Trolig en av de mest berømte byer i Texas, Houston er en flott by å besøke for en helgetur. Plassert i nærheten av Gulf of Mexico, historie dateres tilbake hundrevis av år, og en haug av kule lille foodie flekker – det er en av de morsomme OSS byer å besøke for en liten ferie. Ikke bare det, det er en skur last av de beste tingene å gjøre i Houston, og rundt den umiddelbare utkanten av byen.

Alt dette gjør det perfekt for å utforske!

Vårt første besøk til Houston ble ganske få år siden under vår roadtrip fra Florida Keys til Los Angeles. Det var et episk stasjonen, og vi visste at vi var nødt til å bruke en god par dager i byen.

Spole frem til nå, og vi fortsatt elsker det.

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av ditt besøk i Houston, ønsket jeg å dele noen perler som vi helt elsket mens du utforsker.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Houston. Ha en fantastisk tid som besøker Texas.

1.) Hermann Park

Sannsynligvis en av de beste tingene å gjøre i Houston hvis du har lyst på chillout dag, Hermann Park er herlig å spasere gjennom.

Ligger i nærheten av Hoston største museer, Hermann Park har massevis av steder å utforske. Fra den nydelige Japanske Hage, Miller Utendørs Teater til helt søt Hermann Park Jernbane – kommer du til å elske å besøke.

Også, hvis du har tid, sørg for å besøke det nærliggende Museum of Natural Science og Holocaust-Museum. Begge er eksepsjonell arenaer som du virkelig ikke bør gå glipp av.

Til slutt, for en uformell lunsj, få deg over til Tyrkia Etappe Hytta (på Almeda Road). Deres krabbe mac og ost og tyrkia ben er alt!

2.) BAPS Shri Swaminarayan Mandir

Ligger på sør-vest utkanten av Houston, BAPS Shri Swaminarayan Mandir (tempel) er helt nydelig å se. Ikke bare det, det er det største i hele Texas og så iøynefallende for et lite besøk.

See also  Brasil Eksperimentell Reise Guide: 18 Ting å Gjøre, Se og Spise + 2 Uke Reiserute - Hva du trenger å vite {2021}

Åpen hver dag, og alle er velkommen til å besøke og se. Bare husk å være forsiktig og ikke til å ta noen bilder inne.

3.) Museum of Fine Arts

Fortsatt er hankering for noen flere utstillinger og gallerier? Så hopp over til Museum of Fine Arts.

Det huser den største kulturelle institusjon med samlinger av nesten 70,000 objekter of American art og Latin-Amerikansk art.

Ikke bare det, men museet inneholder også den Europeiske malerier, skulpturer av den 20-21. århundre, og så mye mer. Stol på meg, du vil ikke vil gå glipp av det.

Hvis det ikke er din ting, pop over til Cockrell Butterfly Center som er knyttet til Museum of Natural Science. Det er en stor glass-lukket butterfly økosystem som inneholder tusenvis av fargerike arter av sommerfugler.

For å fylle magen, hodet over til Frokost Klub som er en av de beste diners i hele Texas. De har en yummy menyen som er for bra til å gå glipp av. Deres vinger og gryn er så god.

4.) Buffalo Bayou Park

Buffalo Bayou Park er en vakker urban park med en rekke flekker som er flott for en avslappende dag i Houston. Inkludert en skateboard park, lekeplass (for barn), piknik pavilion, og en sideelv, det er den slags sted å egentlig bare chill og ta en pause fra stomping gatene i byen.

Ikke bare det, det er en helt herlig sted å nyte noen kajakk og padle ombordstigning på en varm solrik dag.

Etterpå kan du rusle opp til Sawyer Meter og Siloer (på Sawyer Meter).

Det er en flott liten stopp for å gjøre for å besøke deilig foodie leverandører, se street art og lytte til levende musikk på enkelte tider av uken. Stemningen er virkelig kult.

5.) San Jacinto Park

Vei bort fra sentrum-området i Houston? Pop i San Jacinto Park for å utforske denne vakre delen av byen. Det er ikke bare på grunn av parken helt herlig å spasere på en solrik dag, men det er også massevis av historien til dette området.

See also  Etiopisk Mat: En Kulinarisk Reise Guide til Hva du skal Spise og Drikke - Hva du trenger å vite {2021}

Du ser, her er San Jacinto Slagmark State Historic Site, som har et museum og monument til å besøke. Etter å betale en liten avgift for å delta, vil du få til å vandre rundt i utstillingene og lære mer om Texas ‘ s uavhengighet fra Mexico i 1939.

Plus, vil du ha en fantastisk utsikt fra toppen! Dette alene gjør den til en av de beste tingene å gjøre i Houston for sikker.

Etter ankomst tilbake i Midtown, som leder over til Tacos En Go Go for sine spicey tacos og quesadillas. Igjen, det er ikke en fancy sted, men maten er så god!

6.) Children ‘ s Museum of Houston

Ja, hvis du ikke har realisert nå, Houston har en haug av museer å utforske, og de er alle så bra!

For en familie-fun spot, som leder over til Children ‘ s Museum of Houston det er helt flott for barn (og store barn, også).

En gang her, vil du se utstillinger av vitenskap og teknologi, og også utstillinger av historie og kultur og kunst som gjør sin faste samlinger så spesiell.

Etter en morgen i museet, som leder over til Lucille er for sine velsmakende sør-helgebrunsj. Deres kylling og vafler vil forlate deg utstoppede!

7.) I Galveston

Hvis du ønsker å komme vekk fra sentrum-området i Houston, hoppe i bilen og komme deg over til kysten i Galveston.

Fyll med vakre strender, en kitsch fornøyelsespark og en glede brygge, det er den slags sted du kan tilbringe hele dagen.

Ærlig talt, Galveston har mange episke ting å gjøre og utforske og er perfekt for noen tid borte fra selve byen

En gang her, kan du ikke gå glipp av noen av Galveston ‘ s beste strender. Noen favoritter er: Øst-Stranden, Stewart Beach, Porretto Stranden, og er San Luis Strand. Bare sørg for å pakke solkrem; vinden kan lure deg til å tro at solen er ikke så sterk!

Oh, og ikke glem å besøke det historiske East End of Galveston og Bishop ‘s Palace (noen ganger kjent som Gresham’ s Castle (slott) som er helt utsmykkede.

See also  Hvordan Vet Du At Din Reise Penger Opphold Lokale? - Hva du trenger å vite {2021}

Det dateres helt tilbake til 1800-tallet, og er så fantastisk å se.

Også, hvis du planlegger en full-dagers tur fra downtown-området, være sikker på å stoppe ved NASA Johnson Space Center. Dette stedet er utrolig å lære mer om utforsking av verdensrommet og se på noen virkelige raketter og romferger!

8.) Gerald D. Hines Waterwall

Ganske unik og helt Houston, Gerald D. Hines Waterwall er et sted du litt kan du ikke gå glipp av. Ja, det er en kunstig foss, men strømmen er helt utrolig, og faktisk et veldig kult sted å besøke som er ved siden av Williams-Tårnet.

Men vær advart, når vinden skifter retning du kan bare få sprayet med en regnskyll!

Også, det er ikke altfor langt fra Galleria, med sin utrolige 400 butikker for å handle til du stuper! Ikke bare er det noen Texan merker, men du vil også finne haugevis av internasjonale seg som Burberry, Chanel og Gucci (for å nevne slippe noen).

Etterpå kan du ta et bord på Caracol, sin “ranch vann agave” cocktail og deres brennemerket kamskjell (Callo De Hacha, jeg tror retten ble kalt) er både så bra ut!

9.) Houston Museum of Natural Science

En annen flott sted, besøke Museum of Natural Science er en av de beste tingene å gjøre i Houston for en tur tilbake millioner av år!

Du ser, inne er det verdens berømte paleontologi hall som ikke kan overses. Her kan du utforske dinosaur er fossiler og mange utstilling haller, inkludert mellomrom-stasjon modeller og mineral prøver.

Du vil også få se noen Egypt utstilling og museum ‘ s butterfly center (som jeg nevnte tidligere), også.

Hvis du har lyst på en tipple etterpå, få deg over til den avslappede Natachee nadverd ‘n Punch sted. Det er ikke altfor langt fra Frokost Klub jeg nevnte tidligere, og en stor stopp for en tipple

Leave a comment