• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

Små Skip Cruise-Guide for de som Leter etter Luksus {UPDATED}

ByEcho

Jun 18, 2021

Ønsker du å gå på en seiling ekspedisjonen, men rekyl ved tanken på å komme om bord i en massiv kar full av 1000 andre passasjerer? På et lite skip cruise, du kan nyte den samme luksus som tilbys av etablert kryssere, men med en lunere atmosfære.

Sant, mindre skip har mindre forseggjort underholdning og fasiliteter (ingen golf-kurs på styret, all-night diskoteker, Las Vegas-inspirerte forestillinger), men det er ved siden av poenget. Du er der for intim atmosfære og personlig service. Så, hvor ville du gå hvis du kan få på et lite skip cruise? Plukke din neste destinasjon fra listen nedenfor.

Kysten av Norge

Den fantastiske naturen i den norske Kysten virker rett ut av en kunstner paletten. En av de mest populære cruise sykkelruter starter ved den vakre byen Bergen og ender ved den Arktiske hovedstaden Tromsø”, hvor du kan få et glimt av nordlyset.

Langs veien, du vil passere art nouveau landsbyen Ålesund, middelalderbyen Trondheim, og den gamle Viking-bosetting av Stamsund. Men ingenting kunne rival sublimt vakre, UNESCO-vernede Geirangerfjorden, med sine 800-meter klipper, plunging fossefall og dype blå vann.

Kroatia-Øyene

Øyhopping i Kroatia er en opplevelse som du vil verne for en levetid. Stol på oss på dette. Med over 1000 øyer, holmer, og crags, dette Middelhavs-skjærgården er alle kroatiske øya hopper drøm flykte fra hver dag til dag livet.

Ruten fra Split og Dubrovnik er en av de mest populære blant turister. Føler den milde brisen fra din cruiser ‘ s øverste dekk mens du seiler langs den dramatiske Dalmatiske kysten.

See also  Haitiske Mat: En Kulinarisk Reiseguide

Utforske øya Brac, hjemmet til den berømte Zlatni Rat-Stranden. Spot kjendiser på den fortryllende øya Hvar, lete etter skjulte viker i Vis, kan du besøke befestede Gamlebyen i Korcula, og bade i salt vann i Mljet.

Seiling Rundt Hawaii

Hawaii er hjem til utallige utrolig nydelige destinasjoner, fra den historiske Kealakekua Bay til de majestetiske Kohala-Kysten. Den beste måten å utforske så mange av disse fascinerende områder som er mulig, er ved å seile rundt øya og dens windward naboer av Lanai, Molokai, og Maui.

Heldigvis, øygruppens tempererte været skaper perfekt seiling betingelser nesten hele året. Avhengig av sesongen, du kan kanskje se delfiner, hvaler, og Hawaiian grønn sjø skilpadder.

Amazon

Å komme på et lite skip cruise gir deg mulighet til å nyte luksus og komfort, selv når du er i langt flung hjørner av Amazon. Den mektige elven kurs gjennom ni land, men den mest berømte ekspedisjoner er i Ecuador, Peru og Brasil, som er vert for 60% av regnskogen.

Som båten glir langs vannet i Pacaya Samiria National Reserve i Peru, holde øynene åpne for den truede rosa river delfiner. Spot fargerike macaws og tukaner, og sjeldne kolibrier i Yasuni nasjonalpark og Cuyabeno Reserve i Ecuador. Utforsk Brasils Anavilhanas Reservere, som beskytter et omfattende og utrolig mangfoldig flora og fauna.

Cruise Australia og New Zealand

Pittoreske landskap, rikt marint liv, kosmopolitiske byer, levende kultur – vil du oppleve dette og mer til i en Australia og New Zealand cruise.

Regionen er en strålende blanding av naturlig skjønnhet, ikoniske landemerker, og spennende tradisjoner, så din reiserute, vil være fylt til randen av må-se steder og må-prøve aktiviteter.

See also  Hvordan Til Å Støtte Lokale Kvinner Under Dine Reiser

Utforsk underverkene av Great Barrier Reef, oppleve ekte Maori kultur, og fråtse i majesty of Milford Sound, med sin høye klipper, plummeting fossefall og frodige regnskoger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *