En av de største byene i Florida, Jacksonville har mye å gå for det! Fra en uberørt kystlinje, flotte strender og gallerier i massevis, det er en haug av de beste tingene å gjøre i Jacksonville spredt over hele byen.

Nå, selv om Jacksonville kan ikke få samme oppmerksomhet som noen av sine Floridian byen søsken, som; Fort Lauderdale, Miami eller Clearwater – det er fortsatt en episk sted å besøke mens du utforsker Nord-Florida.

Vi er helt elsket vår tur rundt om i staten og Nord-Florida var en stor overraskelse for oss.

For å være ærlig, vi hadde egentlig ikke tenkt mye på besøk før vår tur (vi hadde en tendens til å fokusere mer på den sørlige delen av Florida) – men heldigvis er det endret seg. Vi var så galt; nord er fantastisk, og det er så mange perler som vi ikke får høre om (fra over dammen).

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av din tid i Jacksonville, vi deler noen av våre beste steder å se i byen.

1.) Stroll the Jacksonville River Walks

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Jacksonville. Har den beste turen til Florida!

Jacksonville River Turer har en haug av løyper som strekker seg på begge sider av St. Johns-Elven. Dette betyr at du er i for en godbit som du kan delta i en urban trail, mens også å utforske massevis av byen.

Bare sørg for å holde øynene fokusert på vannet. Hvis du er heldig, kan du selv se noen delfiner.

Etterpå kan du gå over til Traktaten Oak Park for å se en av byens mest berømte, Sørlige live oaks. Det er sagt til å være over 250 år gamle!

See also  10 Beste Ting Å Gjøre I Lake Como, Italia - Ny Reise tips{Updated}

2.) Gå til Kingsley Plantation

Det tidligere hjemmet til presten Sefanja Kingsley, the Kingsley Plantasjen er plassert rett innenfor Fort George Island State Park

Skjule en mørk side av historien, the Kingsley Plantasjen er en tidligere plantasjen hvor store utnyttelse av undertrykte mennesker har oppstått. I dag, du kan lære mer om denne forferdelige perioden av tvangsarbeid. Det er så trist å lese om dette, men noe som må aldri bli glemt.

Etter å ha tatt i alle kontoene på plantasjen, leder av på noen av de stier som line parken. Det er et helt fantastisk område – men se opp for mygg!

3.) Chill på strendene i Jacksonville

Plassert i Strender-området i Jacksonville, i Atlantic Beach er nydelig å besøke, spesielt hvis du leter etter en avslappende dag.

Denne stranden har mange flotte restauranter og har en vakker sandstrand land for å starte opp! Det er Flotte muligheter for surfing og kajakkpadling, Atlantic Beach har nesten blitt gjort for bare chilling! Vel, det er min unnskyldning for ikke å gjøre noe når det ikke!

Komme sulten? Hode til Nord-Stranden i Fish Camp for deres utrolige sjømat på menyen. Deres cajun fritert krabbe klør er for godt til å gå glipp av.

Alternativt kan du kjøre 30 minutter fra Jacksonville og utforske Ponte Vedra Beach som er en helt fantastisk strekning med hvit sandstrand drømmer! Også, hvis du ønsker å bo et par netter på stranden, hvor vi sjekker inn på Ponte Vedra Inn. Det er så drømmende og rett på stranden-området.

4.) Gå Tur På Big Talbot Øyene State Park (Nasjonalpark)

En av de mer unike stedene i nord-Florida, Big Talbot-Øyene er en av de beste tingene å gjøre i Jacksonville hvis du har lyst på en dag i den store utendørs.

See also  11 Aller Beste Stedene I Vermont For Å Besøke - Ny Reise tips{Updated}

Det er en haug av tidevannet bekker hvor du kan chillout og glir mellom øyene. Bare sørg for å leie utstyret ditt før du besøker, spesielt i de travleste tider av året. Vi brukte Kajakk Amelia og de er gode.

Big Talbot Island statspark er en Sand-state park beach hvor du kan finne Våtmarksområder, myrer, sykkelstier, og hemmelige strender. Dens viktigste høydepunktene er Blackrock-Stranden og Boneyard Stranden. Du kan også gå tur og kajakk her.

Også, hvis du ønsker å bli med på en asfaltert tursti, hodet på den 3 mil lange Timucuan Trail. Kjører gjennom det vakre landskapet i parken, det er den slags sted det er flott, selv på en varm dag. Du ser, mange av stien er i skyggen av det store treet dekk, noe som gjør det mye kulere i sommer.

5.) Besøk Amelia Island

Selv om det ikke teknisk i byen grenser, Amelia Island er en av de beste tingene å gjøre i Jacksonville når du har lyst på en gasse bort fra gatene.

Med de mest utrolige strender, er det et perfekt dagstur der du kan slappe av og bare nyte bølgene. Alternativt, hvis du føler for det, kan du prøve deg på å bli med i en tursti, ridning eller smeller inn i den koselige museum.

Best av alt, det er ingen faff å få til Amelia Island! Koblet til fastlandet Florida via Motorveien 200, vil du lett bli i stand til å kjøre rett på øya.

6.) Spasere Cummer kunstmuseum

Etablert helt tilbake i 1958, Cummer Museum er en av de beste tingene å gjøre i Jacksonville, uansett hva slags vær!

Med mer enn 5000 arbeider fra ulike artister og en historie som strekker seg over århundrer, museum of art er en helt fantastisk sted å besøke for et par timer. Men, i sannhet, kan du skulle trenge dager for å se alt.

See also  En Favela Tour i Vidigal, Rio de Janeiro: Hvordan Gjør Man med Respekt og på en Ansvarlig måte - siste Travel guide

Oh, og det er flott for en spasertur gjennom hagen, som er helt fredelig.

7.) Spot Florida Teater

Nesten 100 år gammel, Florida Teater er noe av en institusjon i Jacksonville. Det er det perfekte stedet å se et show, komedie eller spille mens du utforsker byen.

Men, pass på å bestille billetter før du kommer i Jacksonville. Noen viser selge seg ut raskt, spesielt for viktige turer.

8.) Museum of Science and History (MOSH)

Den mest besøkte museum i byen, Museum of Science and History er en av de beste tingene å gjøre i Jacksonville hvis været blir litt våt. Selv om dette er ikke den eneste grunnen til at du bør gå, det er helt kult for hele familien og vel verdt et par timer i hovedrollene.

Når du er inne, sørg for å sjekke ut sesongens utstillinger og bli med i en av de kommende arrangementer og soirees de vert hver måned. Oh, og husk at MOSH vert sponset dager hele året, også! Dette betyr at det er gratis inngang for alle som deltar – sjekk ut hjemmesiden deres for å se om det er en som skjer under ditt besøk.

9.) Gå Fort Caroline National Memorial (Nasjonalpark)

Fort Caroline National Memorial (nasjonalpark) viser historien til fransk koloni bestander i det 16. århundre Florida som er så utrolig å lære om.

På bredden av St. johns-Elven, og det er helt unik og vel verdt å utforske om du er interessert i menneskets historie av Florida. Det er også en 1,3 km lang natursti på park og den spanske Dammen Trailhead er ikke så langt unna, heller.

Leave a comment