Den middelalderske byen Salisbury er utrolig å besøke. Ikke bare er den gjennomsyret av historie, men den større regionen har også tusenvis av år gamle steder og steder å se. Best av alt, selv for koselig liten by, det er en haug av de beste tingene å gjøre i Salisbury som er innen rekkevidde til fots og flott å utforske over en helg.

Over flere år, og vi har besøkt Salisbury en rekke ganger, og det har alltid vært så nydelig! Det er den slags by som er flott for en dagstur fra London eller en del av en større Britisk road trip.

Du ser, kan du enkelt partner et besøk til Salisbury med en tur til nærliggende steder som; Stonehenge eller enda lenger bort fra historiske byer som Badekar, også.

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av din tid i Salisbury, jeg ønsket å dele med deg min kjære steder å se i byen.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Salisbury. Ha en nydelig tur!

1.) Salisbury Cathedral

Du kan ikke besøk Salisbury uten vei til sin berømte katedral!

Kjent for å holde en av de fire originale kopier av Magna Carta, Salisbury Cathedral, en av Englands mest populære katedraler og en av byens eldste strukturene, som dateres tilbake til 1258. Sin arkitektur er klassisk gotisk og har mange unike og ærefrykt-inspirerende funksjoner som du virkelig ikke kan gå glipp av (både inne og ute).

Ikke bare det, Salisbury Cathedral er hjem til verdens eldste, fortsatt fungerende, klokke! Bygget på 1300-tallet, det står stolthet av plass på venstre side av skipet når du skriver og er så kult å se!

Du er inne, du vil også finne middelalderske gravsteiner dateres så langt tilbake som det 13. århundre, og fantastisk 19. og 20. århundre glassmalerier, som er verdenskjent.

Fullfør ditt besøk til Salisbury Cathedral ved å ta en guidet tur opp i tårnet som tråd med tema, har også landets høyeste spiret!

Også, for en nydelig utsikt, hodet til bredden av Elven Avon, i enger gjennom nordporten, for en fantastisk, bilde-perfekt utsikt over katedralen i seg selv.

See also  9 Beste Tingene Å Gjøre I Port Charlotte, Florida Den komplette reiseguide {UPDATED}

2.) Salisbury historiske sentrum

Reis tilbake i tid mens du vandrer rundt Salisbury Gamle Sentrum. Suge i arkitekturhistorie av det området som du passerer Fjørfe Kors.

Nå, Fjørfe Cross er en nydelig market cross (en slags kongelig godkjenning til å holde markedene) som har stått stolt siden middelalderen. Siden det øyeblikket, Salisbury har hatt en open-air marked i byen hele veien tilbake siden 1300-tallet. Til denne dagen, kan du fortsatt besøke markedet som skjer på tirsdag og torsdag på dette stedet!

Etterpå, ta en spasertur gjennom 15. århundre Salisbury, bestått av bygninger i tid som blant annet St. Thomas av Canterbury, en sognekirke, og Plume of Feathers Inn der du kan stoppe for en tipple.

Deretter kan du fortsette fra det 17. århundre er Joiner ‘s Hall, 18. århundre er Guildhall (historisk bygning), 20. århundre’ s Red Lion Hotel, også.

Oh, og være sikker på å få øye på Salisbury Clock Tower, også! Hele byen er deilig å rusle rundt.

3.) Katedralen I Nærheten

Rundt Salisbury Cathedral, Katedralen i Nærheten tradisjonelt var der medlemmer av Katedralen ville etterleve sin dag-til-dag liv.

Du kan enkelt ta en spasertur rundt Katedralen i Nærheten, følge ruten som skissert av National Trust, og det er bare perfekt på en solrik dag.

Ta deg tid til å vandre forbi Kongens Hus, besøk Mompesson Hus, spot Harnham Gate og hold utkikk etter den fantastiske Elizabethan og georgisk Era egenskaper. Vi elsket det.

4.) Old Sarum

Ligger på en høyde befestet siden Strykejern Aldre, Old Sarum er Salisbury-tidligste oppgjør.

For å komme hit, kjøring nord for Salisbury historiske sentrum (ca 1,5 km) for å nå de gamle ruinene. Old Sarum er i dag, en godt beskyttet av English Heritage site, og en av de beste tingene å gjøre i Salisbury hvis du er litt av en historie buff

Det er fortsatt bærer preg av mange ulike folkeslag som har stått der i flere århundrer, blant Romerne, Saksere og Normannerne!

Utforsk den historiske bebyggelsen, noe som gir litt ekstra tid for det gamle slottet, også.

See also  Hvordan til å holde kontakten når du er på reise i utlandet - siste Travel guide{UPDATED}

5.) Gates av Salisbury

Det er fire opprinnelige city gates å se i byen og det er en av de beste tingene å gjøre i Salisbury hvis du ønsker å fortsette tid å utforske dette området lang historie.

Mens du vandrer rundt i byen, være sikker på å få øye på mine favoritter – St Anne ‘ s Gate som er nær Salisbury Cathedral i Nærheten og se High Street Gate som kan dateres helt tilbake til 1200-tallet. Helt fantastisk, og fortsatt står stolt i byen.

6.) Salisbury Museum

Wiltshire County, hvor Salisbury ligger, er helt tilstoppet full av gamle gjenstander, middelalderske ruiner og historiske steder å se! Det er et fylke gjennomsyret av historie, og en som lett kan bli utforsket i Salisbury Museum.

Inne, Salisbury Museum dykk inn i denne lange historie, utrolig kultur og vakre kunsten i dette området av England. Ikke bare det, det viser utrolig viser, i likhet med Amesbury Archer, og informative utstillinger, som Wexter Galleri arkeologiske samling som du virkelig ikke kan gå glipp av.

Gi deg selv en god par timer til å utforske utstillingene.

Også, hvis det er museer du er ute etter, være sikker på å stoppe på Garderoben som huser Rifler Berkshire og Wiltshire Museum. Hvis du er i historiske militære utstillinger, vil du elske dette stedet. Hvis ikke, kan du kanskje gi det en gå glipp av!

7.) Stonehenge

Stonehenge kan være en av Englands mest berømte stedene å se – og det er rett på dørstokken av Salisbury!

Plassert i grassy land av Salisbury Slettene, Stonehenge er fortsatt like mystisk som den noen gang har vært. Likevel, til denne dag, er vi ikke helt forstår hvorfor det ble bygget og mysteriet er ganske spennende for meg; mitt sinn løp når jeg tenker på det!

Med tusenvis av år med historie, er det blitt oppdaget at steiner for Stonehenge faktisk ble transportert fra Preseli Hills i Vest-Wales. Vi ledet det nylig, og selv sjekket ut Pentre Ifan, en neolittisk gravstedet som dateres 5000 år tilbake og innen hørevidde av åsene seg selv. Uansett, det er en annen historie!

See also  11 Beste Stedene I Oregon Å Besøke - Ny Reise tips {UPDATED}

Gang på Stonehenge, sørg for å ta deg tid til å vandre rundt i forhistoriske strukturer ble opprettet og sjekk ut den Neolittiske hjem for å se hvordan livet kan ha vært tilbake da.

Ønsker å unngå folkemengden, bestill billetter på nettet, og gå rett før siste – opptak. Vi gjør alltid dette og ende opp med bare en håndfull mennesker rundt Stonehenge. Det er så utrolig og en av de beste tingene å gjøre i Salisbury hvis du leter etter en ettermiddag tur vekk fra byen selv.

Oh, og hvis du er på besøk i Sommer, se opp for høysnue! Mine går gale her!!!

8.) Wilton House

Wilton House, bygd i 1653 etter en brann ødela Tudor hjem, er en helt nydelig eksempel på klassisk Barokk design stil og er så unikt å se.

Med fantastiske portretter av Kong Charles og hans familie hengende på veggene og utsmykkede tak Wilton House definitivt fortjener all hype – spesielt for et par timers tur fra sentrum av Salisbury

Oh, og ikke glem å sjekke ut både Enkelt Cubed Rom og Dobbel Kube Rommet som Wilton House er mest kjent.

9.) Den Haunch av Vilt

kjent som en av de gamle engelske chophouses (dateres tilbake til 1300-tallet), den Haunch av Vilt er en av de eldste bedriftene i området for en matbit.

Det er velsmakende og sesongbasert meny fokuserer på noen engelske favoritter som; oppdaget dick og god gammel fisk og chips!

Ikke bare det, den Haunch av Vilt er sagt å være en av Salisbury er mest hjemsøkte plassene! Det var enda en mumifiserte hånd funnet i peisen, også! Angivelig, lone hånd tilhørte en misfornøyd kunde fra flere hundre år siden. Angivelig, mistet han det som bot etter å ha blitt tatt i juks på en kort spillet!

Å arbeide frem lunsj, ta en rusletur gjennom de stier som ligger langs Elven Avon, via Dronning Elizabeth Hagen.

Leave a comment