Bli den største byen i New Brunswick, i Moncton er et flott sted å besøke mens overskriften over provinsen eller for å se de beste stedene i Nova Scotia. Det er den slags sted det er flott for en liten tur, med en haug av de beste tingene å gjøre i Moncton prikket i og rundt byen grenser.

Dette gjør Moncton ett flott sted å basere deg selv mens du utforsker den større regionen, herunder Bay of Fundy.

Nå Moncton kanskje ikke har det trekning av andre Kanadiske byer som Toronto eller Vancouver, men det har sikkert sin egen atmosfære og historie som gjør det til et flott sted å gjøre en pitstop på ruten.

Enten det er en dag, en helg eller lenger, jeg er sikker på at du finner en haug av steder som du vil elske.

Vi brukte en god del dager i og rundt Moncton og bestemte seg for å forankre oss i byen. Dette betydde at vi kunne gå ut i bilen og utforske så mye av det fine flekker, men også tilbake til byen og nyte restauranter og et par cocktail flekker før kalle det en natt.

Det var det beste av begge verdener!

Så, for å hjelpe deg med å speide ut de beste tingene å gjøre i Moncton, jeg har poppet noen av våre favoritt steder du ikke bør gå glipp av. Har den beste tiden i og rundt New Brunswick.

1.) Moncton Street art

Okay, så er det første vi la merke til når vi kom i Moncton var det street art!

Med verdenskjente artister og lokalbefolkningen å produsere noen utrolig kunst, city of Moncton har virkelig omfavnet street art scene, og det er utrolig. Vi kunne ikke motstå å vandre rundt i byen, speiding ut våre favoritter.

See also  Reise til Rwanda: Første Inntrykk - siste Travel guide {UPDATED}

En av mine favoritter var “Blue Jay” av den franske kunstneren, Etien. Ligger på kanten av Archibald Street det er helt enorm, og ganske vanskelig å gå glipp av!

Hvis du er usikker på hvor all kunst er hodet på en selv-guidet byvandring av street art. Det er helt enkelt, spesielt hvis du følger punktene på dette kartet. Det er lett en av de beste tingene å gjøre i Moncton, og du faktisk ende opp som dekker mye av bakken.

2.) Hopewell Rocks

Sannsynligvis en av New Brunswick ‘ s mest berømte stedene å besøke, Hopewell Rocks er innen enkel rekkevidde av Moncton og en tur du har å gjøre!

Rundt en 30-minutters kjøretur fra sentrum, Hopewell Rocks er stort tårn av stein som har blitt skåret av vann i Bay of Fundy. Du ser, dette området har den høyeste tidevanns utvalg i verden, og det er faktisk ganske imponerende å se.

Når det er lavvann, kan du ta turen ned for en meandrerer gjennom steiner og se sin enorme størrelse. Vi elsket dette, jeg sverger vi brukt en god par timer bare ned her!

Etterpå, hode på noen av de stier som slynger parken eller dra på en kajakk tur (som vi gjorde). Det var så fantastisk å se Hopewell Rocks og padle rundt klippene. Vi booket oss med Baymount Opplevelser og helt elsket det.

3.) Les Brumes du Coude

En av de tingene vi elsket mest om å basere oss selv i Moncton var for mat.
Jeg helt elsker å bo på et sted som har et vell av restauranter og barer å slappe av etter en dag med utforsking. Moncton, er at stedet.

See also  Bali Mat: En Balinesisk Kulinarisk Reiseguide - siste Travel guide

Etter ankomst, være sikker på å bestille bord på Les Brumes du Coude, som har en fransk-inspirert meny som er helt deilig. Deres kamskjell og brennemerket laks var alt, og mer!

4.) Parlee Stranden og Shediac

Rundt en 15-minutters kjøretur fra sentrum av byen, Parlee Stranden Provincial Park er en av de beste tingene å gjøre i Moncton hvis du ønsker en tur til kysten.

Med fantastiske hvite strender, Parlee Stranden Provincial Park har en haug med mange fasiliteter, inkludert rasteplasser, campingplasser, restauranter og sjømat spots hvor du kan tilbringe hele dagen med å utforske.

En gang her, har du å være sikker på at du spot Gigantiske Hummer som linjer ruten til Parlee Stranden. Det er helt kitsch og den største hummer i verden!

Vi dro opp med Justin (fra NB Explorer) som bidro til å ta litt frisk New Brunswick hummer som vi spiste til lunsj. Det var den beste piknik noensinne!

5.) Bouctouche

Bouctouche er en tradisjonell Acadian fiske samfunnet som er perfekt å besøke en av de beste tingene å gjøre i Moncton det er bare 30 minutter fra byen.

Når du er her, sørg for å utforske de Dune av Bouctouche er for stien over strandpromenaden og så ned på den fantastiske strender. Det er utrolig.

Jobbet opp en sult? Driver over til La Sagouine for sine deilig hummer. Det er en koselig og uformell liten restaurant som er helt nydelig. Deres yummy sjømat chowder er fylt til randen med de herligste lokale kamskjell.

6.) Cape Enrage

I underkant av en time unna fra Moncton, Cape Enrage er faktisk veldig enkelt å besøke når du har vært å Hopewell Rocks.

Med en haug av stier, klatring og kajakk, alle tilgjengelige her, det er den slags sted som er perfekt for de som ønsker en mer aktiv dag. Oh, og deres zipline er fantastisk.

See also  12 Beste Tingene Å Gjøre I Brooklyn, New York Den endelig reiseguide {UPDATED}

Hvis du har lyst på en mer avslappet dag, ta i utsikten fra Cape Enrage Fyrtårn og ta deg en matbit. Det er fantastisk.

7.) Centennial Park og Lake Jones

Centennial Park er en 94-hektar stor park som tilbyr uberørt skog stier å utforske mens du ikke trenger å forlate Moncton i det hele tatt.

Parken har alt, inkludert Treego Moncton, som består av ziplines og treetop kurs som er så mye moro.

Hvis du vil roligere stier, hodet gjennom stier rundt Johnathan Creek. For å fylle opp etter et par timer i parken, ta en pizza fra Pomodori Pizzeria – deres woodfired pizza er så godt og de lager sin egen gelato, også!

Mat er alltid slik en stor ting når vi besøker nye steder – og Moncton var ikke annerledes.

Head over til Lille Louis, et annet sted vi gorged i! Deres fine-dining menyene er sesongavhengig og et kunstverk. Jeg sverger på at vi hadde rundt 5-retters hver.

Bare sørg for å spare litt plass for pudding, de har en haug av hjemmelagde godbiter som er for godt til å gå glipp av. Vi var stappet.

9.) Irishtown Nature Park

En av de enkleste store parker å besøke fra byen (ca 10 minutter i bil), Irishtown Nature Park er vel verdt en gasse for løypene.

Hvis du elsker å kjøre, fotturer, på vei til en lang spasertur, eller bare ønsker litt fred og ro, så er dette stedet for deg. Det er et vakkert naturområde med mange stier som er så nydelig i sommermånedene.

Leave a comment