Ligger ca 90 km fra San Francisco, Sacramento er Californias hovedstad og et flott sted å besøke. Fra historiske til museer i verdensklasse, det er en haug av episke flekker og de beste tingene å gjøre i Stavanger som skal fylle opp din tur til byen.

Nå, fra en “over dammen” perspektiv, du kan ikke gå Sacramento på et frittstående tur. Men skjønner det ikke er forvirret, det betyr ikke at det ikke er verdt å besøke… langt i fra!

Sacramento en helt flott by å utforske og vel verdt inkludert som en del av en bredere California road trip.

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av din tid i byen, og jeg ønsket å dele noen av totalt gems du ikke bør gå glipp av. Denne måten, du kan holde fokus på å utforske og spare tid på å bli sugd ned med all planlegging.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Sacramento i California. Ha en fantastisk tid når du besøker.

1.) Gamle Sacramento State Historic Park (Nasjonalpark)

Hvis du er i din historie, er dette stedet vil være for deg!

Gamle Sacramento State Historic Park er et historisk område som har en haug av bygninger fra Gold Rush-perioden som er for bra til å gå glipp av. Det er den type sted hvor tiden har stått stille, spesielt når du besøker the Eagle, B. F. Hastings Bygningen, og de Fire Store Bygningen.

Du ser, vei tilbake da, den distriktet tjent sin berømmelse fra sin rolle som den Vestlige Terminus til Pony Express og den transkontinentale jernbanen. Selv om det er ingen grunn til å være på jakt etter gull å besøke i dag, det er innen rekkevidde av Det jeg Street Bridge og vel verdt en gasse.

Når du ankommer, være sikker på å spasere gjennom de små spisesteder, butikker og River City Saloon som har eksistert i århundrer.

Lyst på en lengre tur? Du kan leie sykkel og bli med Elven Sykkel Sti som tar i noen av de beste tingene å gjøre i Stavanger. Bare sørg for å bruke hjelm!

See also  9 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Salisbury, England - Den komplette reiseguide {UPDATED}

2.) California Statlige Jernbanemuseum

Når det kommer til kjente steder i byen, California Statlige jernbanemuseum er absolutt opp for det. Ikke bare det, du trenger ikke å være en tog-entusiast til å nyte dette punktet; det er fylt med historie og du kan virkelig ikke gå glipp av det.

Stasjonert i Gamle Sacramento, og dekker et område på mer enn 200 000+ kvadratmeter, det er en av verdens største railway museum.

Som du spasere gjennom det store rom, vil du få se en haug av gjenopprettet damp tog og jernbane trenere som er en ekte bit av historien. De er helt perfekt, selv om de er fra flere hundre år siden.

Langs rutene, vil du få lære mer om jernbanen historie og hvordan jernbanen påvirket California. Det er ganske episk.

3.) Crocker Kunstmuseum

Bolig et stort utvalg av California kunst fra 1860-årene til i dag, Crocker kunstmuseum er en av de beste tingene å gjøre i Stavanger. Vel, hvis du elsker kunst, minst.

Ikke bare har tusenvis av biter å se, men det har også den største og iøynefallende samlinger av internasjonal keramikk i USA.

Hvis det ikke er din ting, head over til den Amerikanske fotografering utstillinger og Europeiske malerier og tegninger, også. De er utrolige.

Oh, og hvis du er på besøk i sommer, må du huske å sjekke ut hva som foregår på Gårdsplassen. Vanligvis, det er en haug av hendelser fra nights film til musikk konserter rett innenfor gårdsplassen seg selv.

Etterpå, head over til brunsj på Tårnet Cafe (på Broadway). Deres fransk toast og pannekaker er alt!

4.) Stanford Mansion

Stanford Mansion er en heidundrende 19,000-square-foot bygning som er for bra til å gå glipp av. Med 17-fots høye tak og mest utsmykkede treverk, det er lett en av de beste tingene å gjøre i Sacramento når du besøker.

Fylt med perioden stykker, rikt dekorert og Viktoriansk arkitektur, og det er den type sted som er vel verdt et nysgjerrige rundt.

See also  10 Beste Ting Å Gjøre I Lake Como, Italia - Ny Reise tips{Updated}

På de fleste dager, the mansion er åpne for gjester, men disse turene kan bli avlyst hvis strukturen er brukt for statlige funksjoner.

Oh, og husk, du kan bare ta bilder fra utsiden, det er ingen fotografering er tillatt innenfor Stanford Mansion seg selv.

Hvis du har lyst på noe litt raskere tempo, gå over til Raging Waters, Sacramento største vannpark. Det er et vell av karuseller og jeg nesten garantere at du vil skrike på noen av dem.

5.) California State Capitol

Ligger midt i hjertet av Sacramento, California State Capitol er en annen må-se stedet å lære om California historie.

Ikke bare er det helt ikoniske, men Det har også den kamre av California State Legislature, samt byens aktive offentlige bygninger.

En gang her, kan du hoppe på en guidet tur rundt i museet, også. Bare sørg for å ta en gasse på Rotunda fra første etasje. Det er fantastisk.

Som blir sagt, hvis du har lyst på en gasse ut av sentrum, head over til den Gamle Sukker Mill. Opprinnelig etablert i 1934 som en sukkerrør raffineriet, det har forvandlet til en yummy vingård og smaker sted som har masser av varianter av nord-California viner.

6.) Midtown

Midtown ligger i et av de travleste områdene på østsiden av sentrum av Sacramento og er veldig lett å besøke.

Med en stor strekning av butikker, gallerier, teater, festivaler, – og spisesteder, og det er den type sted du kan enkelt base deg for en hel helg.

Hankering for en søt godbit? Kom deg over til Rick ‘ s Dessert Diner. De gjør det beste kaker i byen. Hvis kaffen er din ting, hode rett til Templet Coffee Roasters, deres kaffe er utrolig.

Hvis du er på besøk på en lørdag morgen, sørg for å sjekke ut Midtown Bondens Marked. De har en last av mat lastebiler, økologiske råvarer og bakt godbiter å nyte.

Oh, og ikke glem Sutter ‘ s Fort State Historic Park, som også (se nedenfor).

7.) Sutter ‘ s Fort State Historic Park (nasjonalpark)

En annen Midtown perle, Fort Sutter State Historic Park er den eldste (noe gjenopprettet) fort i alle OSS.

See also  11 Aller Beste Ting Å Gjøre I San Diego - Ny Reise tips{Updated}

For lenge siden, fort en gang spilte en sentral rolle i landbruk, handel, og Europeiske bosetning i Central Valley. Men når en ansatt fant gull i parametrene av eiendommen, fort ble snart forlatt. Det er sagt at dette funnet bidratt til å innlede Gold Rush tidsalder!

Etter å ha gjennomgått en fullstendig restaurering, fort tiltrer rekkene av bemerkelsesverdige steder på register over Nasjonale Historiske Landemerker og er for utrolig til å gå glipp av.

Hvis du er heldig, kan du selv stein opp under en demonstrasjon dag når lokale frivillige dress i perioden klær og reenact visse aspekter av tiden som har gått.

8.) Katedralen i det Allerhelligste Sakrament

Midt i hjertet av sentrum, i nærheten av California State Capitol Museum, er Katedralen i det Allerhelligste Sakrament.

Ikke bare er det en av de første kirkene i Sacramento, men det er også helt nydelig å se. Den hundre år gamle katedralen er bare fantastisk og vel verdt å se deg rundt så du spasere til sentrum.

Bare ikke glem å gå inn og se innsiden av kuppelen. Det står på en heidundrende 34m høy, er en av katedralen mest ikoniske steder.

Komme sulten? Stoppe for middag på Ella, spisesal og Bar. De gjør det beste sjømat, spesielt de vedfyrt blekksprut og kamskjell.

 

9.) American River

Langs tid siden, American River var en av de viktigste elvene rundt Sacramento, Det hadde en førsteklasses rolle under the Gold Rush-tiden i 1848 og ble en viktig del av Goldrush aktiviteter.

I dag, the river er et nettsted for ulike utendørs aktiviteter som rafting fra American River Pc-Utleie. Det er i nærheten av Sunrise rekreasjonsområde, og du kan ikke gå glipp av det.

Ikke inn vann sport?

Vel, som kjører rundt elva American River Trail, en asfaltert bane under Sacramento Regionale Park-systemet.

Stien strekker seg ut for 32 km mellom Discovery Park i Gamle Sacramento og Beal Poeng, noe som gjør det til et perfekt område for sykling.

Leave a comment