Gjennom solfylte dager og tåke, kjente byer og lite kjente ‘burgs, vinkjellere og landsbyen vintner festivaler, dette var vår tid på segmentet av Rhinen kjent som den Romantiske Rhinen i Tyskland.

Bindingsverk hjem sitte som foten av brosteinsbelagte gater. Vineyard stier vind opp i åsene. Og tåkete øyeblikk som slott forsvinne og dukke opp på bakketopper hint på historie.

Hvis du har en frykt for å gå glipp av de må-se biter av regionen, men lang for en smak av de mindre sett lokale opplevelse, så denne artikkelen og guide til den Øvre Midt-Rhinen er for deg.

Her er all informasjon som vi ville ha ønsket å vite før vår tur til Øvre Midtre rhindalen, 67 km UNESCO World Heritage segment av Rhinen fra byene Bingen og Rüdesheim nord til byen Koblenz ved samløpet av Rhinen og Mosel Elver.

Rhindalen Reiserute, og Steder å Besøke

Vi reiste på Rhinen fra sør til nord, og begynner i byen Bingen og slutter i Koblenz. Vår anbefaling er å bruke minst tre hele dager i området. Ideelt sett gi deg selv mer tid slik at du kan besøke området på en avslappet tempo, forlater ganger for fotturer, sykkel tur, og et par uventede stopp. (Merk: Vi besøkte området i litt over to dager og fant tempoet litt stormet så vi vil foreslå minst tre dager for å besøke følgende steder.)

Bingen am Rhein

Vi bekjenner at vi tidsbestemt vårt besøk for å sammenfalle med Bingen 11-dagers vin festival, den lengste slik festival i regionen. Hva er det som gjør denne vinen festival spesielt moro er følelsen av lokalbefolkningen nyter sin egen vin og samfunnet. På kvelden har vi brukt i Bingen, absolutt alle var i gatene for å nyte den lokale produkt — selv ordføreren, som ønsket hans bilde er tatt med oss.

Mange av de lokale vinprodusenter satt opp boder på de ulike rutene på tvers av byen. Vi anbefaler at du ber om å smake noen viner før du velger den du ønsker å forplikte seg til ved å kjøpe et fullt glass. Dette området er mest kjent for hvite – Riesling, Silvaner, Weissburgunder, og Grauburgunder. Vis din nysgjerrighet og flash noen smiler. Dette vil trolig gi generøse prøver og en leksjon på forskjellige druer i området, egenskapene til denne vinen regionen, og varietal der vingård du chatter med spesialiserer seg.

Rüdesheim

Rett over elven fra Bingen, byen Rüdesheim er den tradisjonelle favoritt med Rhinen cruise passasjerer. Det er lett å forstå hvorfor. Rüdesheim samling av bindingsverk hjem og smale smug fylt med butikker gjør at det føles som du har gått inn i det satt av Brødrene Grimm eventyr. Forhåpentligvis en med et vennlig forhold.

Rüdesheim er også en vin town — mer spesifikt i Rheingau wine region — og er berømt for sine Rieslings og Spätburgunder (Pinot Noir). Det er vinmarker spredt utover og rundt byen. Vi foreslår at du prøver en av terroir Rieslings, kalt disse for den tydelig innflytelse av lokale jord-og terreng merkbar i noen av vinene. Smak et par av terroir stil Rieslings side ved side, og du vil begynne å forstå hvordan de uttrykk for en enkelt drue kan være påvirket av ulike mineraler som finnes i en bestemt oppdatering av jord.

Rüdesheim blir opptatt med besøkende, spesielt med elva cruise passasjerer på dagtid. Men, det begynner å tømme ut litt sent på ettermiddagen og tidlig kveld. Tenk å tilbringe natten her, slik at du kan nyte følelsen av byen, uten folkemengdene.

Ting å gjøre i Rüdesheim:
Taubane til Niederwald Monument: anbefales på det sterkeste. Mye moro å sveve over vingårder og blikket over åsene Rhinen nedenfor. På toppen, ta en tur over til Niederwald Monument for enda mer utsikt over byen og river valley. Kostnader: €7 tur / retur.

Siegfried Mekanisk Musikk Kabinett: Selv om vi hadde våre tvil — et museum fullt av mekanisk musikk enheter høres litt gjesp-induserende — vår vert er spenning om stedet motivert oss til å besøke. Historien om mekaniske musikkinstrumenter — inkludert innretninger som full air-drevet symfonier i gigantiske organ-størrelse bokser komplett med enkelt-strengeinstrumenter mekanisk roterende fioliner — er nesten utrolig, særlig i lys av hvor mye vi tar for gitt, om produksjon av lyd og musikk i dagens teknologi landskapet. Kostnader: €6.50 (inkluderer tur)

See also  10 Aller Beste Stedene I Texas For Å Besøke - Ny Reise tips{UPDATED}

Båttur fra Rüdesheim til å se Rhinen Slott (1,5 timer): Reiser Rhinen, og med båt er en av de beste måtene å se rhindalen og dens dramatiske slott som ligger høyt oppe på klippene. Denne 1.5 båttur tar deg forbi Rheinstein og Reichenstein Slott (Trechtingshausen), den sagnomsuste Musen Tower of Binger Loch, og ruinene av Ehrenfels Castle. Dette er også en flott måte å ta i rhindalen små byer og terrasserte vinmarker rundt.

Lorch

Lorch, en søvnig arbeider vin byen, viste våre usannsynlig yndet sted langs Øvre og Midtre rhindalen. Det var ikke det mest estetisk tiltalende by vi har besøkt, og vi var bare der for over natten, men det var noe om å føle og personlig karakter av sted som vi virkelig likte. Kanskje det var vår morgen kjører gjennom tåkete vingårder over elven og byen som gjorde hele området føler mystiske, som om skyene var skjule hemmeligheter.

Kanskje det hadde noe å gjøre med det faktum at Lorch var ikke veldig touristed og omtalt en langsom, avslappet tempo. Den personlige kontakt og oppmerksomhet også hjulpet til, blant annet på et familiedrevet hotell i et ombygd skole (eieren gikk på skole der som barn) der vi sov. Topp som av med et siste-liten-beslutningen om å slippe inn på Perabo vingård restaurant for en noen forretter og lokale terroir wines. En flott måte å tilbringe en kveld.

Kaub am Rhein

Morgen kjøretur fra Lorch å Kaub er en til å ta sakte, trekke bilen over på hver overse å fange utsikt over slott på høyder over elven. Kaub i seg selv er en liten middelalderby som ser ut over Pfalzgrafenstein, en fargerik 14. århundre slott på en liten øy midt i elva. Vi hoppet over å gå inne i slottet i favør av en rask spasertur gjennom byen for å plukke opp en kopp kaffe og morgen snack — alt før du hopper bilferja til Bacharach. Prøv å komme hit i morgen før 11 AM, som vi så buss turer som kommer rundt den tiden.

Bacharach

Bacharach er en annen absurd søte byen på vestbredden av Rhinen. Blant de mer sight-lagt byene i regionen, Bacharach har også en 1000 år gammel castle (Burg Stahleck) plassert høyt oppe på åsen.

Vår anbefaling: finn tursti bak kirken og hodet opp gjennom skogen for å komme til slottet (nå et youth hostel) for en utsikt over byen og elven. Hvis du har mer tid, får tapt i vingården stier som fører til og fra slottet. Ellers, hodet ned til byen for å utforske kirken og vandre rundt i den middelalderske gater og smug. Stopp av Eis Cafe Italia (Oberstrasse 48) for noen Riesling iskrem. Ja, Riesling iskrem! Vi hadde våre tvil, men det var overraskende velsmakende og forfriskende, og omtalt hint av duftende gjæring.

Lorelei (Loreley) Overse i Urbar

Vi bekjenner at vi ikke får de nesten kult-som trenger å besøke Lorelei. Det er en ganske rocka og segment av elva, og vi vet legenden om den havfrue og Heinrich Heine dikt. Til tross for dette, har vi ikke helt forstår alle sprøytenarkoman. Kanskje du kan skylde på vår litteratur lærere fra videregående skole. Som sagt, vi hadde stor glede av — og anbefaler — omkjøring fra Oberwesel til Urbar for Lorelei vender ut mot veien og reisen og tilbyr vakker utsikt over elvedalen langs veien.

Merk: Hvis du ønsker å se et bilde av Loreley, det er her.

Oberwesel, Boppard, og Braubach

Vi stoppet kort i — eller kjørte gjennom byene i Oberwesel, Boppard, og Braubach på vei til Koblenz. Om vi ble en dag til sammen rhindalen, ville vi sannsynligvis har brukt det i en av disse byene. Det er en leksjon her: alt i regionen tar lengre tid å dekke. Det er også lett å bli sittende fast. Så det ble til at vi kjørte ut av tid å gå village gatene i de tidlige delene av våre dager er det.

See also  12 Beste Stedene I Utah For Å Besøke Den endelig reiseguide {UPDATED}

Koblenz

Koblenz fungerte som en siste stopp på vår rhindalen road trip. Det er den største av byene langs denne strekningen av Rhinen. Som sådan, vi holdt våre forventninger i sjakk, spesielt etter at alle eventyr bindingsverk hjem og slott fra den dagen er tidligere stopper. Imidlertid, Koblenz overrasket oss.

Koblenz var opprinnelig en Romersk by, som kan dateres til over 2000 år siden og gjør det til et Tysklands eldste byer. Som Aachen og Köln, det var under fransk styre for en spell på slutten av det 18. århundre, og er stolt av å fortsatt ha en bit av fransk blod løpe gjennom sin kulturelle vener. Mye av byen ble ødelagt under andre Verdenskrig. Imidlertid, noen deler overlevd mens andre ble gjenoppbygd med et øye til tradisjonell stil, som alle er laget for hyggelig atmosfæriske turer, spesielt i gamlebyen.

Vi avsluttet vårt besøk til Koblenz ved å gå ut til Deutsches Eck (tysk Hjørne) hvor Rhinen og Mosel Elver møtes. Solen som tok vi taubanen opp til Ehrenbreitstein, det 19. århundre festningen over elven.

Dette flyfoto av Rhinen i skumringen virket som en ganske passende nær vår reise.

 

Unngå Folkemengdene Langs Rhinen Valley

Vi vil bli liggende hvis vi fortalte deg dette segmentet av Rhinen er uoppdagede og untouristed. Vi besøkte i begynnelsen av September, kommer av høy sesong når river cruise og buss turer er fortsatt aktiv. Hva fant vi, imidlertid, er at hvis du ønsker å komme vekk fra folkemengdene det er ikke spesielt vanskelig. Alt som trengs er å flytte en blokk eller to i hver retning fra de faste turistløypene gjennomfartsåre, og du vil ha gatene, slott og vingårder mye til deg selv. Det er bokstavelig talt så lett.

Vi foreslår også å få en tidlig start for å besøke noen av de mer populære byene i morgen, før river cruise og busser kommer (i vår erfaring, rundt 11). Du vil ha muligheten til å se hvordan byen våkner opp — lokalbefolkningen strømpe opp på brød på bakeriet, plukke opp dagligvarer, hilsen kremmere som de gjør sin vei til jobb. Vi prøvde også å begynne hvert av våre dager med en morgen kjører eller gå langs vin stier. Hyggelig og sinn-clearing.

Fotturer og Sykling i rhindalen

Selv om vår tid var kort, og vi kunne ikke gjøre dette selv, vi anbefaler å innlemme fotturer og sykling til turen. Det er hundrevis av kilometer med fot-og sykkelstier, som vil ta deg gjennom alle byene vi nevner ovenfor, så vel som gjennom vingårder og andre slott gjemt høyere i åsene og vekk fra bredden av Rhinen.

Det er lett å plukke opp hefter fra hoteller og lokale turistinformasjonene som anbefalt dag fot-og sykkelturer. Og med ulike alternativer for tog og båt transport (se nedenfor), kan du enkelt gå tilbake til hotellet ditt på slutten av dagen.

Den RheinSteig Weg inkluderer 320km av stier langs den østlige bredden av Rhinen. Vi kjørte langs en svært liten del av dette gjennom vingårdene utenfor Lorch (kalt Wein Vandre Weg) og det var bare vakker. Banene på denne siden av elva litt mindre opptatt enn de som er på motsatt side.

På vestsiden av elva du har RheinBurgen Weg, med 200km av fotturer og sykling stier. Du kan finne noen av de anbefalte dagsturer oppført her.

Merk: Hvis du ikke er spesielt kresen om turen, ikke bekymre deg om å bringe din egen sykkel med deg. Mange, om ikke alle, av turist-kontorer langs de Øvre og Midtre rhindalen tilbyr sykkelutleie. De tilbyr også muligheten for elektronisk-bistå sykler hvis du er bekymret for å ikke være i stand til å erobre noen av de bratte åsene i vinmarkene. I tillegg har vi lagt merke til mange hoteller og butikker som tilbyr rhindalen sykkel leie for €10-€12 per dag.

See also  11 Beste Tingene Å Gjøre I Cirencester, England Den endelig reiseguide {UPDATED}

Rhindalen Transport Alternativer

Juryen er fortsatt ute for meg på om jeg skulle leie en bil igjen å besøke dette området. Mens jeg nøt den fleksibiliteten av å ha en bil, ble jeg imponert av offentlig transport og båt alternativer som tillater en å bevege seg rundt uten å stresse med kjøring og parkering. Det er verdt å merke seg at jeg (Audrey) er ikke en stor fan av å kjøre. Hvis du spesielt liker å kjøre bil, med alle midler leie en bil.

Leie en Bil i rhindalen

Pros: Har din egen leiebil gir mest fleksibilitet til å besøke små byer og landsbyer langs elven. Du kan ta bilen ferger fra select byene for å komme til den andre siden av elva, så det er ingen broer mellom Bingen og Koblenz. Disse fergene er ganske rimelig på rundt €5 for to personer og en bil.

Ulemper: Parkering i enkelte byer kan være litt vanskelig. Det kan også bli dyrt (10€/halv dag, for eksempel i Rüdesheim). Hvis du ønsker å reise en del av Rhinen med båt (anbefales, se nedenfor), så du må finne en måte å gjøre retrett for å plukke opp bilen. I tillegg, hvis du ønsker å prøve viner langs veien, kjører kan påvirke din smaker og forbruk valg.

Leiebil detaljer: Vi leide en bil fra Köln togstasjon, og droppet det av på Frankfurt jernbanestasjon. Hvis det ikke er stor forskjell i kostnadene, jeg foreslår at du slipper bilen ut i Koblenz og tar tog til Frankfurt. Kjøring i sentrum av Frankfurt er stressende, spesielt med bygging, vil enveiskjørte gater og en skjult drop-off leiebil mye på Frankfurt sentralstasjon.

Merk: Hvis du ikke er en tysk bosatt, være sikker på å angi dette når du bestiller din leiebil. I søk jeg utført med ulike leiebil selskaper, jeg fant det mye rimeligere å leie bil hvis du er bosatt i Usa, enn hvis du er bosatt i Tyskland.

Båter Langs den Øvre Rhinen

Det er absolutt ingen mangel på båter som går langs eller på kryss og tvers Rhinen, og vi anbefaler å ta minst en tur som båter og ferger tilby en annen visuelle perspektiv på byer og landskap langs den Romantiske Rhinen.

Vi hoppet på en av KD Båter fra Rüdesheim til Lorch (og så tok toget til å gå tilbake til Rüdesheim for å plukke opp vår bil). Det er hop-on/hop-off båter som kjører opp og ned Rhinen, og flere ganger om dagen, så det er bare å sjekke rutetider. Du kan kjøpe punkt-til-punkt-billetter, også.

Etter et billig alternativ, hop bilferger å krysse elven. Det er en kort tur og turer er rimelig priset til bare et par euro.

Hvis du er virkelig på kort tid kan du også ta dette med en-dagers båttur langs Rhinen, og fra Frankfurt som omfatter nesten 5 timer i rhindalen mellom Rüdesheim am Rhein og Sankt Goarshausen. Du kan selv velge vin å smake underveis.

Regionale Tog i rhindalen

Det er regionale tog som kjører opp og ned på begge sider av elva. Togene går oftere på østsida av elva (Rüdesheim-Lorch-Koblenz). Vi vet også av erfaring at tog kan være raskere enn en bil hvis du tid det godt. Du kan kjøpe en Rheinland-Pfalz billett som gir ubegrenset rir i en 24-timers periode. Alternativt, punkt-til-punkt-billetter er ganske rimelig priset (f.eks., rundt €2.90 fra Lorch til Rüdesheim, en vei).

Ta toget fungerer godt med turgåing og sykling som du kan fylle ut et spor og ta toget tilbake til uansett hvor du bor. Bare sørg for å sjekke timeplanen før du går, slik at du ikke bruker unødvendig tid på å vente på et tog på slutten av dagen.

Leave a comment