Ligger på kysten av Somerset, i Weston-Super-Mare er en av England ‘ s klassiske seaside flekker som har vært en favoritt siden Viktoriansk tid. Med en typisk seaside vibe, det er en haug av de beste tingene å gjøre i Weston-Super-Mare spredt over hele shorefront.

Cheddar Gorge i nærheten av Weston-Super-MareBest Ting Å Gjøre I Weston-Super-Mare
Ja, i løpet av de siste årene, Weston-Super-Mare ser ut til å ha falt ut av fordel med noen seaside go-getters, men ikke la det sette deg av! Kystbyen har en egen sjarm, og vel verdt en dagstur eller en klassisk seaside pause mens i Somerset.

Så, for å få mest mulig ut av din tid i byen, jeg har poppet noen dazzlers vil du ønsker å sjekke ut når du er på besøk.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Weston-Super-Mare. Ha en morsom tur!

1.) Grand Pier

The Grand Pier er lett Weston-Super-Mare ‘ s mest kjente og kjente stedene i byen.

Med en koselig innendørs-tivoli og daglige hendelser i sommermånedene, og det er en av de beste tingene å gjøre i Weston-Super-Mare mens du spasere i land.

En blanding av morsomme, cheesy og helt kitsch seaside vibber, vil du få se hyllest fungerer som en Dronning, og også haugevis av karuseller for hele familien å nyte. Fra den søteste lille berg-og dalbane til Formula One simulator, vil du være i for en godbit.

Mens her, ta en godbit for å spise på en av the Grand Pier er foodie flekker, som; Smultring Fabrikk for sine myke ring doughnuts. Oh, og før du forlater ikke glem å sjekk ut Museum of Memories, hvor du vil bli transportert vei-tilbake-når gjennom minneverdige mat, leker og tv-serier.

2.) Weston-Super-Mare Beach

I Weston-Super-Mare-Stranden er en favoritt på en solrik dag!

See also  7 Steder Å Se På En Stasjon Fra Vancouver Til Calgary Den endelig reiseguide {UPDATED}

Med et enormt område på sandstranden godhet, det er perfekt for tradisjonelle seaside chillout høyre på fjæra. Plus, vannet er ganske rolig for en liten dukkert, også.

Men husk alltid at den tidevanns-området i Weston-Super-Mare er ekstrem, dette betyr at vannet kan gå ut ganske betydelig, utsette myrlendte områder av kysten.

Disse kan være farlig, som du kan bli sittende fast. Alltid utforske med forsiktighet, og husk at tidevannet kommer inn veldig fort.

Etterpå kan du ta en spasertur ned til bryggen og prøve lykken på penny dråper, spilleautomater og kosedyr grabbers.

Også, hvis du ønsker å unngå folkemengden rundt Grand Pier, ta en spasertur eller kjøre over til Brean Stranden. Det er store og like fantastisk.

3.) Mendip Hills

Ligger like øst av Weston-Super-Mare, Mendip Hills er en av Storbritannias mest naturskjønne landskap å utforske.

Med sin pittoreske kalkstein hills, Mendips ble offisielt erklært som et Område Med Enestående Naturlig Skjønnhet og perfekt å besøke for en dagstur.

Tilbring en dag med å komme igjennom den hills, nyte den fantastiske naturen, og går på stier som er helt rolig. Det er en av de beste tingene å gjøre i Weston-Super-Mare hvis du er fancying en getaway fra havet og nyte den naturlige skjønnheten rundt selve byen.

Selvfølgelig, en av de mest berømte stedene har å være Cheddar Gorge som er plassert rett innenfor Mendip Hills. Det er utrolig for stier over og gjennom juvet (som er den største kløft i alle av Storbritannia).

Ikke bare det, grottene er der den eldste komplette menneskelige skjelettet ble funnet i Storbritannia, Cheddar Mann (som er over 9000 år gamle).

Ikke glem å stoppe i liten te-rom (for noen scones og te) og kjøpe noen cave-alderen cheddar ost (fra Cheddar Gorge Ost Selskapet), mens du er her! Vi elsket det.

See also  13 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Grand Canyon - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Etterpå kan du stikke innom for en liten gander i Axbridge – en lille markedet byen og det er bare sjenert av Mendip Hills seg selv.

Her kan du spasere de flere hundre år gamle gatene, besøke King John ‘ s Hunting Lodge og pop i Oakhouse for en yummy lunsj og tipple.

4.) Bratt Holm Island

Like ved bredden av Weston-Super-Mare, Bratte Holm Øya er veldig lett å gå med båt fra området rundt Marine Innsjøen i byen.

Med menneskelige bosetninger som kan dateres tilbake til forhistorisk tid, det er en haug av mangfold og historie å oppdage, spesielt på øya stier.

Til tross for at ubebodde øya var en gang en blomstrende hjem til 6. århundre Britiske munk, St Gildas. Selv Vikingene kalte øya hjem på ett punkt!

En ting å merke seg, vil Det være en full-dagers tur så prepped for 12-timer utforske med Bay Island Reiser. Dette betyr at du bør pakke alle mat, snacks og vann for turen på selve øya.

5.) museum

Bare sjenert av Eng-Gaten, Weston-Museet er en av de beste tingene å gjøre i Weston-Super-Mare hvis du er litt av en historie buff.

Starter fra forhistorisk tid helt til moderne tid. Ikke gå glipp av Clara ‘ s Cottage, en godt bevart 1940-tallet hjem. Det er et perfekt sted å besøke for en time eller så, spesielt på en regnfull dag.

Hvis historien ikke er din ting, så sjekk ut Helicopter Museum (helikoptermuseum) i stedet. Hvert helikopter entusiast drøm sted, det er det største helikopteret museum i hele verden. Holder over 80 forskjellige typer helikopter modeller, samlet inn fra hele verden, det er en av de beste tingene å gjøre i Weston-Super-Mare for alle som er interessert i luftfartens historie.

See also  Frivillighet og Voluntourism: Det Gode, Det Dårlige, og De Spørsmål Du Bør Stille - siste Travel guide

En gang her, vil du få se verdens raskeste helikopter og sjekk ut den historiske modeller som er ganske kult å se.

For en mer quirky og koselig museum, dra til Lambretta Museum. En kitsch lite sted som viser nydelige vintage scootere, plakater, merker og andre memorabilia. Ikke nødvendigvis for alle, det er best lagret for de som er interessert i Lambretta.

6.) Weston Street Art Trail

Den som sa kul street art kan bare bli funnet i de store byene tydelig har ikke vært i Weston-Super-Mare!

Hvis du elsker kunst, da vil du helt elsker Weston Street Art Trail, malt av JPS, en lokal kunstner som ble inspirert til å lage gatekunst etter vitne til Banksy ‘ s arbeid. Noen andre som husker Dismaland? Temaet park som Banksy når bygget rett i Weston-Super-Mare?

Den Weston Street Art Trail guider besøkende siste 15 ulike punkter som JPS har malt i sin vittige signatur stil. Ta en titt på denne PDF-kart for ruten å følge.

7.) Bleadon Nivåer Naturreservat

Med dekar av naturlige landskap å utforske, Bleadon Nivåer naturreservat er et naturmenneske paradis!

Med ulike miljøer og økosystemer, som våtmarker, saltmarsh, gressletter og laguner, Bleadon Nivåer naturreservat er det perfekte sted for syklister å treffe stier i fred, og for avslappende spaserturer blant det fantastiske landskapet.

8.) Silisiumgele

Noen få minutters spasertur fra Grand Pier, Silica er et stykke kunstverk som faktisk er en bussholdeplass!

Med tusenvis av glass prismer, den Silica skinner bort i natt, og er helt unik. Nå, selv om det vil være en flyktig besøk for å se, kan du enkelt partner i dette med en bredere spasertur til Weston-Museet og Lambretta Scooter Museum jeg nevnte tidligere.

 

Leave a comment