Ved et nylig besøk til den tyske Rhinland byer i Aachen og Köln, og området rundt, skjønte vi at det er mye å oppleve og pakk ut — som er, til å forstå hele bildet av hva vi hadde sett, og hvor utrolig kompleks historie kan være.

Fra Romerske begynnelse, til middelalderens ascendency til industrielle overlegenhet, Tyskland, Rheinland synes å ha kjent det alle. Det har vært påvirket av fransk kultur, påvirket av Prøysserne, og selv krydret med en dash av Øst-European industrial migranter. Det vet en blanding av påvirkninger, kulturelle spor og scorer stadig bosatte og bosatte seg gjennom arrangementer som World War i og II. Trekke ut et kart og merk at ved årsak og virkning, regionen grenser til Belgia, Nederland og Luxembourg — i tillegg til Frankrike — og du begynner å få en følelse av de nærheten tilfeldigheten av grensene vi setter.

Hvordan til å komme til denne forståelsen? Besøke byene Aachen og Köln på en storbyferie eller en weekend getaway. Ta et par dagsturer og lev deg inn i historien, spise hjertelig og ta mer enn et par bilder langs veien.

Her er noen raske ideer om hva du vil se, hva du skal søke ut og hvordan å bryte det hele ned.

24 Timer i Aachen

Berømmelse og utvikling av den tyske byen Aachen skyldes i stor del til karl den store, kronet Hellige Romerske Keiser i 800, og hans valg å gjøre byen hans keiserlige hovedstaden. Akkurat som Romerne hadde vært århundrer før, karl den store ble trukket til sted på grunn av tilstedeværelsen av hot springs. Etter at du har logget over 50 000 km på hesteryggen, Charlemagne valgte å gi opp sin nomadiske måter, slå seg ned, regel fra Aachen — og ta en lang, varm dusj eller badekar.

Som enhver god keiser karl den store bygget en grand palace — en med en åttekantet hvelvet kapell som er i dag en del av Katedralen i Aachen ligger, byens mest berømte området.

Vår vert, Christina, spøkte: “Aachen er så liten at alt er innen 15 minutter gangavstand. Ikke bekymre deg hvis du går deg bort.”

Gode nyheter for oss, som blir borte er permanent på vår reiserute. Her er noen av høydepunktene i Aachen vi fant ut mens du vandrer — er, å gå seg vill — i bakgatene i Charlemagne valgt byen.

Besøk Aachen: Planlegging

Katedralen I Aachen Ligger

Noen katedraler, med sine fantasifulle gargoyles, detaljerte utskjæringer og forseggjort blomstrer best beundret for deres utvendig. For andre, det handler om å verdsette hva som er inni.

Hva gjør Katedralen i Aachen ligger så spesiell for meg, til tross for skjønnheten av sin imponerende Gotiske utvendig, er den mystiske elementer innenfor.

Selv med alt som jeg hadde hørt av Katedralen i Aachen ligger forut for vårt besøk, at jeg likevel fant meg selv overrasket over utsmykkede mosaikk som seg under sin kuppel og en Bysantinsk design som antydet av det Nære Østen. Da vi gikk kapellet indre åttekantet ringen, ble jeg slått av buer som minnet meg om nettsteder som den Mauriske Store Moskeen og Katedralen i Cordoba og Istanbuls Hagia Sophia.

Kjernen av Katedralen i Aachen — Palatine Kapell — som panorama ble tatt dateres tilbake til slutten av det 8. århundre. Selv om det har vært et par oppussing gjennom århundrene, essensen av denne designen har sin opprinnelse i den æra av Keiser karl den store, som han hadde bestilt bygging av kapell som en forlengelse av sitt palass. Mer enn 30 tyske konger ble kronet i denne katedralen mellom 10. og 16. århundre. Katedralen fungerte også som et viktig stoppested langs “Jacob’ s Way” pilegrimsveien som tilhengere gikk fra Tyskland til Santiago de Compostela, Spania i Middelalderen.

See also  Holde Peru på Bøtte Listen: Her er Hvorfor - siste Travel guide{UPDATED}

Omfanget av historie gjennom linsen av denne katedralen er forbi: ufattelige.

Så når du besøker Katedralen i Aachen ligger, sette kameraet ned for en stund og bare stirre opp for en lang, lang tid. Detaljer i mosaikk og buer vil dukke opp jo lenger du ser. Kanskje hvis du lukker øynene vil du forestille strømmen av mennesker fra konger til pilegrimer — som delte den samme plass i siste 1,200 år. Selv om verden utenfor murene har kjent stort opstyr, og endre, plassen i seg selv har vært en konstant.

Hvordan til å besøke Katedralen i Aachen ligger: Det er gratis å delta Dom (Katedral), men myndighetene forespørsel besøkende til å donere en mer enn rimelig €1 hvis de ønsker å ta bilder inne. Hvis du ønsker å ta en tur, bør du vurdere å bestille på forhånd med Katedralen Informasjon Office (Johannes Paul-II-Str.). På dagen for vår ankomst, Katedralen i Aachen ligger turer hadde allerede solgt ut. Billett til Katedralen Treasury (Schatzkammer) er €5.

Aachen er Rathaus (Rådhus)

Rathaus brukes i dag for utstillinger i stedet for kroningen banketter av konger, noe som betyr at det er åpent for vanlige medlemmer av offentligheten som oss (med €5 opptak). Da vi besøkte, det hadde vært vertskap Steder av Makt, en av de tre karl den store utstillinger kjører i Aachen for å markere 1200-års jubileum av karl den store var død.

Spising og Drikking i Aachen

Himmel fn Ääd (Himmel og Jord): Et kraftig måltid av blodpudding, stekt løk, potetmos (jorden), og epler (himmelen). Stol på oss: smaken er bedre enn det høres ut. Denne retten kan bli funnet over hele Tyskland, Rheinland-regionen, men vi er blitt fortalt at hvert område utføres det en litt annerledes. Vi anbefaler at du prøver det på Restaurant Elisbrunnen på Friedrich-Wilheim-Platz.

Anbefalte områder for Aachen barer og restauranter:

Hof: En søt, quintessentially Europeiske gårdsplassen området ligger like i nærheten Rathaus og oversådd med flere restauranter og puber. Etter en tung lunsj av himmel fn ääd, nøt vi en tidlig kveld salat ved Kaiser Våtere. Ta en øl før eller etter på Domkeller Pub og nyte en enorm samling av tyske, Belgiske og Irsk brygger. Når været samarbeider, vil du finne alle utenfor nyte atmosfæren på gårdsplassen.
Pontstrasse: Følg denne gaten fra Aachen er Marktplatz (hovedtorget i Aachen Rathaus) og du vil ende opp i Aachen university området der du finner endeløse muligheter for drikke, billig mat og live musikk. Hvis du tar det helt til slutt vil du finne Ponttor, byens nordlige medieval tower.
Aachen Printen: Cookies med en pilgrim ‘ s formål

Printen er Aachen versjon av krydder eller pepperkaker (på tysk, lebkuchen). Det er mange forskjellige måter å spise printen — amorfe eller i form av Charlemagne bust eller Katedralen i Aachen ligger; dekket i sjokolade eller vanlig; frisk og myk eller eldre og litt fast. Printen var favoritter av pilegrimer som har gjort sin vei gjennom Aachen i Middelalderen på vei til Santiago de Compostela, Spania. Ja, det er en lang tur. Printen serveres som en langvarig mat som kan bli gjennomført for dager og uker uten å skjemme.
Etter å ha samplet flere varianter, anbefaler vi at du Klein Printen direkte fra der de bake den på hjørnet av Franzsstrasse og Aureliusstrasse utenfor sentrum. Bare følg duften av krydder informasjonskapsler til å bakeriets foran døren.

See also  Topp 7 Gruppe Opplevelser Rundt om i Verden - siste Travel guide {UPDATED}

24 Timer i Köln (Köln)

“Det er laissez-faire rundt her. Det er, så lenge du kjenner reglene,” vår guide, Claudia, forklarte oss den unike blanding av fransk og Prøyssiske kulturelle innflytelse finnes i Köln og dens omgivelser. Selv om vårt besøk her ble kort, vi begynte å forstå og oppleve disse kontrastene.

Avslutt Köln togstasjon, og du vil finne det vanskelig ikke å kjøre inn i Köln Katedral, som strukturer er bokstavelig talt i tilknytning til hverandre. En urban planlegging oddity kanskje, før du forstår at når jernbanen ble bygget i det 19. århundre, var ideen for besøkende å forlate Köln sentralstasjon og bli overveldet av det første de så, kölnerdomen. Første inntrykk som disse var ment å være langvarig og godt stempel ideen av Köln er fremtredende i sinnet og minnet av de besøkende.

Köln, en gang en by fylt med middelaldersk arkitektur, ble sterkt skadet under andre Verdenskrig. Mye av byen ble gjenoppbygd med et øye til det moderne. Men, det er fortsatt en liten gamlebyen, mellom Katedralen og Rhinen der et par originale middelalderske bygninger overlevde og andre gjenoppbygd i en moderne stil for å matche den tradisjonelle asfalterte veier og smale gater.

Her er en visuell spasertur gjennom gamlebyen i Köln med noen av våre favoritt steder og arkitektur.

Besøk Köln: Planlegging

Kölnerdomen: Det er gratis å gå inn i Katedralen (Dom), men hvis du ønsker å bestille en tur, kan du være sikker på å gjøre det på forhånd med Katedralen Information Center. Du kan også gå opp til toppen av katedralen (€3.00).

 

Hohenzollern Bro (Kjærlighet Låser Bridge): Selv om du har begrenset tid mens du besøker Köln, vurdere å ta en spasertur på tvers av Hohenzollern Bro. Det er kjent som “kjærlighet bro” eller “kjærlighet låser bridge” for alle padlocks påført av par fra hele verden. Utover det, bridge gir også en fantastisk visuelt perspektiv på Köln-Katedralen og gamlebyen via tog sporer som kommer ut av byen.

Anbefalte guide: Spesielt hvis du bare har en kort tid i Köln (som vi gjorde), og ønsker en god oversikt over byens historie, anbefaler vi Claudia Lupri som en veiledning. Hun kan bookes på forhånd gjennom Köln turistkontor.

Kölsch: Köln-taler for øl

På overflaten, Kölsch er bare en type øl som skjer med hagl fra sin hjemby i Köln (Köln). Imidlertid, Kölsch føles mer som en kultur i seg selv. Det er spesielle regler på hvordan du gjør det, tjener det, å drikke, og nyt det. For en øl til å offisielt bli kalt Kölsch, må det være brygget i et bestemt

 

Denne topp-gjæret øl er bare serveres i små, tynne glass, vanligvis på 0.2 liter, noe som betyr at øl er alltid frisk og litt avkjølt. Det betyr også at det ikke er vanskelig å lure seg selv og drikker mye.
Og så er det den personen som faktisk tjener Kölsch: den Köbe.

Köbe er den lokale dialekten for navnet Jakob. Dette er en referanse til pilegrimer i Middelalderen som kom gjennom Köln på “Jacob’ s Bane” på vei til Santiago de Compostela, Spania. Disse pilegrimene var tørst for øl da de ankom i Köln, og de som tjente dem kledd i en blå forkle og hvit skjorte, og bare en smule uhøflig ble referert til som Köbe. Navnet — og atferdsmessige rolle — pinner til denne dag.

See also  Urinnvånerne I Australia: En Bue Mot Å Forstå - siste Travel guide

Anbefalt Kölsch: selvfølgelig, hadde vi ikke har en mulighet til å prøve hver rekke Kölsch, men vi prøvde et par. Våre favoritter var Pfaffen og Früh. Hver har sin egen brauhaus i Kölns gamleby-området.

Tradisjonell Köln Billettpris: Den Brauhaus Früh like i nærheten av Köln Katedral serverer god tradisjonell mat som sauerbraten (biff stekt i en søt-syrlig marinade) og Halvere Hahn (brød med Gouda ost). For ikke å nevne, den Kölsch er ganske velsmakende det.

Anbefalt dagsturer i Rheinland-Området

Zollverein Kullgruve-Komplekset — Essen, Tyskland

I full åpenhet, vi trolig ikke ville ha gått til Zollverein kullgruve Komplekse hadde det ikke vært anbefalt til oss av folk på den tyske tourism board. Tross alt, er en tidligere kullgruve og “industri” høres ikke — på overflaten — spesielt fristende eller fristende.

Nyere historie av Zollverein er en historie om forvandling — fra et harde, kantete industrielle komplekset til en av kultur, design og kreativitet. Det er en merkelig skjønnhet og overflaten estetiske i arbeid — en består av industrielle rustdannelse metall og forlatt skorsteiner og murstein bygninger som alle sitter i de omkringliggende grønne plass. Inne i museet komplekse gjør en bemerkelsesverdig jobb å fortelle historien ikke bare kullgruve, men også områdets historie. Dette forteller omfatter området er forhistorisk opprinnelse til sin tidlige utvikling og høyre på opp gjennom det 20. århundre, og har et funnet objekt historiefortelling utstilling og regionale trykk på-knappen for dufter-og-lukter utstilling som ingenting du noensinne har opplevd.
Vi innser at dette kan fortsatt høres ut som en merkelig reise anbefaling, men Zollverein er definitivt verdt et besøk. Det gjorde virkelig vekke vår interesse for å komme tilbake slik at vi kan bedre å forstå historien og tankesett av den lokale Ruhr-området.

Anbefalte guide: Vi har hatt en fantastisk ettermiddag med Sven Hilling Besøk fra Ruhr. Han ikke bare delte informasjon om Zollverein og Ruhr-regionen, men også personlige historier av det å vokse opp i området og har sett med egne øyne dens transformasjon.

Vi er ikke vanligvis de for utsmykkede palasser fylt med stilmøbler, men Augustusburg Palace inneholdt en dybde langt utover dens blanke fasaden. Palace forteller historien på midten av det 18. århundre, pre-opplysning Tyskland gjennom historien av sin skytshelgen, Clemens August. I en tid der familier av adelen verdsatt oppadgående bevegelse i status mer enn noe annet. August utstilt et offentlig ansikt av adelen full av pomp og seremoni mens de gjemmer seg en annen, som av en deprimert intellektuelle som trakk seg tilbake til et nærliggende hunting lodge å komme vekk fra det hele. Selv om århundrene er forskjellige, ønske om å tilegne seg hva som er betraktet som verdifulle på den tiden – rikdom, makt, og titler som er tidløs og universell.
For å besøke Augustusburg og Falkenlust Slott må du bestille en tur i Augustusburg Informasjon office (€6/person).
http://instagram.com/p/se2z3qsSTt/Schloss Augustusburg, Brühl. Innbegrepet av tidlig til midten av det 18. århundre pre-Opplysning Europeiske liv og kunst, spesielt blant adelen og de store familiene. Barokk til Rokokko stil, rasjonalisme i tankegangen, fransk i sin visning av adelen, spansk i sin seremoni og en tysk blanding av det hele.

Kommer neste: En road trip langs Øvre og Midtre Rhinen. Dette ikke passer helt inn i den kategorien for en dagstur fra Aachen eller Köln, men vi anbefaler å kombinere dem sammen til en uke-lange (eller lenger) tur som vi gjorde.

Leave a comment