Reiser til Berlin? Her er våre Berlin eksperimentelle travel guide for å gi deg noen metoder og ideer for å komme i gang med din Berlin reiseruten og reise. Vi deler noen av våre favoritt erfaringer, nabolag, turer, restauranter og ting å gjøre i Berlin bor det i over fem år.

Etter å ha tilbrakt tre somre på rad i Berlin, fant vi oss å flytte det. Berlin trekker oss i, som skole gutt som ikke kan være best ute i klassen, men har den magnetiske personlighet som alle ønsker å være rundt.

Berlin for oss er et sted for åpenhet og open space, fysisk og psykisk. Byens historie er en av ødeleggelse og skapelse. Fra vårt første besøk over 10 år siden, det har alltid følt som et sted i forandring, i full utvikling, som alltid prøver å finne seg selv, gjenoppfinne underveis. Dette er hva som leder til at den entreprenørielle føler, sin uforlignelige stil.

Gitt vår entusiasme og hvor mye tid vi har brukt i Berlin de siste årene, er vi ofte bedt om å gi råd om hvordan vi nærmer oss byen — hva du skal gjøre, se, spise og nyte. Jeg har gitt dette råd ofte via e-post, så det er på tide å dele det på ett sted.

Å utforske Berlin på Sykkel

Våre nummer én forslag til alle som kommer til Berlin: leie en sykkel. Selv om du ikke er en stor sykkel person og har ikke vært på ett år, komme over din frykt. Hopp på en sykkel for å se byen. Du kan takke oss senere.

Berlin er perfekt for sykling – landet er flatt, sykkelfelt kjøre gjennom byen, og biler er respekt for syklister (kanskje med unntak av drosjer). Og mens vi elsker Berlin er fantastisk offentlig transport system, utforske Berlin på sykkel er den beste måten å ta i forskjellige nabolag som du absorbere små endringer mellom ett område og det neste. Hele Berlin-av-peddle-power erfaring er bare ren moro.

Sykkelutleie i Berlin: Mange pensjonat og hoteller leie sykler, som gjør mange sykkel butikker. Standard pris er ca €10/dag. Hvis du leie en for flere dager, be om en rabatt hvis man ikke allerede tilbys. Sørg for å låse sykkelen overalt hvor du går så sykkel tyveri er dessverre vanlig i Berlin.

Sykkelutleie i Mitte: Berlin på Sykler tilbyr sykkelutleie for €10 for en 24-timers periode, noe som er ganske fin, og praktisk hvis du ønsker å plukke det opp i kveld og returnere det følgende kvelden. Du kan også plukke opp en hjelm for gratis hvis du vil. Disse elektriske syklene er i god stand, og mange kan gå veldig lang sleper (se våre Berlin Wall ride nedenfor).

Sykkelutleie i Neukölln: Hvis du ønsker å sykle ned rullebanene på Tempelhof-flyplassen, sjekk ut Sykkelen 44 på Mahlower Strasse som leier ut enkle sykler for 4 €/dag. Dette er nabolaget vårt sykkelverksted som godt.

Sykling Berlin-Muren: Hvis du er virkelig opp for en sykling utfordringen og ønsker å lære litt mer Berlin historie på samme tid, bør du vurdere sykling Berlin-Muren i en dag…eller kanskje to. Det er en lang hale — 160km eller 100 miles — men du tilbringe mesteparten av tiden din i skogen eller på landsbygda. Også, det er nesten helt flatt. Stien er merket, type, med Mauerweg (Vegg-Bane) tegn for å hjelpe på den måten.

Du vil også finne minnesmerker med informasjon om de som døde prøver å flykte Øst-Berlin, samt historier og bilder om hvordan livet var i det samme området i løpet av de nesten 30 år av Berlin-Muren. Fascinerende, men også tankevekkende. Anbefales hvis du er sykling og historie entusiast. Merk: Vi leide sykler fra Berlin på Sykkel for våre Berlin-Muren sykkeltur som sine sykler var mer solid og høyere kvalitet enn våre egne sykler.

Sykling Berlin-Muren

Berlin-Muren står nå bare i minner og fragmenter — inkludert denne delen, kan man ringe Diktator-Serien.

Favoritt Berlin Nabolag

Når vi tenker på Berlin, vi tror i sitt nabolag. Fra galleri-flush Mitte å hipster Kreuzkolln til landet føler seg i Spandau, kan du føle deg som du har besøkt flere tyske byer på bare én dag. Kafeer, restauranter, butikker, arkitektur og mennesker — alt forandrer heller merkbart fra ett sted til det neste.

Noen Berlin nabolag for å vurdere å sjekke ut:

Kreuzberg

I full åpenhet, og vi er heller partisk til Kreuzberg som vi har leie ut et sted her i to somre. Tradisjonelt tyrkisk nabolag, Kreuzberg er full av god mat, grønnsaker boder, uavhengig kjøre butikker, street art og folk. I løpet av årene Kreuzberg har blitt mer gentrified (Berlinere vil rope “understatement!”), men rote i og rundt Kottbusser Tor, og du vil fortsatt se noen dvelende grungy røtter.

Anbefalt: tyrkiske markedet i Maybachufer på tirsdager og fredager (12 – 6 PM). Hauger av ferske (og ofte billig) grønnsaker og frukt, samt tyrkisk delikatessebutikker som serverer alle typer pålegg, oliven og flatskjerm brød. Den Maybachufer markedet har også et par takeaway mat står, gateartister og selv merkelig hårklipp-on-the-gaten.

Mitte

En gang det historiske sentrum av gamle Berlin, i Mitte var Øst-Berlin sentrum og hjem til DDR er Checkpoint Charlie. Siden fallet av berlinmuren, området og store deler av nærliggende ingen-manns-land har slått inn i lommer på hofter og etablering. Selv om leier har økt, og presser noen art studios lenger unna, Mitte fortsatt er hjem til mange kunstgallerier og få upolert biter av byens ikke-så-fjern og delt fortid.

See also  12 Beste Stedene I Brecon Beacons For Å Besøke - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Anbefalt: Ta en tur ned Auguststrasse og Linienstrasse, slippe inn på kunst gallerier langs veien. De fleste er gratis, og du vet aldri hva du finner, selv en menneskelig størrelse gris på en øvelse sykkel.

Prenzlauerberg

Nå Park Slope i Berlin, i dette nabolaget ble forvandlet fra ordinære øst workaday nabolaget til hip yup enklave i et par år. Ingen mangel på kafeer, butikker, vintage-butikker, og barnevogner.

Anbefalt: På søndager, Mauerpark blir pakket med folk i den ukentlige loppemarkedet. Enten du er på utkikk etter flinke t-skjorter eller bestemor tekopper, vil du kunne finne alt her. Pass på å feste rundt for ettermiddagen karaoke i parken. Sjekk her for å være sikker på karaoke skjer denne helgen og få motet på å ta scenen foran hundrevis av mennesker.

Alle Bydeler: Snublesteinene

Mens du går rundt, holde et øye ut for “stumbling blokker” (stolpersteine) på Berlin fortau. Disse små messing-dekket blokker reflektere navn på personer (for det meste Jødiske) som brukes til å bo i det huset før andre Verdenskrig og hva som skjedde til dem (som konsentrasjonsleir de ble sendt, hvis de døde eller overlevd, etc.). For så lite som disse minnesmerker er, de er usedvanlig i bevegelse, spesielt når du oppmerksom på at du finner dem over hele byen.

Berlin Street Art

Berlin er graffiti og street art vil hilse på deg nesten overalt du går i byen. Husk å se opp for å fange veggmalerier på sidene av bygninger – de er lett å gå glipp av. Noen ganger de er politiske, noen ganger de er morsomme, noen ganger er de bare er. Men de nesten alltid få deg til å tenke.

Favoritt Berlin Parker

Bare åpne et kart over Berlin (du vet, den gammeldagse papir-form) og ta en titt på mengden av grønt stirrer tilbake på deg. Berlin er en av verdens grønneste urbane områder. Når været er bra (en sjeldenhet noen år) i løpet av våren, sommeren og høsten, parker er fulle av folk piknik, henge med familie, matlaging, drikke, og bare nyte plass. Byparker, glad steder, gjerne mellomrom.

Noen Berlin parker å anbefale:

Tempelhof Park

Hvis navnet Tempelhof lyder kjent fra historien din klasser av år tidligere, er det fordi det var flyplassen medvirkende til Berlin Lufttransport (juni 1948-Mai 1949), da Amerikanske og Britiske styrker levert mat, drivstoff og andre forsyninger til Vest-Berlin under den Sovjetiske blokaden.

I dag, denne bit av historien som er parken åpen for publikum, og tilbyr muligheten av å ri din sykkel ned en av flyplassen rullebaner, så fri som en fugl, i håp om at du bare kan ta av. Nå hvor ellers kan du gjøre det?

Tiergarten

Tiergarten, Berlin, den største og mest berømte park smellkyss i midten av byen, ser ut til å strekke seg for alltid, spredt med små stier, tehus, og hager. Det pleide å være å dele punkt mellom Øst og Vest, med Brandenburger Tor merking Øst og den ikoniske Siegessäule monument Vest. Det hele er laget for en sykkel.

Anbefalt:

Sovjetisk krigsminnesmerke: minnesmerket for Sovjetiske soldater mellom Brandenburg Gate og Siegessäule er verdt et besøk ikke bare for skulptur (spesielt når du tenker på at dette var i Vest-Berlin), men også for stort format sort / hvitt bilder av byen kontrasterende hvordan det så ut før og etter andre Verdenskrig.

Teehaus Tiergarten: Ligger på den nordlige kanten av parken, den Teehaus Tiergarten tilbyr et hyggelig lite sted å hvile beina dine, få lunsj eller ta en øl. På sommeren helgene, og tilbyr gratis konserter med jazz, world music, pop og mer

Tilfeldig Berlin Anbefalinger: Museer, Ping Pong og Mer

Øl i Parken

En ting som overrasker Amerikanerne når de kommer til Berlin er at folk går rundt å drikke øl åpent. Og dette er lovlig, det er ingen åpne beholderen lover i Berlin. Hvis du ønsker å føle deg som en lokal, finn din nærmeste spätkauf (bottle shop), plukke opp et par øl og enten sitte utenfor på sine benker eller gå til en stor park og nyte. Ikke glem å komme tilbake i flasken for refusjon.

Besøk Taket av Forbundsdagen

Berlin er Riksdagen, hjem til tyske Forbundsdagen (Parlamentet). Du kan ta en spasertur på taket og opp og rundt sin sfærisk glass kuppel. Du vil få en gratis audio tour som vil guide deg rundt og gi en god historisk oversikt over bygningen og byen. Glass kuppel er kule, får du 360-graders utsikt over Berlin, og det hele er tilsynelatende heller miljøvennlig. Veldig Tysk. Veldig Berlin.

Vi har også blitt fortalt at det er ganske god til å besøke om natten som det er mindre overfylt, og du kan se tydelig ned i den lovgivende kammer og setter pris på bygningens arkitektur.

Dessverre, borte er de dager da du kunne bare dukke opp på trinnene av Forbundsdagen og hodet opp til taket for å rote rundt og nyte utsikten. I disse dager, besøket er fortsatt gratis, vil du trenger å bestille ditt besøk på forhånd. Sjekk ut Forbundsdagen hjemmeside for mer informasjon. Alternativt kan du bestille bord på restauranten på taket til Riksdagen hvor du trenger ikke å vente i kø, og kan nyte frokost eller kaffe med stor takterrasse med utsikt. Du trenger for å gjøre en bestilling på minst 24 timer på forhånd og sørg for å ha pass eller en offisiell ID på deg til å få gjennom Forbundsdagen sikkerhetsprosedyrer.

See also  10 Beste Ting Å Gjøre I Lake Como, Italia - Ny Reise tips{Updated}

Base Flyr på Alexanderplatz

Det kan høres sprøtt til frivillig å hoppe fra toppen av en 37-etasjers bygning. Og det er det. Men det er også mye moro. Ikke bekymre deg, du vil være knyttet til bygging av en wire innretning som gjør prosessen bekymre deg gratis (skremmende, men bekymre deg gratis). Se deg selv i vår 11. bryllupsdag base flygetid. Åpen i helgene, hvis været tillater det. Gå tidlig (10-11 AM) for en spesiell rabatt.

Potsdamer Platz

Hvis du ser inn i den siste utover alt det nye glass og stål, vil du finne en begivenhetsrik historie — et sted der en time lapse-sekvensen i løpet av de siste 100 år ville nesten defy grunn.

I begynnelsen av det 20. århundre, Potsdamer Platz omtalt en av de travleste kryss i hele Europa, og serveres som en hub for Berlin natteliv. Men som i mye av byen, World War II tok sin toll og Potsdamer Platz dukket opp i en haug av steinsprut. Ikke lenge etter Berlin-Muren ble kjørt rett gjennom midten. De få gjenværende bygningene ble til slutt revet og denne gang veikryss ble en øde no man ‘ s land mellom Øst og Vest, før Berlin-murens fall i 1989.

Under vårt første besøk til Berlin i 2002, Potsdamer Platz var full på byggeplass. Dens skyful av kraner og bygge skjeletter — beste hentet fra Brandenburg Gate — sakte fylles med ferdig skyskrapere på hver av våre påfølgende besøk, og stedet tok form.

Dr. Pong
Round-robin ping pong ikke få noe bedre enn dette. Leie en åre for 5€, ta en øl, og ta del i moroa av å kjøre rundt ping pong bord prøver ikke å gå glipp av din sjanse. Adresse: Eberswalder Strasse 21, Mitte

 

DDR-Museet
Målet med dette museet er å gi deg en følelse for hvordan livet var i Berlin i kommunistiske ganger inkludert i alle fasetter av livet, fra mote til det hemmelige politiet til en elsker av nakne strender. Hele museet er interaktivt, så ha det gøy å komme fyll av DDR, deretter går ut til en ny æra. Adresse: Karl-Liebknecht-Str. 1, Mitte

Berlin Mat

Å spise i Berlin er enkelt. Har ingen frykt, Berlin er ikke bare om pølse; du vil ikke finne deg selv begrenset til currywurst-og bratwurst. Kreativ og etnisk mat i massevis. Faktisk, det er ofte de etnisk mat som gjør at du spiser i Berlin så morsomt, og så rimelig priset.

Vi har allerede skrevet tomes om mat i Berlin og noen av våre favoritt steder som faller inn økonomiske spise €5-€10 kategori, så vi vil ikke kjede deg med å gjenta det her. Våre Berlin mat anbefalinger:

Berlin Mat: Favoritt Nabolaget Måltider Under €10
Berlin Billig Mat: Topp 10 Under 5 Euro
Berlin Mat Rally: Beyond Plate
Berlin Hot Saus Smaker: Gjør Så Vondt God
Anbefales: Bruk mat, og søk etter den, for å hjelpe din utforskning av Berlins samling av nabolag. Velg en restaurant eller kafé i et nabolag for lunsj, og i en annen del av byen for middag. Som gjør din vei rundt, enten med sykkel eller med offentlig transport stopp i tilfeldig kafeer, butikker og kunstgallerier underveis.

Anbefalt Berlin Guider, Kart og Nettsteder

For en by som endrer så mye som Berlin er, det er noen ganger vanskelig å holde opp som en fysisk guidebok. Men, noen ganger er det fint å ha et fysisk kart og bok for å hjelpe deg gjennom byen, spesielt den historiske og andre nettsteder som ikke vil endre seg ganske så mye. Her er noen anbefalte Berlin guidebøker og kart.

Stil I Berlin Kart: En av våre favoritt-nettsteder for Berlin-restaurant og cafe anbefalinger som har kommet ut med sin egen kartet for å fremheve disse små nabolaget og lokale steder. Det selger også en rimelig og regelmessig oppdatert Berlin food guide.
Tid Berlin: Vi har en eldre versjon av denne håndboken at vi fortsatt lån til venner og familie som bor med oss. En god oversikt over alle de forskjellige viktigste severdigheter, museer, offentlig transport, etc.
Lonely Planet Berlin: Vi er ganske vant til, og nyt — format, stil og kart til Lonely Planet guider. Hvis du er den samme, og som denne fortroligheten, da deres Berlin city guide er for deg.
Grønne Berlin Kart: Hvis du er interessert i økologisk bevisste eller “grønn” butikker, mote, restauranter, markeder, eller noe annet du kan muligens tenke seg at dette er kart for deg med anbefalinger i mange av de morsomme deler av byen. Grunnlegger av Grønn Meg Berlin er også en venn, og de kjører store bærekraftig fokusert turer til Berlin, så vel.

 

Online Ressurser for Arrangementer og Aktiviteter i Berlin

Berlin er et flott sted å oppsøke quirky arrangementer og festivaler, spesielt i helgene. Disse hendelsene er ofte gratis, og de tilbyr en mulighet til å få en følelse for byens nabolag og til å henge med lokalbefolkningen. Sommeren er spesielt proppfulle; det forvirrer og det inspirerer discovery.

See also  Hvordan Vet Du At Din Reise Penger Opphold Lokale? - Hva du trenger å vite {2021}

For mer anbefalinger fra lokalbefolkningen sjekk ut våre Berlin Ressurs Side satt sammen med råd fra en gruppe av langvarig utlendinger som bor i Berlin. Inkluderer også en morsom Google Hangout diskusjon alle ting Berlin.

Noen nettsteder og nyhetsbrev for å hjelpe deg med å finne ut hva som skjer:

Cee Cee: En god ukentlige nyhetsbrev ressurs, spesielt for Berlin mat hendelser som skjer rundt i byen. Cee Cee Berlin har nå en Facebook side, også.
Gallerier Liste: Stor ressurs for å finne kunst utstillinger og åpninger.
GreenMe Berlin-aktivitetskalender: Ukentlige og månedlige oppføringer for alle morsomme ting grønn og miljøvennlig livsstil som skjer i Berlin. Helgen oppføringer som vanligvis kommer på torsdag, og du kan registrere deg for å motta vårt nyhetsbrev for at helgs hendelser levert rett til din e-postkasse.
VisitBerlin: Det er umulig å holde styr på alt som skjer i Berlin, men den offisielle tourism board hub visitBerlin gjør en ganske god jobb prøver å legge ut kommende festivaler, konserter og utstillinger. I bloggen sin har vanligvis helg eller sesongmessige oversikter over hva som skjer rundt i byen.
Anbefalte Turer i Berlin
Sammenheng Reise Tur i Berlin
Å gå dypt inn i den komplekse og kompliserte historien om Berlin på en Sammenheng Reise tur.

Sammenheng Reise Turer til Berlin. Vi kan anbefale gå-tur i Kreuzberg. Selv om vi hadde brukt mye tid i dette nabolaget, og vi lærte så mye historisk og kulturell kontekst i løpet av denne turen. Også godt er Historien om Berlin og Topografi av Terror: Nazi-Berlin turer. Bruk denne linken for å få 10% av Kontekst turer.
GreenMe Berlin Turer: Interessert i å lære mer om den grønne Berlin eller øko-bevegelsen og bedrifter som prøver å skape endring i byen? Deretter hoppe på en av Claudi grønne turer til Berlin. De Grønne Explorer Turer fokus rundt går dypt inn i det grønne eller eco bevegelse i et nabolag (f.eks., Mitte, Neukölln, Kreuzberg, etc.), mens særlig Fokus Grønne Turer er sentrert rundt et tema (f.eks., miljøvennlig mote, vegansk livsstil, etc.).
Flyktning Stemmer Turer: Hvis du er interessert i å lære mer om hva som førte til krigen som vi har i dag i Syria, tilstrømningen av flyktninger til Europa, og hva det er som for en ung Syrisk flyktning å integrere i livet i Berlin, dette er lørdag kveld går turen for deg. Alt dette er fortalt med et bakteppe av fire Berlin historiske steder å vise forbindelse med Berlins siste — opprørene, som lever i frykt, det hemmelige politiet, vegger, men også fred og gjenforening. Kvelden avsluttes med et måltid på en Syrisk restaurant i Bryllup. Tour avgifter=donasjon.
Street Art Workshop og Omvisning med Alternative Berlin. Tilbringe et par timer å gå rundt Kreuzberg med en street artist for å lære mer om graffiti og street art scene i Berlin. Du kan også velge en street art-tur med en workshop om hvordan du oppretter din egen sjablong på en forlatt brød fabrikken. Massevis av moro å lage din egen street art.

Berlin-Muren Sykkel Tur med Berlin på Sykkel. Dette 2-3 timers sykkel tur tar deg til historiske steder langs berlinmuren, fra det sted hvor grensen først åpnet 9. November 1989 til monumenter dedikert til de som døde prøver å komme seg ut av Øst-Berlin. Det beste med denne turen er personlige historier, som hver guide er en Berliner og aksjer hvordan livet var før Berlin-Muren falt og hva det var som i den første tiden. Virkelig en flott måte å utforske Berlin nyere historie.
En av våre favoritt-Berlin nettsteder, Langsom Reise Berlin, tilbyr også fotturer og fotografering turer i ulike deler av Berlin som Kreuzberg, Bryllup, og Neukölln. Vi har ikke tatt en av disse ennå, men vi har hørt gode ting om dem, og førerne.
Ressurser for å Flytte til Berlin
Oppdatering: Vi har fått ganske mange e-poster om hva det tar å flytte til Berlin for å finne en leilighet, sortere ut visum og oppholdstillatelse, helseforsikring, mv. — så vi bestemte oss for å legge til denne delen av ressurser som hjelper deg med å få flytte til Berlin.

Å finne Ditt Meter i Berlin: En Guide til å Lage et Hjem i Hovedstaden ved Giulia Pines. En omfattende, praktiske og velskrevet guide som dekker alle detaljer du trenger å vite for å lage en myk landing i Berlin. Skrevet av en expat som har bodd i Berlin siden 2008.
Expath tilbyr workshops og kurs om hvordan å finne en leilighet i Berlin, hvor du skal lete etter en jobb, hvordan å sikre helse forsikring og mer. Vi har brukt sin rådgivning til å se gjennom vår papirene før du søker om oppholdstillatelse og funnet det nyttig. Vi har også hatt sine intensive tysk språkkurs.
Planlegge Turen til Berlin
Finn et hotell i Berlin – anbefalt nabolag for å holde seg i Kreuzberg-Friedrichshain, Neukölln, og Mitte
Stil er I Berlin for god mat og restaurant anbefalinger
Enda mer Berlin ressurser for å få mest mulig ut av ditt besøk

På ingen måte er Berlin Beginner ‘ s Guide en omfattende liste over ting å gjøre og se i Berlin. I stedet, det er ment å være en orientering om hva vi mener er noen av de beste bitene av byen, slik at du kan lage din egen Berlin eventyr. Nyt!!

Leave a comment