• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

8 GRUNNER TIL Å KJØPE REISE MEDISINSK FORSIKRING {UPDATED}

ByEcho

Jul 9, 2021

Hvis du er som meg, planlegging for en tur er både moro og stressende. Det er som vanlig pre-tur sjekkliste med alle de tingene du trenger å gjøre før avreise. Bestilling av flybilletter, å finne en kul hotel, å lese seg opp på de beste tingene for å se & gjøre. Det er alle litt magisk.

Men så har du til å finne ut hva du skal pakke. Hvor mye til budsjett. Det er de siste liten tur avbestillinger, tapt bagasje, den vanlige hang-ups som kan slå en avslappende ferie i noe men.

Derfor er det viktig å kjøpe en reise medisinsk forsikring før du går ombord på din flyvning. Reiseforsikring gir fred-of-mind at du vil være beskyttet i tilfelle det utenkelige skjer.

1. Det er enklere å kjøpe enn du tror

Å ha en skikkelig reiseforsikring for reiser er så mye lettere enn du sannsynligvis tror. For hyppige reisende, er det noen ganger et problem å kjøpe en ny policy for hver enkelt tur, som er hvorfor det SafetyWing prosessen (en abonnementsmodell) er så mye lettere.

Med et abonnement-basert reiseforsikring, får du fred i sinnet av konstant dekning når du er i utlandet. SafetyWing gjør det enkelt å bestille reiseforsikring før turen eller selv når du er allerede på veien. Enkelt!

2. Det er faktisk rimelig

Reiseforsikring er alltid mer rimelig enn reisende tror. Spesielt når du kjøper en årlig retningslinjene for å dekke medisinsk, personlig ansvar, og reiser bistand. Årlig politikk gir de beste tilbudene for hyppige reisende og digitale nomader.

Med SafetyWing, det er en $250 fradragsberettigede og $250k maksimale grensen. Politikk er så lavt som $37 for 4 uker av dekning!

verdenskart


3. Global dekning (og begrenset hjemlandet dekning, også)

Når du bor i utlandet som en digital nomad, er det viktig å ha en forsikring som kan jobbe overalt. Noen reiser forsikring tilbydere bare gi dekning ut av ditt hjemland, men som en digital nomad, vi noen ganger ende opp med å besøke venner og familie hjemme. Det er viktig å sørge for at du har dekning for dem hjem turer.

See also  Hvordan få tid for deg selv og din partner når du har reise {UPDATED}

Når du bor i utlandet, mine turer hjem til Amerika, var det alltid stressende fordi jeg ikke vet hvilken forsikring jeg trengte for de korte turer for å besøke familie, så det å ha en politikk som dekket meg, var viktig.

Med SafetyWing, dekning er tilgjengelig for 180 land, og har begrenset dekning for hjemlandet så vel. For USA alene, det omfatter inntil 15 dager i dekning i USA for hver 90 dager. I andre land er gitt i 30 dager dekning hjemme pr 90 dager.

4. Du kan kjøpe det selv mens du er på reise

Å kjøpe reiseforsikring er enkelt, og enda enklere når forsikring leverandører tillater deg muligheten til å kjøpe ny politikk eller fornye abonnementene mens du fortsatt er på reise. Det er nyttig for reisende som strekker sine turer eller lat reisende (hi) som kan hoppe over dette trinnet når du planlegger en tur!

5. Du vet aldri når du trenger medisinsk hjelp

Reiser er morsomt og spennende (og noen ganger litt risikabelt), men det er viktig å ha forsikring for ulykker og uventede kriser. Enten det er å leie en motorsykkel i Vietnam eller en sykkeltur i Berlin, er det bare fornuftig å ha medisinsk dekning for dine reiser.

En gang, mens fottur opp Gibraltar i sør-Spania (alene), endte jeg opp med å få et veldig dårlig allergi reaksjon og mitt øye opphovnet opp til en massiv størrelse. Allergi/irritasjon bare begynte å skje mens jeg var på bussen tilbake fra Gibraltar til min vandrerhjemmet ligger i Cadiz – en flere timer busstur!

Jeg tilbrakte mesteparten av busstur livredd, usikker på hvordan du skal reagere… jeg satt i en panikk og ventet, og da bussen kom til Cadiz, jeg fikk av i nærheten av hospital og gikk rett der. Det ikke ta altfor lang tid å bli sett av en lege, der jeg fikk skreket til for ikke å snakke nok spansk. Men med min reise medisinsk forsikring, jeg ble raskt sett på sykehus, får en resept, og fylte det raskt på et apotek åpen sent.

See also  12 Grunner til å Sende Postkort Når Du er på Reise {UPDATED}

Å måtte reise medisinsk forsikring tillatt for meg å få refundert noen av disse utgiftene, og fred-of-mind at uansett hvor skremmende situasjonen var, jeg visste at jeg ville være sikker på slutten.

 

6. Det dekker sport & aktiviteter

Når du reiser, vi har en tendens til å ta mer risiko og gå på eventyr. Gruppetur aktiviteter som kjører turer, kanopadling, kajakkpadling, sykling, eller safari er alle populære ting å gjøre i så mange destinasjoner over hele verden. Mens touring er gøy, å ha en reiseforsikring som dekker slike ikke-faglige aktiviteter er så viktig.

Det er en spesiell glede å prøve nye ting når du er på reise. Jeg elsker å ta turer jeg vanligvis ikke ville ta, for eksempel kajakk i Thailand, eller strikkhopping i Italia. Men jeg ville aldri ta de sprang (bokstavelig talt) uten først å ha forsikring som jeg vet dekker erfaring.

SafetyWing dekker over 90 forskjellige sport og aktiviteter (ikke-profesjonelle, ikke-organisert) for reisende. Se full Beskrivelse av Dekning for mer info.

 

7. Dekning for forsinkelser & tapt bagasje

Med reiseforsikring, får du fred i sinnet for medisinsk dekning, men politikk ofte er ekstra dekning for de spesielle behovene til reisende. Vi vet alle at forsinkelser og kanselleringer er uunngåelig. Det er bare en del av å reise (spesielt for digital nomads).

Det er derfor å ha en reiseforsikring som beskytter rettighetene dine er så viktig. Tapt bagasje fra et fly kan bety tapte tid og penger mens du er på reise—når du skal være avslappende ferie.

 

8. Naturkatastrofer kan slå til når som helst

Det er sjelden at ulykker skal skje mens du er på reise, men alt er mulig. Sørg for at du kjøper en reiseforsikring som kan tilby for alle typer nødsituasjoner, særlig naturkatastrofer. Du vet aldri når et vulkanutbrudd kan forstyrre reise, eller når akutt evakuering kan være nødvendig på grunn av orkaner.

See also  Japansk Mat: Fra Tempura å Takoyaki

Jeg reiste til Karibia i løpet av orkansesongen ett år. Min helg turen var bare å følge en av de mest fryktelige orkaner å treffe regionen i år, men med my hotel resort åpne og upåvirket, jeg fortsatt tok turen. Men du kan satse på at jeg hadde bestilt reise og forsikring i tilfelle det var en nødevakuering—og det er en god ting jeg gjorde fordi ikke bare to dager etter at reisen ble avsluttet (og jeg var hjemme) annen orkanen rammet øyene!

VED HJELP AV SAFETYWING MENS DU ER PÅ REISE

SafetyWing forsikringen gir dekning for uventet sykdom eller skade, inkludert kvalifisert utgifter til sykehus, lege eller reseptbelagte legemidler. Dette betyr at hvis du blir syk eller skadet, vil de dekke kvalifisert medisinske utgifter. For en komplett liste over unntak og begrensninger, sjekk ut full Beskrivelse av Dekning.

SafetyWing gir reiseforsikring dekning for de som reiser utenfor hjemlandet (med begrenset hjemlandet dekning). Den dekker ikke rutinemessig helsesjekk og forebyggende omsorg. I tillegg gir det emergency reise-relaterte fordeler for eksempel akutt medisinsk evakuering, sengen besøk, reise, opphold, og mistet innsjekket bagasje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *