• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

Topp 7 Gruppe Opplevelser Rundt om i Verden {UPDATED}

ByEcho

Jun 17, 2021

Adventure holidays er gøy, men mer så hvis du reiser i selskap med likesinnede individer. Og det er betydelig billigere, også! Fra dyreliv turer i Uganda for å regnskog turer i Peru, her er sju gruppe opplevelser du bør prøve.

Uganda

Hvis du er ute etter den ultimate dyreliv og natur eventyr, Uganda har du dekket. Spor fjellgorillaer i Bwindi impenetrable Forest National Park, og se opp for Big Five på en spennende kjøretur gjennom Queen Elizabeth National Park, eller cruise på Kazinga Kanalen i søk av flodhester og Nilen krokodiller. Ikke gå glipp av en tur til det sublime Lake Bunyonyi og utforske sine 29 øyene på en kano.

Nepal

Så hjem til verdens høyeste fjell, Nepal er et yndet reisemål for fjellklatrere og ivrige turgåere. Men, det er mer til landet enn klatring og trekking. Her kan du navigere i din flåte gjennom stryk av Trisuli River, erobre 1,860-meter zip-line i Pokhara eller sykle inn i landet er fjellrikt terreng. Hvis du vil ha noe usedvanlig hårreisende, prøv Everest skydive. Det er enkel: hoppe på et fly, og på 29,500 meter høy, hoppe, enten alene eller med din gruppe mot toppen av Mount Everest.

Skottland

Noen destinasjoner rival Skottland når det kommer til intriger, mystikk og eventyr. Padle til øde øyer i Ytre Hebridene, svømme i fairy bassenger på Isle of Skye, se etter den hemmelige pyramiden i Cairngorms National Par, og modig underjordiske hvelv og nifs kyrkjegardar i Edinburgh.

Og fordi du er i Skottland, grip muligheten til å bo i en autentisk Skotsk slott, fortrinnsvis en med en person bosatt ånd, for en ekstra spenningen. Til slutt, være gastronomisk uredd og prøve landets unike, men veldig deilig mat: haggis, cock-a-leekie suppe, fritert mars barer, og neeps og tatties.

See also  9 Beste Tingene Å Gjøre I Southampton, England {UPDATED}

Canada

Canada er variert terreng og slående landskap gjør den ideell for utendørs aktiviteter, og hver region har noe tydelig å tilby. I Manitoba, kan du kajakk med hvithval og spasere med isbjørn, mens på Gresslettene National Park i Saskatchewan, kan du observere gratis-roaming cayotes, wild-bison, og prairie hundene.

Snowboard i Mont Tremblant, overnatte på et fyr på Prince Edward Island, klatre Gros Morne-toppmøtet. Hvis du føler deg ekstra fet, tøffer et glass vodka inneholder noen er død tå på dette Hotellet i Yukon.

Peru

Fra uttørket ørken til frodig regnskog til snødekte fjell, Peru landskap er et utvalg av alt det vakre og forvirrende. En inspirert eventyr trek ferie med kompisene dine til den spektakulære Inca festningen Machu Picchu er et must, og så er en tur inn i regnskogen i Amazonas.

Bestige toppene i Cordillera Blanca, stige ned i den fantastiske Cañon Del Colca, glir ned sanddynene i Huacachina, og fly over den gåtefulle geoglyphs i Nazca. Hvis du har mage (bokstavelig talt) for eksotisk mat, Peru er det rette stedet å teste dine grenser. Prøv stekt store bunner maur, grillet grubs på en pinne, og arcilla de chaco, en kremet lim laget av leire, salt og vann, og serveres ved siden av knoller.

newzealandske

New Zealand har hjerte til å pumpe opplevelser som kommer med fantastisk utsikt. Ingen, vi trenger ikke bety the Lord of the Rings tema attraksjoner (selv om et besøk på minst ett av filming steder er noe du bør oppleve.)

Vi snakker om skalering, spisse fjell med trerøtter som stiger, fritt fall fra en høyde på 134 meter på Nevis strikkhopp, og off-road kjøring gjennom back-country tracks.

See also  11 Beste Stedene I Oregon Å Besøke {UPDATED}

Og hvis du ikke er redd for høyder, kan du prøve fallskjermhopping. Men hvis du ønsker noe helt unikt, prøv blackwater rafting i glowworm hule i Waitomo. Ormer er, i virkeligheten, lysende larver, men i mørket, de ser ut som glitrende blå stjerner.

Sri Lanka

Med sin tykke regnskog, imponerende dyreliv, et vell av laguner, og spektakulære hill land, er det lett å se hvorfor Sri Lanka ‘ s popularitet blant friluftsentusiaster, er raskt økende. Det fantastiske landskapet, med sine naturskjønne hauger og rolig grusvei, perfekt for terrengsykling.

Den uberørte Sinharaja Forest Reserve er ideell for fotturer, wild-camping, og juving, mens Kalani-elven er best for rafting. Du kan se leoparder tilfreds lounging på trær og Asiatiske elefanter fritt springende rundt i Yala National Park eller se delfiner boltre seg med bølgene i Kalpitiya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *