Ligger i den sørlige delen av England, city of Southampton har masser av historie, gallerier og museer til å utforske. Det er ærlig talt en shed load av de beste tingene å gjøre i Southampton spredt over hele byen.

Alt dette gjør det til et sånt sted som er perfekt for en dagstur eller en lengre helg.

Ikke bare det, men det er også en flott by å basere deg selv på en tur rundt i regionen (som er helt fantastisk). Du vil bli bortskjemt for valg, spesielt med South Downs National Park, dramatiske kystlinjer og Isle of Wight i nærheten av!

Så, for å sikre at du får mest ut av turen, jeg ønsket å dele noen gems kan du ikke gå glipp av i Southampton.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Southampton. Har den mest fantastiske turen!

1.) Tudor Hus og Hage


Regnes som en av Southampton eldste og viktigste Tudor bygninger, Tudor House and Garden er en dazzler du ikke kan gå glipp av i byen.

Holder for over 800 år-verdt av byens historie, bindingsverk strukturen ble bygget helt tilbake i det 15. århundre. På den tiden, det var en velstående private hjem som sto stolt i mye mindre Southampton. I dag er det et museum som utforsker den store historien til regionen, og er flott for en liten gander inne.

Ta en vandre gjennom rommene og utstillinger som vil gi deg lowdown av alt fra Viktoriansk og Edwardian epoker. Vi elsker det her.

2.) Titanic Trail

Visste du at Southampton er tett knyttet til det kjente skipet Titanic? Det var den første porten er det igjen før det synker når trykket som isfjell på sin rute til New York City.

For å feire den skjebnesvangre reise fra Southampton, mange nettsteder har blitt bygget og innviet til skipet og den generelle tragedie for hele byen.

See also  Georgisk Mat: En Kulinarisk reiseguide til Republikken Georgia - Hva du trenger å vite {2021}

For å sørge for at du ser dem alle, Southampton har sin egen Titanic Trail som er veldig lett å spasere over en time eller så.

Begynnelsen på Civic Centre og det tar deg til en vandring til minnesmerker seg selv.

Langs veien, du vil få se en haug av betydelige steder å gjøre med Titanic. I alt er det rundt 13 steder å se, som Titanic Ingeniører’ Memorial i East Park. Det er en ganske særegen bronse og granitt monument, som er bygget til minne om 35 ingeniører som mistet livet da skipet sank.

Langs veien, sørg for å se etter Titanic Musikere’ Memorial som gir hyllest til skipets musikere.

Plus, kan du laste ned gratis Titanic Trail kart (Pdf) og følg den rett fra telefonen din.

3.) Bargate

Denne medisinske gatehouse har sett en masse ting i løpet av årene! Det er en del av byens lange historie og ble bygget helt tilbake i det 12. århundre.

Selv om et besøk til Bargate vil ikke ta lang tid, det er fortsatt verdt å ta en gasse som det er midt i sentrum av Southampton, og så enkelt.

Etterpå, over hodet på ettermiddagen og ta en matbit eller vandre high street butikker (i West Quay Shopping Centre) som er i nærheten.

Vi elsket den avslappende stemningen i Heartbreakers for noen av sine cocktails. Du kan også få noen levende musikk i helgene.

4.) SeaCity Museum

Hvis du elsker museer, da SeaCity Museum er et sted du kan ikke gå glipp av!

Hyllest til Southampton er sjøfartens historie og kulturarv, det er en av de beste tingene å gjøre i Southampton for å få en avrundet historien til byen.

See also  10 ting du trenger å vite før du kjøper en ferie med campingvogn 2021- Ny Reise tips {UPDATED}

Å være en av de viktigste havnene i England, de to faste utstillinger betale hyllest til deres forbindelse med havet. Man feirer byens rolle som inngangsporten mellom STORBRITANNIA og resten av verden, mens den andre er byens forbindelse med den tragiske historien om Titanic.

Bortsett fra en modell av Titanic, har museet en katastrofe rommet som gjenforteller 1930-tallet forespørsel til skipet er syk skjebne. Det er enda rekonstruksjoner og lyd beretninger fra overlevende som du kan lytte til.

Oh, og et annet sted å se er en ett-tonns kopi av ocean liner RMS Queen Mary, også.

5.) Middelalderske Bymurene

Bymurene var en funksjon av mange middelalderske byer i England, med Southampton blir en av de store!

Uten å komme inn i en lang historie leksjon, det var faktisk en haug av fransk herjinger i 1338 som førte til Southampton rundt byen ved veggen.

Denne store veggen, atskilt med åtte porter og støttes av en heidundrende 29 tårnene var stolte av byen, med noen fortsatt stående til denne dag.

En en kilometer gange kretsen har blitt beholdt langs Bargate Street, Baksiden av Vegger, Byen Kai og den Vestlige Esplanade. Det er vel verdt å ta en gasse og en av de beste tingene å gjøre i Southampton hvis du elsker historie.

6.) New Forest National Park

En av England ‘ s national parks, Ny Skog er et perfekt sted å besøke hvis du har lyst på en liten ferie fra selve byen.

Med massevis av stier, bølgende åser, heier og i skog, og det er den type sted hvor du virkelig kan komme vekk fra det hele.

Vi elsker Solent Måte å Gå på som er helt nydelig. Ja, det er ca 60 km i lengde, men du trenger ikke å gjøre alt på en gang!

See also  11 Beste Fotturer I Nevada For Å Oppleve Den endelig reiseguide {UPDATED}

Også, hvis du har tid, ta en liten titt i den Nye Skogen Vann Hager. Det er helt nydelig og slikt et nydelig lite sted på en solrik dag.

Oh, og hvis du har lyst på mer av en strand dag i New Forest området, så ta turen over til Calshot Stranden. Bare sørg for å pakke solkrem, at vinden kan være lure på huden din!

7.) Solent Sky Museum & John Hansard Art Gallery

Så mye som Southampton er nært knyttet til havet, det er også dypt forbundet med himmelen, også, og Solent Sky Museum vil fortelle deg hvorfor.

Bolig en imponerende samling av modeller og bilder fra golden age of aviation, det er den slags sted som er bra for gasse hvis du elsker luftfart og tech historie.

Mens du er her, vil du få til å utforske de første tiårene av det 20. århundre, også. Dette var da Supermarine, en luftfart produsenten, slo seg ned i Southampton hvor det er designet av den ikoniske Spitfire.

Det er vel verdt å gå hvis du er i din luftfart, men kanskje du ønsker å gi den en gå glipp av hvis ikke. Hvis det høres ut som du, pop over til John Hansard Art Gallery i stedet.

Rett innenfor kulturområdet, det har et vell av utstillinger og sesongens høydepunkter som er vel verdt å sjekke ut.

8.) Middelalderske Merchant ‘ s Hall

Et steinkast fra Southampton sentrum er det Middelalderske Merchant ‘ s house.

Inne i den verneverdige eiendommen, finner du kopier av møbler, veggtepper, – og arbeidsvilkår som om du er tilbake i det 14. Århundre. Det er vel verdt å ta en titt, spesielt hvis du vil ha mer av byene lang (og ganske episk) historie.

Leave a comment