Bare sjenert av den travle byen San Francisco og Monterey, San Jose er veldig lett å besøke mens du utforsker bay-området. Ikke bare det, det er en skur last av de beste tingene å gjøre i San Jose spredt over hele byen som gjør det til en perle å besøke.

Fra flere århundrer av historie å utforske, episke stier og museer i massevis, det er et perfekt stoppested langs en bredere Californiske road trip.

På mange måter, San Jose er den type Californiske byen som blir oversett i favør av sin populære naboer rundt bukta.

Så, for å unngå at du glipp av de beste stedene jeg ønsket å pop over et par av mine favoritt steder å besøke.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i San Jose i California. Ha en fantastisk tid!

1.) Winchester Mystery House

Winchester Mystery House var en gang eid av Sara Winchester, den berømte enke av William Winchester av Winchester Repeating Arms Selskapet. Det er sagt, armene opprettet av selskapet hans var hva som faktisk “vant west”.

Uansett, uten å gå inn i en hel historie leksjon, da William Winchester døde, Sara arvet en enorm formue, og sprutet penger på et nytt hjem, Winchester Mystery House. I dag, besøkende er en av de beste tingene å gjøre i San Jose, spesielt for sine eksentriske rom og skumle ghouls.

Når du er inne, du får til å utforske en haug av forskjellige rom som Sara valgte. Fra falske trapper til villedende dører, det er et totalt mysterium og en ganske unikt sted å se.

De guidede turene er stor og det er vel verdt en gasse hvis du er interessert i en ganske sære og helt unikt sted i San Jose.

Selv om Sara aldri forklart henne planer, det er ofte sagt at oppsettet ble bygget for å forvirre noen uhyggelige paranormale ånder.

2.) Los Gatos Creek Trail

Hvis du har lyst på en vandring, så de Los Gatos Creek trail er for deg!

Fra kanten av San Jose downtown, du hoppe på denne vakre, ti-kilometer, vandring sørover til Los Gatos seg selv.

Endepunktet er Lexington Reservoaret, som er ganske episk og vel verdt et besøk på en dag med utforsking til fots. Som sier at, Enten du er til fots eller sykle, Los Gatos Creek Trail er helt flott, og ganske enkelt å navigere.

See also  Turisme, Det er folkets Bedrift - siste Travel guide{UPDATED}

Bare sørg for å ta masse SPF og væsker for ruten. Ingen liker å være solbrent eller tørst rambler!

Lyst på noe litt mer adrenalinfylt? Hopp over California ‘ s Great America en familie-vennlig theme park som er helt epic. Patriot rollercoaster er alt!

3.) Santana Row

Så, på vei til Santana Row er en av de beste tingene å gjøre i San Jose for alle som ønsker litt retail therapy! Du ser, Santana Row er hjem til små butikker, yummy foodie flekker, og større heter shopping utsalgssteder hvor du kan splash som kontanter.

I kveld, kan du selv ta Beslutningstakere ‘ Markedet, en utendørs craft fair holdt i området på visse dager. Det er alt fra live musikk til en rekke av bærekraftige varer, lokale kunstnere og uavhengige produsenter; det er flott!

For en heftig behandle, pop i Chika for sin episke burritos og vinger. De har også noen helt fantastiske cocktails, også!

Plus, kan du enkelt besøke Santana Row etter å utforske Winchester Mystery House.

4.) San Jose Flea Market

Over 120 hektar dyrket mark ble forvandlet til det som nå heter San Jose Flea Market, og den er helt fantastisk! Ærlig talt, hvis du er noe som meg du vil elske noen timer å utforske her.

Åpent fra morgen til kveld, San Jose Flea Market er den største marked i sitt slag i hele California. Det er en spennende scene med masse små boder og basarer for å utforske.

Bortsett fra butikker som selger vintage elementer, pyntegjenstander, og suvenirer, det er også et helt spekter av foodie flekker og boder som vil holde deg fylt hele ettermiddagen.

Det er enda en liten fornøyelsespark for barn og et stort bondens marked som tilbyr ulike typer av ferske råvarer.

Besøk San Jose for kvelden? Head over til å utforske Berryessa Natt Markedet som skjer på en fredag kveld. Det er episk!

5.) Kommunale Hage

Sitter i hjertet av San Jose, Municipal Rose Garden er et idyllisk lite sted å slappe for en liten spasertur.

I nesten 100 år gammel, parken har en lang historie i byen og hastigheter over fem dekar (som er lett å se). Ikke bare det, den har nesten 200 arter av roser å oppdage.

Hvis du bestemmer deg for å gå, kjøre over i Mai måned; dette er når rose blossoms virkelig kommer inn i bildet.

See also  Argentina Mat: En Kulinarisk Reise Guide til Hva du skal Spise og Drikke - Hva du trenger å vite {2021}

Etterpå kan du gå over til den avslappende diner, Park Station Hashery for helgebrunsj. Denne lokale og vennlig diner er helt uformell og gjør det beste pannekaker og smørbrød. Skjønt, bringe din appetitt, deler er stor!

6.) Besøk San Jose Museum

Først opp, være sikker på å stoppe på San Jose Museum for Kunst som er i verdensklasse!

Bolig en permanent samling av over 2500 stykker for moderne kunst og samtidskunst, Museum of Art er en av de beste tingene å gjøre i San Jose hvis du er litt av en kunst djevel. Ikke bare er de permanente samlinger utrolig, men det er også en konsekvent tidsplan for sesongens kunst utstillinger, så det er alltid noe nytt å se.

Er kunst ikke din greie? Sjekk ut Intel-Museet. Fylt med alt og alt du kan tenke deg rundt nanoteknologi og alle ting teknologi, det er en episk sted å besøke hvis du elsker gadgets. Som du spasere utstillinger, får du til å utforske hvordan Intels teknologi har utviklet seg over tid. Det er ganske episk og helt verdt en gasse.

Har Intel-Museet hvorvidt din appetitt for tech? Deretter kan du gå over til Tech Interaktive som sitter hedersplass i San Jose. Her vil du få til å utforske de ulike innovasjoner og teknologiske oppfinnelser som har forvandlet verden, og noen er også tilgjengelig for hands-on erfaringer!

Du kan selv designe din egen robot og se plasticised anatomiske figurer på nært hold.

7.) Rosicrucian Egyptiske Museum

Nei, det kan jeg nesten glemt! Ikke glem å besøke the Rosicrucian Egyptiske Museum, også!

Opptar en hel blokk, Rosicrucian Egyptiske Museum er en helt interessant sted som forvandler deg tilbake til en tid av pharos og pyramidene. I komplekset er det ikoniske Rosicrucian Labyrint, tempel for den Rosicrucian orden, en alkymi utstilling og hage, og et forsknings-biblioteket som er alle utrolig å se.

Men, for meg, mest imponerende punkt av interesse i det hele komplekset er Rosicrucian Egyptiske Museum. Det er sa det var bygget for å ligner til Temple of Amon i Karnak, Egypt.

Bolig en av de største samlinger av Gamle Egyptiske gjenstander på Vest-Kysten, Rosicrucian Egyptiske Museum har tusenvis av ting å se, blant annet mumier!

Bare sørg for å sette deg selv en god par timer å komme seg rundt komplekset.

See also  11 Beste Fotturer I Oregon Til Å Oppleve Den endelig reiseguide {UPDATED}

8.) Almaden Quicksilver County Park

Sitter på en tidligere gruvedrift nettstedet, Almaden Quicksilver County Park er et historisk sted, park og kulturelle reisemål alle rullet inn i en herlig sted.

Når et yrende mining beliggenhet, med en historie på mer enn 135 år med gruvedrift aktiviteter og bolig et fellesskap av over 1,800 gruvearbeiderne og deres familier tilbake i dag. Til denne dag, er restene av hull og gruvedrift strukturer dot området. Men de er ikke åpne for leting, for sikkerhet, selvfølgelig.

Du kan imidlertid fortsatt se dem som du vandre langs de mange turstier og sykling stier i parken. Vi elsker Hacienda Sti og Tre Road Løype som både er flott for en avslappende tid borte fra gatene.

9.) Japantown

Japantown (også kalt Jtown eller Nihonmachi), er et populært område å besøke mens du utforsker San Jose.

Grunnlagt av de første Japanske innvandrere mer enn 120 år siden, det er en av de beste tingene å gjøre i San Jose for en liten vandre.

Når du er her, sørg for å besøke den Japansk-Amerikanske Museum i San Jose og San Jose Buddhistiske Kirken. Oh, og ikke glem å besøke den nærliggende Japansk Vennskap Hage som er rundt en 10-minutters kjøretur unna.

Etterpå kan du gå over til San Pedro, Marked, som huser en haug av appetittvekkende selgere. De gjør alt fra tastiest sushi (Hyland House of Sushi), Nepalsk momos (Urban Momo) og tacos (på Loteria Tacos). Det er så bra.

10.) Cesar Chavez Square

Midt i hjertet av San Jose, Plaza de Cesar Chavez er veldig lett å gå etter å ha utforsket Museum of Art og Tech-Interaktiv.

Nå, det kan være liten, men den fikk et skur belastningen av historie og er lett en av de beste tingene å gjøre i San Jose. Faktisk, det er en av de eldste offentlige områder i Nord-California og gjennomsyret av historie.

Ikke bare det, du har fått en haug av flekker spredt rundt bredere plaza område å utforske. For eksempel, for noen episke cocktailer, hodet til Papir Fly (deres yummy ABG Melk Te med ingefær er deilig).

Oh, og for noen av de herligste og mest berømte pizza har i alle av San Jose, hodet til Kukar Hus Av Pizza. De har eksistert siden 1950, og fortsatt kommer stron

Leave a comment