• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

Varm Sommer Reise Tips for å Besøke Europa i 2021 {UPDATED}

ByEcho

Jul 9, 2021

Jeg gikk ut av jernbanestasjon i Barcelona, og har en tung ryggsekk på mine skuldre og ingen anelse hva jeg gjorde. Jeg husker at jeg snubler gjennom gatene i nærheten før jeg oppdaget tegn for vandrerhjem og da fant jeg en med noen unge reisende som kommer inn og ut av. Det var lime grønne vegger og en ren sovesal—8 eller 12 senger, kan jeg ikke huske. Men jeg brydde meg ikke.

Det var min første Eurotrip. Sommeren 2004—før var det iphone eller Instagram. I dag, en sommer Eurotrip ser så annerledes enn hva det gjorde min første gang. Det finnes verktøy for nettsteder og apper (så mange apps!) som gjør besøker Europa lettere og lettere. Her er hva du trenger å vite for 2016 sommer Eurotrip!

10 ENKLE TIPS FOR Å BESØKE EUROPA I SOMMER

1. Besøk stranden destinasjoner

Det er sommer og det er varmt ute, så hvorfor ikke bruke tid til å besøke noen av Europas beste strender? Europas strendene er ganske variert og mangfoldig så sørg for at du gjør noen undersøkelser på stranden byer før du planlegger turen. Noen strand destinasjoner er mer kjent for sine vann enn for deres sand, så det er egentlig et spørsmål om preferanser. For eksempel, har Kroatia steinete strender, men den lyse blå vannet er perfekt for seiling. Og mens Hellas har en rekke vakre øyer, prisene på sommeren ofte sette dem ut av rekkevidde for mange budsjett reisende.

2. Pack lys (hvitt)

Det er ingenting verre enn å vandre rundt et nytt sted med tung bagasje, tapt og usikker på hvor du skal gå. Planlegg sommeren reiser med så lite klær som mulig (spare noen rom for shopping, skjønt). Også, et tips for backpackere: hvit t-skjorter er en god idé i sommer, så de kan gjøre deg vises renere enn det du faktisk er! Og i sommer, gjør vaskeri er lett som en masse av klærne vil sannsynligvis luft-tørke. Tror ikke at alle i Europa i sommer, men vil være sol og roser! Berlin er en av Europas beste sommeren destinasjoner, men regner med sporadiske anfall av regn eller en sommer tordenvær.

See also  Verden er ikke Slutt Med Den Blå Himmelen {UPDATED}

3. Bruk apper til å finne venner

Hvis du er en solo reisende, det er fortsatt nok av måter å møte andre reisende, eller bli venner med lokalbefolkningen. Selvfølgelig er det de analoge rute ved å dukke opp på en bar eller klubb (bare ikke få det for sent), og prøver å møte andre. Du er nødt til å ha som utgående ånd eller en vilje for eventyr. Ellers er det en rekke ulike programmer som gjør det å finne venner lettere og lettere. For homofile menn, prøv nylig oppdatert Hornet app som inkluderer en ny “oppdage” newsfeed og kart som gjør at du kan søke etter brukere i andre destinasjoner. Åpne deg selv for å møte fremmede og gjøre nye erfaringer og din sommerferien vil være mye mer moro! Jeg har brukt apps og sosiale medier til å planlegge å møte nye folk i nye byer før jeg kommer. På den måten kan du be om reisetips samt plan for å gjøre noen aktiviteter eller utforske noen nye nabolag i løpet av ferien.

4. Vet festivalen tidsplaner


En av de beste delene av å besøke Europa i løpet av sommeren er den massive mengden av festivaler. Fra den historisk møkkete og rotete seg i STORBRITANNIA til stranden festivaler i Barcelona og den hemmelige raves i skogene i Tyskland, det er en bit av noe for enhver type festival-goer. Planlegg din festival helligdager på forhånd, men for å være sikker på at du få rimelig overnatting eller et godt tilbud på billetter.

5. Besøk nordlige byen destinasjoner
sommer

Alle vet at nord-Europa kan bli svært kaldt i vinter (ser på deg, Lappland). Men mens den nordlige landskapet er det merkelig form av snø-dekket skjønnhet i vinter, den nordlige byer i store deler av Skandinavia mangler som vinter magi. Det er best å besøke Skandinaviske byer i sommer når de virkelig skinner og når været er overkommelig. Selv Helsinki har byens strender i sommer, noe som gjør det til en ganske anstendig city-break i de varmere månedene!

See also  Hvordan Sosiale Medier Påvirkere Kan Bruke Sin Makt for å Bekjempe Over turisme

6. Bo i leiligheter

Hoteller og vandrerhjem jack opp sine priser under turist i høysesong, og det gjør mye av Airbnb, allhers gud, men holiday apartments er fortsatt en god måte å få en god handel på overnatting. Jeg har funnet ut at enkelte byer er bedre med Airbnb avtaler enn andre. I Barcelona, for eksempel, har jeg funnet noen store siste-liten-overnatting på Airbnb—selv når jeg ønsket å bo på hotell, men de var fullbooket.

7. Besøk museene på rett tid av dagen

Kanskje museer er den siste tingen du tenker på når du besøker en by på en swelteringly varm dag—men tenker på aircon! Byer uten strender eller innsjøer eller bassenger kan få måten altfor varmt på ettermiddagen og varme så det kommer til å bli din beste tiden å besøke museer. Firenze kan bli veldig varmt på ettermiddagen, akkurat når du ønsker ikke å bli sittende fast inne i Duomo-interiør—heller, leder for the Galleria dell ‘ Accademia eller Uffizi-Galleriet. Og i Athen, unngå besøker Parthenon i varmen av dagen og gå tidlig på morgenen eller senere på dagen når det har kjølt seg ned.

 

8. Ser ut til gate mat

I løpet av sommeren det virker som alle beveger seg utenfor for omtrent enhver anledning. Og som inkluderer alle måltider! Hold et øye ut for street mat festivaler og utendørs markeder—det er der du vil finne en større overvekt av lokalbefolkningen og gode tilbud på mat. I tillegg er det et flott sted for å oppdage nye, lokale, regionale retter. Mange byer har full-time matboder som opererer i markedet haller, slik som Markthalle IX i Berlin, København, s Street Mat på Papir Island og Madrids Mercado San Miguel.

See also  12 Aller Beste Stedene I Wiltshire Å Besøke {UPDATED}

 

9. Plan rundt August helligdager

I mye av Europa (spesielt i sør-Europa), byene stenge ned hver August. Mange butikker, hoteller og restauranter vil mest sannsynlig slå, spesielt de mer lokale, familie-eide bedrifter, men de store turistattraksjonene vil fortsatt være åpen. Hvis du planlegger din ferie nøye, men du kan fortsatt besøke en mye når byene er litt roligere. For eksempel, du er i Roma, mens de fleste i byen er stengt, de nærliggende strendene blitt mer populært. Og mens mange av turistattraksjonene kan slutte å kjøre, vil du likevel vanligvis være i stand til å finne en matlaging klasse eller andre aktiviteter fortsatt drift. Reise i August betyr at du kan få noen gode tilbud på flybilletter og overnatting, men vær forberedt på en litt lazier ferie.

10. Bo hydratiserte

Vann er sannsynligvis den mest avgjørende del av sommeren reiser i Europa. Min anbefaling er å unngå å legge til massiv plast avfall av verden, og ta med din egen bærbare vann flaske for påfylling. Det er egentlig ingen steder i Europa, der vannet ikke er sikker, faktisk, noen Europeiske byer har de beste naturlige vann som du finner rundt om i verden. I Sveits og Skandinavia, vil du finne vann smaker friskt og kjølig, året rundt. Og mange byer har også gratis vann pumper i hele byen, slik som Roma, som pumper vann fra Peschiera reservoaret til 200+ offentlig vann fontener (kalt nasoni). Det er ikke bare frisk—det er gratis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *