Bare sjenert av London, Windsor er et fantastisk sted som er gjennomsyret av historie! Med dronningens favoritt castle, brosteinsbelagte gater og flotte parker, det er en haug av de beste tingene å gjøre i Windsor spredt over hele byen for å oppdage.

Over flere år, og vi har besøkt Windsor massevis av ganger – etter alt, det er bare rundt 30 minutter fra Sentrale London med tog. Dette gjør Windsor en perfekt dagstur fra London som er vel verdt et besøk hvis du er ute etter en flukt fra byen.

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av ditt besøk i Windsor, jeg ønsket å dele noen rett og slett dazzlers at du ikke kan gå glipp av mens du rusler i byen.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Windsor. Har en episk tur!

1.) Windsor Castle

Du kan ikke besøke Windsor uten å utforske ikoniske Windsor Castle!

Å være en av verdens eldste bebodde slott, det er en kongelig residens, og som er elsket av Dronning Elizabeth II. Faktisk er det sa (om ikke bekreftet) at hun faktisk foretrekker Windsor Castle til Buckingham Palace.

Når du er her kan du kjøpe billetter til å utforske Windsor Castle er fantastisk grunnlag og staterooms som er helt utrolig. Plus, vil du komme til å ta en nysgjerrige rundt Windsor Castle er omfattende privat kunstsamling og uvurderlige antikviteter eid av Kronen.

Som du spasere, ser ut til Dronning Mary ‘s Dolls’ House (som er en av Windsor er mer unike attraksjoner).

Ved å skrive inn Windsor Castle, kan du ta en god gawk på dette overdådige dukker hus som er 100 år gammel! En gave til Kong George V ‘ s kone, Queen Mary, er det sagt å ha tatt tre år å lage.

Det er helt fascinerende er at dette dukker huset er nesten et tidsstempel i hvordan den Kongelige familien levde under 1920-tallet.

See also  Reise og Dine Verdier: The Power of Bevisst Forbruk - siste Travel guide

Innafor murene er mange ikoniske verk av ledende billedkunstnere, forfattere og komponister i tiden, blant annet Sir Arthur Conan Doyle (som skrev Sherlock Holmes), A. A. Milne (av Winnie-the-Pooh (ole).

Hold også utkikk etter noe som er flagget flyr om Windsor Castle. Hvis det er det Kongelige Standard, det betyr at Dronningen er tiden inne. Hvis det er eu-Flagget (Union Jack), betyr det at hun er gallivanting et annet sted.

2.) Båt langs Themsen

Vi er helt elsket å utforske Windsor og Eton via båt turer som går opp og ned Themsen. Vanligvis drar fra Windsor Promenade, det er en av de beste tingene å gjøre i Windsor på en varm og solrik dag.

Varer rundt en time, du vil gå opp i elva mens du lære alt om historien til denne fantastiske delen av England som er helt nydelig.

Vi dro ut med franske Brødre”, som er vert for en haug av offentlig turer (eller privat charter, hvis du føler flush).

3.) St. George ‘ s Chapel

St. George ‘ s Chapel ligger rett innenfor området til Windsor Castle og fungerer som både en Royal Særegne eller en kirke som drives direkte underlagt monarken.

Ikke bare det, det er en kongelige mausoleum, med mange ikoniske figurer i Britisk historie gravlagt inne. Fra merker som; Edward IV, Henry VI, Henrik VIII av england, George V og Dronning Mary – listen er lang!

Det er en helt nydelig kapell med gotisk arkitektur som er for vakker til å gå glipp av.

Avhengig av når du besøker, kan du også få til å delta på en tjeneste som skjer tre ganger om dagen (og alle er gratis, selvfølgelig).

4.) Historiske gatene i Windsor

Husker jeg sa at Windsor er gjennomsyret av historie? Jeg var ikke en spøk, det er over 1000 år gamle og har en haug av viker, rekkehus og brosteinsbelagte gater å utforske.

Nå, i min mening, Windsor er best utforsket ved foten! Denne måten, vil du være i stand til virkelig å utforske alle de koselige kriker og flekker som bare ikke så lett i en bil.

See also  12 Aller Beste Strendene I Wales For Å Besøke Den komplette reiseguide {UPDATED}

Dette er helt sant når du stopper på steder som Queen Charlotte Street. Du ser, det er den korteste street hvor som helst i STORBRITANNIA.
Være sikker på å få øye På Crooked House of Windsor som (liksom) står fortsatt – det ser virkelig ut som det kommer til å bryte sammen som en bunke med kort!

Selvfølgelig, du vil rusle ned på Queen ‘ s Gangvei som er en av de beste tingene å gjøre i Windsor hvis du har lyst på en spasertur. En uformell 4 km, det inkluderer veipunkter rundt 60+ av Windsor er må-se historiske steder.

Skjønt, hvis du ønsker å gjøre det enklere, bok en av de turer rundt selve byen. Windsor Guidede Turer arrangerer en haug av dem.

5.) Eton

Ligger rett over Elven Thames, Eton er hjem til en av Englands mest prestisjetunge skoler, Eton College.

Kjent for å utdanne royalty og statsministrar, det er den slags sted som er gjennomsyret av historie, og lett å gå fra Windsor seg selv.

For en sjanse til å undersøke en sjelden opprinnelige siden fra Charles Darwins berømte Origin Of Species, planlegge et besøk på en søndag for å nyte den Natural History Museum.

Skjønt, bare være klar over, det er stengt for publikum på hverdager.

6.) Windsor Great Park

Hvis du er fancying en spasertur, gå over til Windsor Great Park for å nyte den beste utsikten av Windsor Castle seg selv. Det er en helt fantastisk tur og en stor åpen plass som er nydelig på en sommerdag.

Hold øynene skrelles for hjort som streifer omkring på eiendommen. I min erfaring, jeg har funnet disse lettest å se tidlig i morgen!

7.) Gorge i Windsor

Når vi besøker Windsor, jeg la det alltid være fylt! Skjønt, det er en del av moroa med å reise, ikke sant? Å være i stand til å prøve alle lokale retten i sikte!

See also  13 Aller Beste Stedene I Massachusetts For Å Besøke - Ny Reise tips {UPDATED}

For noen av de beste hjemmelaget pasta, besøk Sebastian er italiensk. Her, de koker opp de mest deilig pasta i dette området av England. Deres sjømat pasta er bare så deilig å gå glipp av.

Hvis det er en nydelig middag du er ute etter, bestille bord på En la Russe, en fransk fusion-restaurant som serverer en deilig biff tartare.

Også, for en ettermiddag te av ferske scones, syltetøy, clotted cream og løs blad te så ta turen over til Clarence Te-Rom. De har en glitrende ettermiddagste, som vi kunne ikke motstå!

For annen søt godbit, hodet til Fudge Kjøkken er en herlig liten butikk hvor søt-toothed konditorer piske opp deilig fudge hånd. Lukten av fudge er utrolig, og det kommer til å forlate din appetittvekkende! Før du forlater, sørg for å kjøpe en par av fudge plater for veien.

Deres butterscotch fudge er så bra!

8.) Legoland Windsor

Like utenfor grensene av selve byen, Legoland er en av de beste tingene å gjøre i Windsor hvis du er på vei over med familien.

Komplett med alt det lego godhet…. parken huser en haug av konserter, morsomme rides og nok lego til å tilfredsstille alle murer!

Ikke bare det, Legoland Windsor arrangerer sesongens fyrverkeri netter som er så episk!

9.) Royal Ascot

En av dronningens favoritt sportslige interesser, horse racing er noe som er ganske lett å se når du er i dette området av England.

Wimbledon av veddeløpsbanene, Ascot er vert for en haug av internasjonale løp som går på hele året. Den mest kjente av disse er Ascot Uke, holdt på Ascot Racecourse seg selv og vanligvis i juni.

Skjønt, hvis horse racing er ikke din ide om en god tid, gi dette stedet en glipp – vil du finne det ganske kjedelig ellers!

Leave a comment