• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

Hvordan til å Planlegge den Perfekte vinterferien 2021{UPDATED}

ByEcho

Jul 9, 2021

Det er den tiden av året igjen når du er forventet å dra hjem til jul. (Hei Thanksgiving i usa!) Men hva hvis du ikke? I stedet for å stapper i Amtrak-tog på en iskald vinterdag mot din mors apple pie, ta Thanksgiving eller Jul eller Hannukah ferie og hodet i motsatt retning med dine beste venner. Og ikke ser tilbake!

Med alle disse helligdager hoper seg opp på hverandre i løpet av bare noen få uker, kan det være litt overveldende å se så mye familie. Jeg tilbringer mine Thanksgiving i Dallas, min Jul i Berlin og min Nyttårsaften i Warszawa. Hver ferie med et annet sett av familie og/eller venner—maksimere min tid og min ferie, pluss klarer å presse i noen ny reise adeventures!

 

1. Lær kunsten å cocktailer

Hvis det er en ting som alle kan være enige om i løpet av ferien, er det betydningen av ferie cocktail. Mann opp før ferien og lær hvordan å gjøre noen signatur cocktails. Vil du bli stjernen i ferien middag og så du trenger ikke å bekymre deg om å gjøre konstant small-talk. Bare piske ut at cocktail shaker og imponer dine venner med en perfekt Gammeldags. Jeg brukte sist vinter lære hvordan å lage en håndfull av unike cocktailer slik at jeg skal være forberedt for dette året er mange ferie parter.

2. Bestill et sted å bo med en kjøkken

Selv om du reiser i løpet av ferien, har du sannsynligvis ikke ønsker å gå glipp av carb-tung Thanksgiving-måltid – det er bare for god til å gå glipp av! Så når du planlegger din destinasjon partiet, book deg inn i en AirBNB leilighet snarere enn et hotell. Bare sørg for at leiligheten har en anstendig kjøkken. Din ferie kan være så mye mer minneverdig og mye bedre enn prippen pre-mat får du på hotellets restaurant.

See also  Hvordan Vet Du At Din Reise Penger Opphold Lokale?

Thailandsk Matlagingskurs

3. Ta en klasse for å unnslippe ensformig

Hvilken bedre måte å behandle deg selv i løpet av ferien enn å komme seg ut av huset og lære noe nytt? Sjekk Groupon eller andre lokale tilbud nettsteder for bar-tendens eller matkurs når du er i en ny by. De er morsomme ting å gjøre som en liten gruppe av venner eller familie, og i tillegg vil du lære noe – og det er virkelig den beste gaven du kan få 🙂

New Year ‘ s i Edinburgh: Hogmanay 2013 #blogmanay

 

4. Planlegge en episk NYE partiet

Ferien kan bli en lang, drenering sesong spesielt som du passer inn i en tilsynelatende uendelig mengde besøk til gamle venner og familie, men ta Nyttårsaften på alvor og planlegger noe spesielt for deg. To måter å gjøre dette: planlegge noe romantisk med din partner eller andre som planlegger en gal ferie unnslippe med dine beste venner. Jeg stemmer for sistnevnte. Sikker på at det er New York City på NYE, men det vil alltid være det? Edinburgh, Skottland setter på den årlige Hogmanay feiring med live musikk, street food og nok øl og whisky å gjøre din ferie uforglemmelig. Jeg tar det Nye Året holiday mulighet som en måte å besøke venner i Polen og se en ny by. Jeg tror hvis jeg kommer til å være beruset, jeg kan like godt gjøre det riktig—med massevis av polsk vodka!

Vinteren i den Svarte Skogen

5. Ikke la været får deg ned

Heldigvis månedene November og desember ofte betyr at du kan stole på Christmas markeder for de grunnleggende kveld pick-me-ups (hellllo glühwein!) omtrent hvor du er i verden. Så lenge du har en positiv holdning om dagslys og været, noen vinter ferie kan være hyggelig. Helvete, jeg besøkt Skottland for første gang en vinter, og til tross for det iskalde været, byen hadde så mange morsomme aktiviteter og arrangementer på at det var vanskelig ikke å ha det gøy. Pakke varme—store jakker, masse skjerf. Eller ta med en du er glad i, og bare være inne hele turen

See also  10 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Plymouth, England {UPDATED}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *