Sammenkrøpet på Bay-Området, i nærheten av San Francisco, Oakland er noen ganger forbigått i stedet av sin populære naboer. Men, ikke la det påvirke deg, det er en haug av de beste tingene å gjøre i Oakland som er vel verdt en gasse. Enda mer, det er en flott by å inkludere som en del av en større Californiske road trip.

Enten du tilbringer en dag, en helg eller enda lenger i byen, Oakland er den type sted som er perfekt for en liten gander og helt verdt å stoppe på for et lite besøk.

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av din tid i byen, jeg ønsket å pop noen perler som vi elsker.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Oakland i California. Har en episk tur rundt om i staten.

1.) Lake Merritt

Lake Merritt, den eldste utpekt wildlife refuge i USA, er et flott sted å stoppe mens du er i Oakland. Ikke bare er det en fredelig spasertur området, men det er også fikk mye å gjøre rundt sine bredder.

Parken har en haug av hage områder hvor du kan ta en rolig spasertur og utforske på egen plass. Plus, det er en Japansk hage, en saftig hage, en bonsai hage, en spiselig samfunnet hage som er alle store, til nysgjerrige rundt.

Kjærlighet litt fugletitting? Området rundt Lake Merritt har blitt et fristed for over 100 forskjellige arter av fugler.

Etter en spasertur, gå over til Children ‘ s Fairyland som er rett på stranden. Sies å ha inspirert Walt Disney, Children ‘ s Fairyland har eksistert siden 1950-tallet. Dette klassiske fornøyelsespark funksjoner massevis av attraksjoner, parker, og storybook sett som er flott for hele familien.

 

Ikke bare det, det er ulike tema steder å besøke i selve parken. Være sikker på å oppleve Alice in Wonderland er kanin-tunnelen, Jolly Roger pirat skipet, og Storybook Puppet Theater.

Etterpå kan du gå til den nærliggende Calavera for noen av de beste Meksikanske maten. De lager noen av de beste tacos i byen.

2.) Oakland Museum for California

Med en omfattende samling av roterende utstillinger og faste skjermer, Oakland Museum for California viser helt rik kultur og kulturarv i regionen.

See also  10 Beste Tingene Å Gjøre I Hollywood, Florida Den endelig reiseguide {UPDATED}

Det er områder dedikert til forskjellige emner, for eksempel historie, naturfag og kunst som er for godt til å gå glipp av.

Ikke bare det, men historien til Oakland samfunnet er også omtalt her, med utstillinger fra politisk aktivisme til sosial rettferdighet bevegelser. Det er lett en av de beste tingene å gjøre i Oakland hvis du ønsker å få en forankring av historien her.

Har du lyst på en kaffe? Head over til Blå Flaske Kaffe (Som er i andre byer, også).

3.) Chabot Plass og Science Center

Ønsker du å få din science fikse? Du har må gå over til Chabot Plass og Science Senter.

Med fokus på utforskning av verdensrommet, solsystemet og universet i det hele og store, er denne state-of-the-art museum er et spennende sted å besøke, spesielt hvis du er litt av en astronomi djevel.

Nå, for meg, er den viktigste funksjonen er planetarium. Det er en helt episk måte å stargaze fra komforten av teateret.

Bortsett fra planetarium, det huser også en rekke jorden hvor du kan få guidede turer, også. Det er så mye moro, og du kan lett tilbringe en god par timer å utforske.

Etterpå, stopp ved Heinold er: Første og Siste Sjanse Saloon, som har blitt en viktig del av Oakland på grunn av forfatteren Jack London. Bygget i 1800-tallet, og det er blitt noe av et landemerke i Oakland, og kan ikke bli savnet.

Forresten, de trylle frem en velsmakende fransk 75 cocktail!

4.) Redwood Regional Park

Like bak Chabot Plass og vitenskapssenter, Redwood Regional Park er en verden på sin egen. Det er en av de beste tingene å gjøre i Oakland hvis du ønsker å komme vekk fra det hele.

Ligger på en stor del av ridgeline skiller Oakland fra resten av East Bay forstad, i Redwood Regional Park er hjem til et godt bevart redwood trær som er så høyt som 150 meter.

Følelsen som en spasertur? Du kan utforske området ved å ta 150 mil Interpark Regionale Trail system hvis du føler deg klar for det?

See also  Å redefinere Turisme: 20 Tips for den Oppmerksomme Reisende - siste Travel guide

Det er en villmark tur i midten av byen, og du vil forstå at du kan fortsatt føler deg nærmere naturen, og til tross gatene i Oakland å være rett på dørstokken.

5.) Mountain View-Kirkegården

Kirkegårder er ikke nødvendigvis et sted jeg vil foreslå at du besøker, per se, men hør meg ut.

ser mye mer ut som en park enn en kirkegård, det er den slags sted det er ganske nydelig for en spasertur. Plus, fra her, vil du få noen fantastisk utsikt over byen fra toppen av bakken.

Oh, og være sikker på å finne den hvile flekker av kjente legender i regionen. Du kan spot; rapper Mac Dre, arkitekt Julia Morgan, og mogul Charles Rocker.

Som blir sagt, hvis du finner kirkegårder litt makabert, vil du sannsynligvis ønsker å gi den en gå glipp av.

6.) Afrikansk-Amerikansk Museum

En av de beste tingene å gjøre i Oakland, spesielt hvis du er glad i museer, Afrikansk-Amerikansk Museum er utrolig å besøke.

Dedikert til historie, kultur og livet til den Afrikanske Amerikanere som slo seg ned i regionen, er det detaljer masser av historie, så det er viktig å se.

Mer enn 160 familier for Afrikansk-Amerikansk herkomst har sin faste poster her, som inngår i den omfattende arkiv holdt i biblioteket. Det er også over 12.000 bind av tekster, dokumenter og bøker som forteller den rike arv og kultur av Afro-Amerikanere.

Etterpå kan du gå over til Hopscotch for sine cocktails og svinekjøtt skulder ragu.

7.) Gamle Paramount Theater

Bygget nesten 100 år siden, ser den Gamle Paramount Theater (teater) er en av de beste tingene å gjøre i Oakland. Once upon a time, det var den største teater-på vestkysten og var kjent for alle i hele California. I dag, dens heydays er lang bak det, men det er fortsatt verdt et gander og er helt nydelig.

Hvis det ikke er din ting, head over til den Dunsmuir Hellman Historisk Eiendom. Bygget i 1878, og Dunsmuir Mansion tilhørte fremtredende kull baron Alexander Dunsmuir.

See also  11 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Yosemite National Park - Ny Reise tips{Updated}

Den Dunsmuir Hellman Historisk Eiendom er nå oppført i det Nasjonale Registeret over Historiske Steder, med 37 rom, 10 peiser, en Tiffany-stil dome, og en grand beliggenhet i Oakland Hills. Dette gjør det til et perfekt sted til å utforske for en liten ettermiddags tur og vel verdt et besøk.

Etterpå, leder for en spasertur rundt Anthony Chabot Regional Park, og følg stier rundt Lake Chabot.

8.) Oakland California Tempel

Det andre tempel bygget i California, Oakland California Tempel er nydelig å se. Selv om du ikke går inn, vil du se noen storslått utsikt over tempelet, og San Francisco Bay, fra området rundt Chabot Plass og Science Senter.

Hvis det ikke er din ting, head over til den store Innsjøen Bondens Marked. Nå er det flere bøndenes markeder gjennom hele Oakland, men dette er en av de beste.

Ligger bare noen få skritt unna Lake Merritt, det vert for mer enn 40 bønder som selger lokale råvarer og friske varer. Det er også håndverkere og mat lastebiler, hvor du kan smake det beste av lokale produkter.

Lyst på en større oppgave? Head over til nærliggende Stjerne på Grand. De gjør noen av de herligste (og største) pizzaz i alle Oakland.

9.) Downtown Oakland

Downtown Oakland er utrolig å besøke, spesielt hvis du ønsker en mer travle byen erfaring. En gang her, ta i severdighetene rundt rådhuset og besøke den italienske mansion Pardee Home (Museum). Oh, og for en forfriskende øl, head over til den Trappist (på 8th Street) som er flott for en tipple.

Lyst på en tur? Head over til den Morcom Rose Garden.

Best besøkt i løpet av våren og sommeren årstider, Morcom Rose Garden er et city-eide garden hidden in plain sight.

Når du blir lei av kjas og mas i byen livet og anstrengende sightseeing, bare hodet til Morcom Rose Garden for en rolig liten chill.

Avhengig av når du besøker, vil det være tusenvis av roser, alle blomstrende i forskjellige farger! kan bli funnet her. Det er så rolig.

Leave a comment