Ligger på vestkysten av Florida, Port Charlotte ligger rundt en 90-minutters kjøretur sør for St. Petersburg. Det er den slags by som er flott for en dagstur eller helgetur bo mens du utforsker Gulf of Mexico fjæra. Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av en tur, jeg ønsket å dele noen av de beste tingene å gjøre i Port Charlotte når du besøker.

Selv om savnet i stedet for andre beste stedene i Florida, som Clearwater, Port Charlotte er en flott liten pitstop mens på vei mot Sørlige Florida.

Nå, noen sier at Port Charlotte ligger bare for pensjonister, men ikke la det sette deg av! Dens fikk en herlig sjarm og flotte steder rundt Gasparilla Lyd som er helt nydelig.

Ta en titt nedenfor, på noen av de beste tingene å gjøre i Port Charlotte, Florida.

1.) Spasertur Bayshore Live Oak Park

For noen helt nydelig utsikt over bukten, Bayshore Live Oak Park er stedet å være.

Ikke bare det, en spasertur på den vakre kystlinjen stier er lett en av de beste tingene å gjøre i Port Charlotte rundt solnedgang. Du ser, fra her, får du et fantastisk oransje fargetoner som er for vakker til å gå glipp av.

Pluss, hvis du har leid (eller har) en kano, finner du brygga for å avverge inn i bukta. Bare fantastisk.

2.) Besøk Charlotte Harbor Bevare State Park (Nasjonalpark)

Charlotte Harbor Bevare State Park (nasjonalpark) har over 70+ km av kystlinjen til å utforske og med en haug av stier og ruten å følge, er det et perfekt sted å nyte den store utendørs, i nærheten av Port Charlotte.

See also  Bør Reisende Gi til Barn Som Tigger? - siste Travel guide{UPDATED}

For den beste stier, hodet på Eagle Point Trail, den Skjulte Hengekøye Sti eller Tre Innsjøer Trail – alt fint og enkelt! En ting å merke seg, være forsiktig med alligatorer som vandrer rundt i denne parken. Hold en klar avstand og aldri tilnærming eller gå i nærheten av dem.

3.) Finn North Charlotte Regional Park

Dette er en for den aktive blant oss! Du ser, Nord-Charlotte Regional Park har alt fra baseball felt, fotballbaner og en plate golfbane til å praktisere din swing.

Ikke bare det, de har nylig åpnet en helt ny Ol-lengde svømmebasseng til å teste dine ferdigheter i vannet! Nærliggende, spasere over til Charlotte County Fair som vanligvis finner sted i slutten av januar.

4.) Utforske Gasparilla Island State Park

Plassert av Charlotte Harbor, Gasparilla Island State Park (nasjonalpark) er rundt en 30-minutters kjøretur fra sentrum av Port Charlotte.

Vel verdt et besøk, øya er forbundet til fastlandet via Boca Grande Causeway (fra Placida) og veldig lett å besøke for en halvdags tur.

Når du er her, sørg for å utforske Port Boca Grande fyrmuseum på den sørlige spissen av øya.

Det er gjennomsyret av historie, og har eksistert siden 1800-tallet!

Ikke bare det, den har en uberørt strand som er helt nydelig også. Det er en av de beste tingene å gjøre i Port Charlotte hvis du er fancying en pause fra selve byen.

Å bli sulten, leder over til South Beach Bar & Grill, som rett ut noen av de herligste fisk tacos rundt.

5.) Besøk Punta Gorda

Rett over Peace River, Punta Gorda er et annet lite sted som er et steinkast fra Port Charlotte selv.

See also  12 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Reno, Nevada - Ny Reise tips{Updated}

Tilgjengelig via Live Oak Punkt (over brua) får du til å utforske området rundt Laishley Park som har fått en haug av små restauranter og steder å chill.

En fast stopp du har å gjøre er på Laishley Krabbe Hus som serverer fersk sjømat i byen. Deres fylt hummer er så god.

6.) Hodet rundt Ollie ‘ s Pond Park

En av de beste ting om Port Charlotte er en rekke parker det har å utforske. Med en fin og fredelig innsjø med en kort, men flott sti å følge, Ollie ‘ s Pond Park er det perfekte sted for fuglekikking.

Helt rolig, det er et nydelig sted å chill! Skjønt, hvis du ikke er i fugletitting, bør du sannsynligvis gi det en glipp.

7.) Spasertur Audubon-Pennington Nature Park

Ikke bli lurt med litt størrelse på Audubon-Pennington naturpark, det er en stunner av et sted hvis du ønsker noen naturlige stier å følge rett i Port Charlotte selv.

Langs veien, vil du oppdage en haug av fugler i denne parken, for (som igjen, kan du hoppe over hvis det ikke er din greie).

Med tre typer av Vegetasjon flekker; Kypros myr, Eik Hengekøye, og Furu Flatwoods parken føles så mye større enn du forventer.

Bare sørg for å ha noen gode sko når følgende stier, det kan bli møkkete i nedre deler av parken.

8.) Prøve dykking med Fantasea Dykke

hvis du er ute etter noen eventyr og vann aktiviteter så Fantasea Dykke er en one-stop dykking sted som har den beste instruktører i Port Charlotte. Som forventet, alle dykker instruktører er sertifiserte og erfarne kjørelærere – og viktigst av alt, veldig pasienten (for nybegynnere som meg).

See also  10 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Bristol Den endelig reiseguide {UPDATED}

Ikke bare det, de leier en haug av dykker utstyr, snorkel utstyr, og spearfishing utstyr som er perfekt hvis du ikke ønsker å slepe utstyret her.

Det er virkelig en av de beste tingene å gjøre i Port Charlotte hvis du ønsker å prøve din hånd en dykking.

9.) Utforsk Port Charlotte Beach Park

Port Charlotte Beach Park har mye å tilby, inkludert fiske, kano og kajakk (Det er på Tide Kajakk er en flott rental service).

Det er også paviljonger og fishing pier hvor du kan slappe av med en piknik og fange middag, for

Leave a comment