• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

HVORDAN TA BEDRE REISE INSTAGRAM BILDER {UPDATED}

ByEcho

Jul 9, 2021

Reiser til nye eller gamle steder er en del av vår streben etter lykke (bortsett fra kanskje når vi er på forretningsreise). Vi har en tendens til å prøve å gjøre det øyeblikk siste og kanskje det er derfor vi samle minner, ikke bare i hjernen vår, men spesielt i vår lille enheter. Jeg husker jeg som et barn, på familieturer, bærer min store analoge kamera med 35mm film. Disse bildene senere ble en del av familien album og er biter av historien om mitt liv. Pinlige øyeblikk, flott landskap og solnedganger, en venn i en bil, og selv dårlig, uskarpe bilder av stjernehimmelen. I det siste, i typisk hipster mote, jeg vil også reise med en trendy Polaroid—noe som var utrolig gøy, men så så så dyrt.

For de siste par årene, men i løpet av mine mange turer rundt i verden, jeg har båret rundt en stor digital SLR-kamera (og flere bærbare linser), men jeg må tilstå at jeg har brukt det med mindre og mindre regularitet. Det er ikke det at jeg ikke tar bilder, det er ikke poenget i det hele tatt. Jeg vil rett og slett alltid pack kameraet mitt for en tur, og så ender opp med å forlate den i kofferten, valgte å gå rundt med min iPhone for bærbarhet skyld. Og bare to uker siden, jeg la min store kameraet gå. Pixter, en fransk fotografering selskapet, ga meg med noen av sine topp smarttelefon kameraet, objektiver og tilbehør og plutselig tar bilder var moro igjen!

Men uansett hvor god apper og programvare og filtre få, noen ganger ønsker du å nyte kunsten av å ta bilder igjen, utforske grensene for din kreativitet og de vakre stedene vi bor. Jeg husker at jeg prøver å presse meg mot veggen for å ta en silhuett, uten å være i stand til å få det bildet jeg ønsket. Eller å komme nærmere og nærmere en liten detalj, bare for å se et uskarpt bilde på skjermen min. Dette er en del av kampen for å dokumentere reisen og dine reiser.

See also  Crete Mat: En Kulinarisk reiseguide

For de som ønsker å bli bedre på å ta og dele bilder, ikke bare i ditt daglige liv, men også av ekstraordinære opplevelser, disse er noen nyttige tips for reise og livet i en alder av Instagram. Det er hvordan jeg forvalter, min egen personlige Instagram-feed (se den her).

HVORDAN TA BEDRE REISE INSTAGRAM BILDER


Bruk hashtags

Å ha et bra bilde er ikke bra nok, du har å gjøre det tilgjengelig for personer som deler din lidenskap og dine interesser. Det er bokstavelig talt tusenvis av hashtags og mange steder eller hendelser som har sin egen unike effekter, ofte morsomme eller tullete og rotete med mindre du får bildet. Ved å legge til plassering og merking venner, kan du hjelpe disse hashtags til å gjøre sitt arbeid.

Ta portretter

Jeg snakker ikke bare av selfies, som er gode måter å dele ditt liv og dine gode minner med andre (eller bare for å skape FOMO i dine venner). Jeg snakker portretter, generelt. Et bilde av en gammel tante, eller din beste venn drikke kokos vann… Vi er sosiale vesener, og vi elsker ansikter. Og det er en grunn til at de vitenskapelige bevisene har bevist at når du kommer inn i et rom, den første hjernen din gjør, er å skanne ansikter. Imidlertid, portretter er ikke bare om ansikter, det er flotte portretter av mennesker i alle posisjoner, selv bak.

Kopier masters

Se flotte bilder av fantastiske fotografer som Mapplethorpe eller Robert Capa, eller gå og utforske kunst, bøker verk av Matisse eller Picasso… og bruke som en inspirasjon. Kanskje det bilde av din cocktail ser bedre med en makro linse (sjekk ut tilbehør og objektiver som tilbys av Pixter) i stedet for den vanlige bilde av en cocktail. Husk at å utforske din kreativitet er en prosess av prøving og feiling. Ikke som mål for hjerte; mål for mestring! Og ikke glem å se på arbeidet til andre vellykkede Instagrammers.

See also  Beste Berlin Julemarke : Den Ultimate Guide

Være snill

Instagram er et sosialt nettverk, og ingen kommer til å utforske din feed-bare fordi du er fantastisk og eksisterer i denne verden. Du må være grei og snill, og setter pris på hva andre deler. Mens noen mennesker jukse med programvare som automatisk liker og kommentarer av andre folk legger ut, den opprinnelige, oppriktige, ærlige kommentarer er ofte mer effektive.

Bruk tilbehør

Vel, mens Instagram har mange filtre og det finnes apper for å gjøre bildene bedre, som å endre kontrasten og lysstyrken… Noen effekter er bedre med en sann og riktig objektiv. Pixter, et selskap ut av Frankrike, produserer en rekke forskjellige objektiver som er enkelt festes til telefonen, og øyeblikkelig forbedre bildene dine. Jeg brukte fire forskjellige objektiver over den siste måneden og fikk noen gode videoer, selfies og ‘gram fra å bruke linser på både front-mot-og bakkameraet på min iPhone 6 Pluss. Den Pixter Super Fisheye fungerer bedre enn fisheye filtre og effekter av mange apps, fordi effekten ikke er digitalt opprettet, men det er optisk. Pixter linser gjøre en stor Instagram investeringer fordi de er lette å bære, lett å reise med, og umiddelbart vil forbedre din Instagram stil

 

Sjekk ut de tilgjengelige Pixter linser på deres offisielle hjemmeside. Linser starter på kun $34.90 inkludert skatt. Min favoritt er den Pixter Vidvinkel Pro Objektiv som lar deg fange mer i rammen—perfekt for den episke selfie!

Ikke la geografi begrense deg

Du er blakk, greit, jeg skjønner det. Jeg har vært i lignende situasjoner også (mange ganger, altfor ofte), ute av stand til å flytte på grunn av arbeid eller mangel på tid eller penger, eller hva som helst. Men du kan ikke bruke geografi som en unnskyldning. Selve gaten du er i hver eneste dag, i ditt eget nabolag, og tilbyr gode sjanser for ny, kreativ fotografering. Utforsk det. Men hvis du har midler, vel… reise. Så langt som du kan. Ingenting vekker oppmerksomheten til Instagrammers mer enn et mangfoldig og godt reist mate.

See also  5 Avslappende Stedene å Bo i hele Verden om å Komme Over det Siste Året {UPDATED}

Ikke overshare

Dette er en av de hyppigste rookie feil, noen legge ut et bilde hver fem sekunder. Og til slutt, alle bildene er ignorert, fordi ingen liker en oversharer. Det er som at historien om gutten som ropte ulv. Velg ditt beste bilde og dele at man bruker tilbehør (en telelinse, kanskje) eller et filter… og god hashtags… og dele… og så vente et par timer før du deler noe igjen. Vet du hvor mange bilder er lastet opp til Instagram hver time, hver dag? Millioner!

Vår moderne familie og ferie album er online, som er tilgjengelig på mange enheter, og den beste delen? Vi deler det alle har til å leve i øyeblikket. Det er den sanne skjønnheten i Instagram—og mens noen ganger på sosiale medier kan være skremmende, det er bare et spørsmål om å vite best hvordan å bruke det…og hvordan du kan fremdeles ta flotte bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *