Enten du besøker St. Maarten / St. Martin som en dagstur fra en Caribbean cruise eller at du bruker et par dager for å utforske øya, her er alt du trenger å vite for å planlegge ditt besøk. Trukket fra å tilbringe ti dager reiser rundt hele øya, våre St. Maarten Eksperimentelle Guide gir deg de beste tingene å gjøre i St. Maarten, inkludert vår favoritt strender, ikke-turist eventyr, og dagen turer, samt anbefalinger om restauranter og praktiske reiser detaljer for å hjelpe deg med å planlegge og bestille din tur.

På slutten av året som vinter dagene ble kortere og helligdager nærmet seg, og vi har satt vår severdigheter på å sjekke inn med hverandre før vi befant oss midt i opptaket av et nytt år. Ta av til Karibien for å tilbringe litt tid sammen bort fra våre bærbare datamaskiner, reflektere over det siste året, og ta et dypt åndedrag før et travelt år foran oss var akkurat det vi trengte.

Det var med dette bildet i tankene at vi forlot vårt hjem base i Berlin midten av desember for St. Maarten, den nederlandske siden av en øy i Karibien delt i to med sin franske kollega St. Martin.

Mens vi var ikke helt frakoblet fra internett og verden i løpet av vår tid på St. Maarten, fant vi ut at å fjerne oss fra alt som var kjent og rutine — og gi oss selv en dose sol og varme — hjalp oss til å slappe av, få litt perspektiv, og nyte tiden sammen som en vanlig ektepar (dvs., ikke som forretningspartnere). For ikke å nevne, en slags dekompresjon synes å forekomme naturlig når stirrer ut over vannet til horisonten for lange perioder av gangen.

På denne måten, ved å trykke på pause-knappen fra tid til tid i livet skaper rom for å koble fra, koble og til å avklare hva som betyr mest.

Vi utforsket øya St. Maarten / St. Martin som en del av #ChoiceCaribbean kampanje. Følgende artikkel med anbefalte ting å gjøre og aktiviteter i St. Maarten / St. Martin er sponset av Choice Hotels i forbindelse med kampanjen, og vi ble levert på hotellet vårt opphold, flyreise og opphold i forbindelse med dette. Opplevelser, historier og meninger er helt vår egen.
Oppdatering: St. Maarten / St. Martin ble hardt rammet av Orkanen Irma i September 2017. Vi har oppdatert denne artikkelen tilsvarende for å prøve å sikre at alle aktiviteter og anbefalinger nedenfor er fortsatt tilgjengelig.

Går Utenfor allfarvei i St. Maarten / St. Martin

Ideen til denne turen, som med de fleste av våre reiser, var å gå utover det åpenbare — i dette tilfellet, strendene. Dette innebar å utforske begge sider av øya — nederlandsk St. Maarten i sør og franske St. Martin til nord – og følgende forslag, både på og utenfor turistvei, til opplevelser som ville flytte oss.

Klisjeen av hvit sand Karibiske strender strekker seg langs blendende, turkis vann er altfor nøyaktig. Vi var fristet til å parkere oss på en av de flere vi samplet, og forlater aldri. Men vi visste også at det var mer å oppdage og ting å gjøre i St. Maarten enn vises på overflaten.

Neste, vi ville være fibbing om vi fortalte deg at St. Maarten er ikke sterkt turistifiserte. Det ville være veldig enkelt å besøke og bare se det som er utviklet og selges områder av øya og trekke erfaringer og konklusjoner fra det, men grave litt dypere og du vil finne en dimensjon til øya som få andre ser. Ved flere anledninger fant vi oss omgitt av stupbratte naturlige skjønnhet, uten en sjel rundt.

Vi er aktivert vår opplevelse av St. Maarten i sin helhet ved å snakke med så mange mennesker som vi kan. Våre mål: å koble til og med bedre å forstå denne øya på 80.000 innbyggere som tar imot en forbløffende 3,7 millioner reisende i året, og for å avdekke et mangfold av erfaringer som taler til både spenning og avslapning.

Det er der denne guiden kommer inn. Plukke og velge fra erfaringer nedenfor til å sette sammen en St. Maarten reiserute som passer best for din reise mål.

Hvordan bruke denne reiseguide: Vi har laget denne Eksperimentelle reiseguide til St. Maarten / St. Martin med vår favoritt og anbefalte ting å gjøre, strender, restauranter, og dagsturer fra vår 10-dagers besøk til øya. Vårt mål er å tilby noen variert inspirasjon om ting å gjøre i St. Maarten / St. Martin og praktisk reise råd til å lage eller runde ut din reiserute.

20 Ting å Gjøre, Se og Oppleve i St. Maarten / St. Martin

Noen av de følgende erfaringer ble oppgitt til oss (som angitt nedenfor). Noen betalte vi for oss selv. Noen lærte vi om ved å snakke med lokalbefolkningen eller lang-tiden innbyggere, og andre oppdaget vi på vår egen. Med andre ord, vi prøvde å lære så mye som vi kan om øya og oppleve det til fulle i de ti dagene vi hadde.

Et notat på kostnader: Priser for opplevelser variere litt avhengig av sesong (høy eller lav), antall personer i gruppen, og andre faktorer. Legende: $ = opp til $50, $$ = $50-$100, $$$ = $100-$150, $$$$ = $150+

1. Våkne opp tidlig og gå for en joggetur (eller spasere) i Cupecoy Bay og nyte en strand i Karibien for deg selv.

Hvis du kjører ikke er din ting, så bytt det med å gå eller sykle. Uansett hva du gjør, stå opp tidlig og dra til klippene. Du vil bli belønnet, ikke bare med den myke gløden fra tidlig morgen lys, men også med en strand i Karibien til deg selv.

2. 12-Meters Utfordring: Løp og ta kontroll over en ekte America ‘ s Cup-båten.

Oppdatering November 2018: Heldigvis, 12-Meters Challenge tour er oppe og går igjen som av oktober 2018. Racing båter og operasjoner ble skadet under Orkanen Irma i 2017, og de måtte avbryte turen for en stund, men vi er glade for å se at det er tilgjengelig igjen som det er en stor opplevelse.

Ja, denne opplevelsen kan ta deg med på DET vinnende båt fra 1987 America ‘ s Cup, Stars & Stripes. Dette alene er like spennende. Bord i båten, og hver gruppe blir tildelt et crew. Derfra, du får en rask leksjon, kan du øve litt, rormannen problemer kommandoer og med en tradisjonell 6-minutters start, det er av til løpene.

See also  8 Fantastisk Ting Å Gjøre I Weston-Super-Mare - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Du er vitne til, og delta med egne øyne i teamarbeid som kreves for å gjøre et håndverk som dette ta fly på vannet. Dette ble enda mer tydelig og dramatisk — som vi seilte rett inn i en kort tropisk storm med vind pisket seilene og båten vår carving litt skremmende vinkler.

Hva virkelig sette denne erfaringen foruten, men var konkurransen. Vi kjørte mot en annen America ‘ s Cup-båten (Sant Nord, fra Canada) under standard regatta forskrifter, og gir oss en wee smak av adrenalin i en aktuell rase.

Den eneste faren med denne erfaringen er at det kan gjøre at du ønsker å ta seiling leksjoner og leie din egen seilbåt til å gå rundt i Karibia. Ikke at vi snakker av erfaring eller noe…

Hvordan du gjør det: Den 12 Meter Utfordringen ligger på Kaien Maarten, Philipsburg. Merk: Cruiseskip passasjerer må bestille gjennom sine cruise line. Kostnad: $$ Avsløring: Denne erfaringen var oppgitt til oss som media.

3. Komme vekk fra det hele med en tur i Guana Bay.

Det er lett å bli fanget opp i St. Maarten turistvei områder og spørsmål, “Er dette for alt det er til øya?”Men, en kort kjøretur over åsen til det sørøstre hjørnet av øya og Guana Bay fungerte som vår første blikk på en annen slags St. Maarten / St. Martin.

Turen fra Guana Bay til Pointe Blanche er ett av områdene på øya hvor du vil finne deg selv omringet av røff natur uten en sjel rundt, kanskje med unntak for et par geiter.

Hvordan du gjør det: Denne turen er organisert av Tri Sport. De tilbyr et par avganger hver dag i høysesongen. Vi anbefaler at du velger morgen avreise (9AM) som du vil unngå sterk varme og sol. Joost, vår guide, forutsatt kjempefint historiske og miljømessig sammenheng. For ikke å nevne, han er en font nyttig informasjon og anbefalinger for andre turer. Kostnad: $ Avsløring: Denne erfaringen var oppgitt til oss som media.

4. Marvel på flyene over Maho Bay beach.

Aldri har vi vært på en destinasjon hvor flyplassen er slik en turistattraksjon. Men sitte på, eller nær stranden i Maho Bay, og du vil raskt forstå hvorfor. Bildet nedenfor ganske mye, sier det alt. Det ser ut Photoshopped, men det er ikke.

Hvordan du gjør det: Mens du kan stå på stranden for å se på flyene landet overhead, anbefaler vi Sunset Bar som et ideelt sted for å ta et bilde uten luftstrømmen. Surfebrettet utenfor baren oppdateres daglig med rute. Eller du kan sjekke ut den ankomst tidsplan på SXM flyplassen og prøve å finne ut hvilke flyreiser vil ha den største fly. Utseende kan også være hadde fra Drivved Bar på den andre siden av stranden. Air France og KLM flyr den største jets (dvs., mest dramatiske landinger og bilder).

Oppdatering: Som i oktober 31, 2016 stor KLM 747 er ikke lenger landing på Maho Bay, men Air France fortsatt lander et transatlantisk fly det de fleste ettermiddager.

5. Dagstur til Shoal Bay, Anguilla å slappe av på #1 rangert stranden i Karibien.

På vår første dag i St. Maarten vi hørte Shoal Bay beach beskrevet for oss som er “himmelen på jorden.”At anbefalingen kom fra en lang tid bosatt med erfaring i hele Karibia fortalte oss at vi må gå. Men vi har vært nok av “beste strendene,” så vi klarte våre forventninger.

Shoal Bay Beach over-levert. Ikke bare var stranden et teppe av myk, uberørt, hvit sand, men lys og vann spilt en rekke blå nyanser av det liker vi hadde aldri før har sett, bortsett fra isbreer i Antarktis. Den blå glød kan dukke opp nesten kunstig og HDR vil, men det er ikke. Det er bare slik Naturen har fungert i denne delen av verden. Nå forstår vi hvorfor denne stranden er rangert som #1 i Karibien og #5 over hele verden.

Den andre viktige funksjonen til denne stranden under vårt besøk: det var nesten tom. Restaurant der vår tur gikk var en enkel, lokale familiedrevet etablissement, som ga en passende og tradisjonelle laid-back Caribbean føler.

Hvordan du gjør det: Vi tok en dagstur pakke som inkluderte en speedbåt fra St. Maarten (dock, nær flyplassen) til Anguilla + buss-transport til/fra Shoal Bay + lunsj + fri bruk av stranden utstyr som snorkel utstyr og paddle brett. Kostnad: $$$ Avsløring: Denne erfaringen var oppgitt til oss som media.

Merk: en Annen mulighet ville være å ta en dagstur til Anguilla og Shoal Bay på en Katamaran båt.

6. Komme over det hele på Pic Paradis.

Det er noe med det å gjøre din vei til det høyeste punktet for å få litt perspektiv. Å ha et flyfoto av St. Maarten (og St. Martin) fra jakt på Pic Paradis, det høyeste punktet på øya på 1,391 ft / 424m, hjelper deg med å se konturene av land-og hvordan alle steder du har besøkt passer sammen.

Hvordan du gjør det: Vi fulgte Pic Paradis skilt fra hovedveien mellom Marigot og Grand Case og parkert på siden av veien opp bakken fra Loterie Gården (det var stengt den dagen vi besøkte, mandag). Det var en relativt kort, men bratt, gå til toppen. Alternativt, hvis du har en 4-wheel-drive bil kan du kjøre nesten hele veien til toppen, og utkikk.

7. Drive et Nesehorn langs vestkysten av St. Martin.

“Jeg laget dette selv, og det er umulig å tippe. Det er derfor vi kaller det et Nesehorn,” Oliver, eieren av Neshorn Safari forklart når vi først kom. Han gjorde dette, slik at alle – fra barn til 90+ åringer – kunne nyte opplevelsen.

Jeg hadde minner om tipping en jet-ski på et college bryte mange år siden, så jeg ble lettet over å finne ut dette hybrid Jet Ski/zodiac kunne ikke være snudd. Det tok noen minutter å venne seg til Rhino og hva det kan gjøre i form av fart, svinger og triks, men når vi gjorde det, det var morsomt og vanedannende.

I tillegg, etter å ha tilbrakt tid satt i trafikk kjører den vestlige delen av øya, det var en hyggelig endring for å nyte de samme områdene fra friheten av vannet.

Hvordan du gjør det: Vår “Rhino Safari” bort fra Cole Bay, kun bak Ananas Pete ‘ s restaurant. Turen inkluderer ikke bare kjører din egen Rhino opp den vestlige kysten, men også snorkling på Kreolsk Rock på den nordlige enden av øya. Kostnad: $$ Avsløring: Denne erfaringen var oppgitt til oss som media.

See also  Reiser i en Alder av Over turisme: 10 Måter Reisende Kan Hjelpe - siste Travel guide

8. Krysse grensen og praksis i fransk.

En av de tingene som tiltrakk oss til St. Maarten/St. Martin var at øya har vært delt mellom den franske og den nederlandske i over 350 år. I dag, den nederlandske siden er et selvstendig land, mens den franske siden er fortsatt et område av Frankrike. Vi lurte på hva som ville se ut som og føles.

Mens det er ingen grensekontroll mellom sidene og land, vil du fortsatt se tegn skrevet over øya mot deg hver gang du krysser. Cross fra den nederlandske siden nord-og du har en sjanse til å øve på fransk. Du vil også se en annen stil av arkitektur og byplanlegging. For ikke å nevne, brød og kaker er ikke overraskende bedre på den franske siden av grensen.

9. Chill out på Mullet Bay beach.

Det er ingen mangel på postkort-liker strender å velge mellom på øya. En av våre favoritter for å slappe av, bade og sole var Mullet Bay. Siden det er en golfbane på den ene siden av stranden, og det er noe beskyttet mot utvikling og skyggen av store bygninger.

Selvfølgelig, vi er ikke den eneste som har oppdaget denne stranden. Men, vi la merke til at hvis vi gikk før middag eller etter at 3 PM, den rant som dag passasjerer tilbake til cruiseskip. Ideell for en morgen lese eller sen ettermiddag nap.

Et notat på St. Maarten / St. Martin strender: Alle strendene på øya er offentlig, noe som betyr at du har tilgang til å prøve noen en du ønsker. Noen strender har solsenger og parasoller til leie, vanligvis organisert av restauranter og barer, men du har rett til å plunk din strandhåndkle tilfeldig, og nyt stranden for gratis.

10. Sykkel til Fort Amsterdam.

Med så mye av St. Maarten dekket i nye bygninger og utvikling (noe sånt som 90% av øya ble ødelagt av Orkanen Luis i 1995), var jeg nysgjerrig på å lære mer om dens historie og den strategiske rollen øya spilt i det koloniale krangelen mellom spansk, nederlandsk og fransk empires gjennom århundrene. Dette er hvor den historiske sykkel tur i Philipsburg med Barend, vår guide, bidro til å fylle ut hullene.

En av de sentrale punktene i sykkeltur er 17. århundre Fort Amsterdam, er opprinnelig bygget av den nederlandske, så tapte til spansk og forsvarte å avverge en retur nederlandsk invasjon. Den nederlandske leder fra det tapte kampen (og hans høyre ben), Peter Stuyvesant, gikk videre til å bli ordfører i New Amsterdam. Til slutt handlet han Ny Amsterdam (nå, New York) til Britene for de små øya Curacao, i kanskje den aller første av de verste av Wall Street avtaler. Denne historien forsterker hvordan øyene er historisk mer knyttet til vår nåværende omstendigheter dag enn vi er klar over.

I tillegg, sykkel tur tar deg med Tilbake Street, Philipsburg. Mens suvenirbutikker og turist restauranter i Philipsburg harbor og Front Street kan føles overveldende, dette boligområde bare noen kvartaler unna vil gi deg en følelse av hva øya kan ha sett ut før ombygging og turistindustrien. Mange tradisjonelle boliger har vært i hendene på samme familie i flere generasjoner.

Hvordan du gjør det: På historisk sykkeltur med TriSport blader fra cruiseskipet harbor inn Philipsburg. Det er et utvalg av flere avganger, men vi anbefaler å ta en tidlig (8:30 AM) for å slå varmen og publikum. Hvis du ønsker en mer utfordrende tur, sjekk ut de andre sykkel turer tilbys. Kostnad: $-$$ Avsløring: Denne erfaringen var oppgitt til oss som media.

11. Dykke til Saba island og svømme med havskilpadder i coral gardens.

“Jeg er lei for det. Det ser ut som synlighet er ikke så stor som det vanligvis er,” Bob, vår dive master, og beklaget til oss før vi kom ned til dykk området kjent som Telt Reef.

Et par minutter senere var vi svømte over coral gardens full av fargerike koraller og fisk. Vi møtte havskilpadder noshing på gelé fisk, og så puffer, papegøye og lion fish dart i og rundt revet. Jeg tenkte: “Hmm, hvis dette anses som ‘dårlig’ synlighet, jeg kan ikke forestille meg hva en ” god ” må se ut.”

Dykking i Saba var en topp prioritet for oss, siden vi hadde hørt at dykkesteder det er ansett som noen av de beste i Karibien. Det tok en liten logistisk sjonglering, men vi fant en måte å kombinere to dykk det i løpet av en dag tur fra St. Maarten. Den eneste ulempen med denne planen er at du ikke har tid til å utforske øya selv. Det er ment å være noen nydelige kyst turer, så vurder å utvide ditt Saba tur til flere dager.

Hvordan gjør du det: det er ferger som tilbyr dagsturer fra St. Maarten til Saba (på Kanten eller Dawn II) som kjører de fleste dager i høysesongen. Turen tar ca 1,5 time, og kan bli grov. Hvis du blir lett sjøsyk, bør du vurdere å ta noen reisesyke medisin eller bære Sea Band. Vi arrangerte vår dykke på forhånd med Saba Dykkere. De møter deg på ferja, kan utstyret du opp, administrere to dykk, og få deg tilbake til fergen for sent på ettermiddagen tilbake til St. Maarten. Moro og erfarne dive masters.Kostnad: $$$$

12. Smak rum på en lokal destilleri.

“Jeg brukt til å eksperimentere med flavored rums i mitt kjøkken til å lage gaver til venner eller for gjester på min mann har restaurant. Etter at jeg bestemte meg for å gjøre dette profesjonelt, jeg lærte meg nok Mandarin for å navigere fabrikker i Kina for å få flasken design akkurat som jeg ønsket det. Jeg har alltid vært hands-on,” Melanie, co-grunnlegger av Topper er Rhum, lo da hun forklarte genesis av sitt rum virksomhet.

Undervisning i deg selv “nok” Mandarin er ingen enkel prestasjon, men dette fokuset på detaljer passer med det vi så og smakte under vårt besøk til destilleriet.

Melanie har vært vellykket med sin nåværende besetning av hvit, krydret, kokos og flavored rums som hvit sjokolade-bringebær. Hennes erfaringer fortsette med nye smaker i hennes kontor-cum-laboratorium. Coconut rum var vår favoritt for å drikke rett, men vi senere samplet Mocha Mamma (tror Kahlua uten krem) over vaniljeis. Hyggelig!

See also  10 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Shrewsbury I England - Ny Reise tips{UPDATED}

Hvordan du gjør det: Topper er Rhum tilbyr nå distillery turer for publikum. Ellers kan du prøve (og kjøpe) noen av rums på en av de to Topper ‘ s restauranter.

13. Praksis Tanning Ferdigheter i Orient Bay.

På vår første natt i St. Maarten vi spurte vår kelner, Samantha, som stranden på øya var hennes favoritt. Hennes rask respons: “Orient Bay. Jeg var ikke klar over hvor heldige vi er som har denne stranden før jeg forlot øya og besøkte andre steder. Jeg elsker det.”

Ligger på den franske siden av øya øst stranden i Orient Bay er lang, bred og foret med restauranter og kafeer som tilbyr strandstoler og parasoller. Det er mer et sted for å “bli sett” enn Mullet Bay, men det er ikke så over-the-top. Det har også strand segmenter som er klær valgfritt, så hvis naken bading er din ting, er dette stedet å være…eller å bli sett.

14. Se på lokale skolen lærer barna å svømme i Grand Case.

Sent på ettermiddagen lys, skolen barna hodet til stranden i Grand Case for å spille i vannet og hoppe av pier. Det er noe så lett og uskyldig om scenen. Lytt til giggles og føle energien. En uforlignelig lokale syn og minne.

Hvordan du gjør det: Parkere bilen i allmenn parkering på nord enden av hovedgaten i Grand Case. Gå ut av pier bak klynge av utendørs grill restauranter. Rikelig med mat alternativer her også, fra det uformelle griller på stranden side til mer formelle muligheter langs det som er kjent som “Restaurant Row.”

15. Kajakk gjennom mega yacht harbor til mangroves.

St. Maarten er et av DE stedene i Karibien for yachter og båter av “mega” utvalg for å være forankret. Så det er en morsom sidestilling – for ikke å nevne flott perspektiv — til å padle gjennom nautiske lekeplass for de rike og berømte før du kommer ned til jorden med maneter og havet agurker i mangrovene.

Hvordan du gjør det: Tri-Sport vanligvis tilbyr en lagune kajakk tur et par ganger om dagen. Vi anbefaler at du velger enten tidlig på morgenen eller sent på ettermiddagen for alternativet for å unngå varmen av solen. Chris, en av guidene, er en St. Maarten lokale så han kan gi deg råd om alt du måtte ønske å vite om øya, inkludert lokal mat. Kostnad: $-$$ Avsløring: Denne erfaringen var oppgitt til oss som media.

16. Nyt solnedgangen og et rum punch på en katamaran.

Det er noe naturlig beroligende om stirret ut over havet ved en solnedgang som gløden fra solen smelter til vann. Nå kan du gjøre det samme med fra svømmehud dekk på en katamaran med rum punch i din hånd, og du vil finne deg selv pust ut – bokstavelig talt og i overført betydning — enda dypere.

Hvordan du gjør det: Aquamania tilbyr solnedgang og middag katamaran turer på onsdag og fredag kveld, med avgang fra Simpson Bay Resort marina. Alternativt, kan du velge denne kortere sunset cruise med daglige avganger som omfatter drikkevarer og snacks, men ikke en full middag. Kostnad: $$ Avsløring: Denne erfaringen var oppgitt til oss som media.

17. Få en massasje for å jobbe ut knekk, like før du går om bord i flyet.

Sannheten er, en massasje er bra enhver tid – i begynnelsen, i midten slutten (eller alle tre) av din ferie. Vi valgte å få et par svensk massasje (55 minutter) rett før du drar til flyplassen for å la hendene på massørene til å arbeide det ut av våre muskler som oljer av en svensk massasje låst i all godhet av våre tanning innsats fra forrige uke.

Hvordan du gjør det: Gode Liv Spa ligger i Maho Plaza under La Terasse. Vår eneste jeg angrer på er at vi ikke har mer tid som det er mulig å bruke spa har basseng og badstue etter massasje.Kostnad: $$$$ Avsløring: Denne erfaringen var oppgitt til oss som media.

18. Vandre den nordlige kysten på Sentier des Froussards.

Dette faller inn under “skjult” og “jeg hadde ingen anelse om at noe slikt eksisterte på øya” kategorier. Vi stod opp tidlig for å gjøre denne trek — Sentier de Froussards, fra Anse Marcel til Øst-Punkt og tilbake — under vår siste morgen på øya. Turen består av en overraskende vakker og rolig 3-mil gangsti langs den nordlige kysten av øya og har et par av bade-verdig strender, ulendte kysten og fabelaktig forblåste landskapet.

Hvordan du gjør det: en Stor takk til Joost fra TriSport for å anbefale denne turen til oss. Kjør mot Anse Marcel, og etter å ha kommet over den store hill (og før du skriver inn marina resort-området) sving til høyre der du ser en liten trekking tegn og parkeringsplass. Vil du gå en måter på en grusvei før man trailhead på høyre side. Her er et skjermbilde av området kart fra PocketEarth app. Gå veldig tidlig (kommer rundt 7:30) for å unngå trafikk og varme. På vei for å Anse Marcel fra sør, hent deg en pain au chocolat eller croissant fra boulangerie på høyre side av N7 hovedveien i Grand Case.

19. Kaste åpne gardinene på sunrise…og til å innse hvor heldig du er.

Dette begynte min morgen rutine. Jeg la merke til det mest på den siste dagen, kanskje fordi det er merket den siste tiden at jeg ville føle det på denne turen.

Det var kombinasjonen av lyden av gardiner flytte på sine spor sammen med avsløre i morgen, vann, himmelen, solen, en ny dag. De sensoriske kombinasjon av synet og lyden av vår morgen rutine bebudet dagen til å komme og tilbys et øyeblikk å reflektere over hva vi har, her og nå.

Dette er en lærepenge for livet. En bekreftet på øya.

Turer i St. Maartin / St. Martin
Vår partner, Få Din Guide, tilbyr mange St. Maarten turer, dagsturer og billetter til attraksjoner. Garanterer de laveste prisene med du betaler ingen gebyrer eller skjulte kostnader. I tillegg til å bekrefte din plass og unngå linjer ved pre-booking, kan du avbryte opp til 24 timer før, i tilfelle planene endres. I tillegg til anbefalingene ovenfor, ønsket vi også å dele noen av de andre mest populære St. Maarten turer og dagsturer.

Leave a comment