Florida Keys er hendene ned en av de beste stedene å besøke i Florida – spesielt så hvis du er i humør for det perfekte sol-fylt ferie. Strekker seg fra Biscayne til Dry Tortugas National Parks, det er en haug av de beste tingene å gjøre i Florida Keys spredt over øyene. Alt dette gjør øygruppen en perfekt ferie sted når du utforsker Florida.

Vi hadde en helt episk tid når du besøker, og kjørte ned etter å utforske Miami, Fort Lauderdale og de fantastiske stedene i Everglades. De var alle fantastiske og Florida Keys var glasur på vår kake når du utforsker det Sørlige Florida.

Ja, de kan være små, men de pack en mektig punch med alle de steder å se. Best av alt, det er noe å glede alle i Florida Keys. Vil partiet? Hode til nasjonalparkene? chill på solfylte strender? Stol på meg, disse øyene har alt.

Nå, for oss, fant vi ut at den beste måten å få til øyene ble med bil. Vi leide en bil fra Miami (lett) og følges Overseas Highway. Koble til så mange av de små øyene, t ble en slik kul-stasjon og en perfekt måte å stoppe på tasten flekker langs før de kommer i Key West.

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av turen, jeg ønsket å dele noen fantastiske steder du har til å stoppe langs veien.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Florida Keys. Ha en fantastisk tur!

1.) John Pennekamp Coral Reef State Park (Nasjonalpark)

Usa’ aller første undersjøiske park, John Pennekamp Coral Reef State Park (nasjonalpark) er vakker. Ikke bare det, det er en av de beste tingene å gjøre i Florida Keys hvis du elsker å utforske.

Å utforske den vakre korallrev, kan du ta på noen snorkel eller dykking utstyr (med guide) og hoppe inn i det krystallklare vannet rundt parken i seg selv.

Nå, Hvis du er en sertifisert dykker kan du hodet ut på en bestilt tur. Alternativt kan du hoppe på noen dykke resort kurs for å få deg opp til hastighet.

Hvis det ikke er din ting, bo over surfe og leie kajakk og padle gjennom mangroveskog. Og hvis du ikke selv vil få i vann, kan du også leie din egen båt for dagen.

Å bli sulten? Kan stoppe på den berømte Fisken Hus for sine fangster av dagen som er fanget lokalt. Helt uformell (og noen ganger veldig opptatt), deres svertet mahi-mahi er så deilig å prøve.

2.) Bahia Honda State Park (Nasjonalpark)

Bare en av Sju-Mile Bridge, Bahia Honda State Park (nasjonalpark er et sted å besøke som er perfekt for naturelskere. Du ser, du har fått hundrevis av forskjellige typer av planter og dyr som kaller Bahia Honda State Park (nasjonalpark hjem.

See also  7 Grunner til å Prøve Huset Sitter for Din Neste Tur! - siste Travel guide{UPDATED}

Dette gjør det til et helt populært sted å besøke, og selv camp for et par dager også.

Ikke bare det, en gang i Bahia Honda State Park kan du leie din egen båt for å utforske mer av den fantastiske farvannet rundt Mexico-Gulfen og Atlanterhavet.

Men, husk, du er ikke tillatt å gå mye lenger enn de marina-området, spesielt hvis du er uerfaren.

Best av alt, vannet i Bahia Honda State Park (nasjonalpark) er helt klar, noe som betyr at de er gode for en svømmetur.

Du kan også oppdage den bosatt skilpadder eller stråler som kaller denne parken hjem.

3.) Islamorada

Bestående av rundt seks ulike øyer i Florida Keys, Islamorada er en flott liten stopp punkt for å utforske mens du kjører ned mot Key West.

Når du er her, sørg for å stoppe på Tastene Historie og Discovery Center som er et flott lite sted å lære alt om Florida Keys, og deres historier. Det er fascinerende.

Etterpå gikk turen til dykkehistorisk Museum som er lett en av de beste tingene å gjøre i Florida Keys hvis du elsker å dykke. Vel, kanskje dykking er bedre, men dette er en nær andre. Holder verdens største samling av dykking brukerutstyr med historiske gjenstander og utstillinger som går tilbake århundrer!

Hvis det er en tipple du er ute etter, pop i Islamorada Bryggeri som har noen is-kald og skarp brygger rett fra tastene. Bare sørg for å ta noen grub fra BBQ lastebil, også!

Alternativt kan du gå ut i det nydelige vannet med Aqua Blå Opplevelser. De kjenner sine ting når det kommer til sandbar turer!

4.) Ernest Hemingway Hjem og Museum

Ligger i Key West, Ernest Hemingway Hjem og Museum er en av de beste tingene å gjøre i Florida Keys hvis du vil vite mer om dette utrolig forfatter.

Bygget i 1800-tallet, og det er et hus hvor Hemingway tilbrakte år av sitt liv som du kan utforske i dag. Ikke bare det, du kan også få se den ikoniske katter som kaller museum hjem? Hvis du oppdager dem, de er direkte etterkommere fra seks-toed katt som ble gitt til Hemingway vei tilbake da!

Oh, og ikke glem å vandre rundt i nydelige hager, også. Det er et kjærkomment pusterom etter festing den opp på Duval Street.

5.) Big Pine Key

Rundt en 40-minutters kjøretur fra Key West, Big Pine Key er et flott sted å tilbringe en dag med utforsking.

Når du er her, sørg for å dra til stillere steder rundt Coupon Bight Vannlevende Bevare for noen snorkling og pop for å se utsikten fra Blue Hole Observasjon Plattform der du kan selv se noen hjort. Som, jeg hadde ingen anelse om at det var noen hjort i Tastene før vi besøkte!

See also  16 Beste Turer I Arizona Den endelig reiseguide {UPDATED}

Oh, og ikke glem Ikke noe Navn, Pub, som kan bare være den kuleste pub i Florida Keys. Du vil helt se hva som gjør dette stedet spesielt så snart du går inn! Du ser, taket og veggene er pusset dollar regninger over hver lille plassen som er tilgjengelig.

Dette unike utseende, sammen med pub fascinerende historie som en bar og bordell åpnet tilbake i 1930-årene, gjør Ikke noe Navn Pub en ikke kan gå glipp av stopp under turen.

Oh, og ikke glem å ta en dollar til tac på veggen!

Bli den største øya i Florida Keys, Key Largo er veldig lett å gå, og den første virkelige øya vil du besøke hvis kjøring fra Miami.

Etter ankomst, leder av Overseas Highway og utforsk John Pennekamp Coral Reef State Park (nevnt tidligere) for en liten tid i bølgene. Alternativt, for noen herlige stranden tid, chillout på Harry Harris Stranden, som ligger nær en av mine favoritt dessert flekker, Blonde Giraffe Key Lime Fabrikken.

Nå, mange mennesker vet at Florida Keys er kjent for sine Key Lime Pie, ikke sant? Men, det betyr ikke at hver spot gjør dem like godt! Oh no, hvis du leter etter den beste Key Lime Pie i Florida Keys, hodet rett ned Key Largo til du kommer til den Blonde Giraffe Key Lime Fabrikken. Her vil du få til å prøve sine hjemmelagde key lime pie eller kake på pinne. Begge er utrolig velsmakende!

6.) Maraton

Selv om Maraton er ansett som en by, er det ikke egentlig føle seg som en by som du ville tenke. Tenk på det som en koselig liten by som er spredt rundt noen øyer.

Uansett, besøker Marathon er en av de beste tingene å gjøre i Florida Keys er at du har fått en hankering for gode strender og litt tid på å utforske.

Etter ankomst, sørg for å utforske Sombrero Beach som er helt fantastisk og en av de mest fantastiske strendene i Florida Keys. Du kan selv se bosatt Loggerhead skilpadder, også.

Hvis du har fått nok av alle som sand i buksa, pop over til Crane Point Hengekøye. Her, vil du være i stand til å vandre på stier og pop i museet som er flott for en liten gasse.

Faktisk, hvis det er en tur du er ute etter, hodet ut på Curry Hammock statspark Sti som går rett gjennom Fett Hjort-Tasten. Det er flott for en liten vandre, bare være sikker på å unngå midt på dagen når solen kan være intens!

See also  10 ting å gjøre i Chester sentrum - Ny Reise tips{UPDATED}

7.) Duval Street, Key West

For så mange grunner, Duval Street minner meg av Bourbon Street i New Orleans.

Hvis du er ute etter å ha en flott tid (og en sår hodet neste morgen), og deretter Taster ” infamous Duval street er ikke-omsettelige! Foret med populære Floridian restauranter, barer og klubber, Duval street er der partiet er på og et flott sted å slappe av, ta noen velsmakende fryst cocktails og bare fest ut i de små timer.

Bar Med Dollarsedler I Florida Keys

Ta noen drinker på Willie T for deres spesialitet Mojitos (jeg sverger vi drakk dem alle), og stopper ved Grønn Papegøye Bar (like ved Southard Street) som er holdt levende musikk og pumpet øl siden 1800-tallet.

Begge er institusjoner i Key West!

8.) Mile Markør Null

Når du er i Key West, kan du ikke gå glipp kjører ut til å Kilometer Markør Null. Ja, det vil være en flyktig besøk og ikke noe spesielt å se på, det er verdt en rask titt som en del av en bredere road trip.

For de som ikke er i vet, Mil Markør Null er stedet der Highway 1, en av usas mest drevet motorveier starter eller ender, avhengig av perspektiv.

Uansett, en 5-minutters stopp er alt du trenger og du kan egentlig ikke gå glipp av når du er på tur.

Dette ble offisielt utgangspunkt for vår kjøring fra Key West til Los Angeles og er fortsatt, husk det øyeblikket godt!

9.) Dry Tortugas National Park

Dry Tortugas National Park er ofte utelatt fra Florida Keys reiseruter for den enkle grunn at det er en god 70 kilometer fra Key West i seg selv. Dette gjør det vanskeligere å få til, men det er fortsatt en av de beste tingene å gjøre i Florida Keys hvis du har god tid til å utforske.

Til tross for å være litt ute av veien, Dry Tortugas National Park har mye å tilby på sine syv øyer, og jeg tror du vil elske det. For meg, den største uavgjort er utrolig 19. århundre sekskantede festning, Fort Jefferson (fra 1800-tallet).

Som blir sagt, revene er bare utrolig, også. Begge er svært forskjellige, men fantastisk på samme tid.

 

For å komme hit, må du enten bord på “Yankee Frihet III Dry Tortugas Fergen” fra Key West eller bli med i et Sjøfly Utflukt til å få deg til parken. Disse kan være kostbart for en dagstur, så planlegge alt på forhånd.

Hvis du føler flush eller har lyst på en mer privat opplevelse, kan du leie din egen charter og utforske øyene på eget fartøy.

Leave a comment