ta vare på et annet levende vesen for et par uker eller måneder. Det er at ansvar og forpliktelse til å gjøre dyret føler seg trygge og komfortable, å regelmessig sjekke inn med eieren (hvis de ber om det), men det er også sjansen til å oppnå ditt eget arbeid og mål i livet med den ekstra tid på et nytt sted, med nye vaner.

Du får til å trene regelmessig, ved å gå den hunden. (Jeg har selv bodd i et hus sitter med en tredemølle som endret seg opp min gym rutine for en stund!) Det er en nye kontorlokaler som bringer ny energi eller inspirasjon. Det er en jobb med en rutine, men fleksibilitet til å fortsatt gjøre dine egne ting.

Huset sitter er en av de mest spesielle måter å oppleve verden—rimelig, komfortabelt, og på en ansvarlig måte. Det er en meningsfull måte å reise hvor du enkelt kan lage nye venner (furry eller på annen måte), og en spesiell måte å utveksle historier og minner. Les mer om huset sitter her.

Om TrustedHousesitters

TrustedHousesitters er pet-kjærlig fellesskap av eierne og stedfortreder å hjelpe hverandre med å reise ved å utveksle hjem og pet care for et sted å bo. Med medlemmer i over 130 land, TrustedHousesitters er verdens største hus og pet sitter plattform. Alle medlemmer betaler bare en enkelt årlig avgift for å være i stand til å arrangere og nyte ubegrenset housesits trygt, sikkert og uten ekstra kostnad. Ingen penger noensinne endringer hender!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *